ویروس امکان edit رجیستری کامپیوترمو گرفته

mona_math

New Member
سلام
یاهو مسنجرم ویروسی شده .همین ویروس جدید:
تغییر یافتن صفحه اول مرورگر وب به آدرس nsl-school.org یا mytermex.com . نشانه دیگر آن ارسال پیغام های مختلف به دوستان شما در یاهو مسنجر است که در آنها به سایت nsl-school.org یا mytermex.com آدرس داده شده است. برخی از این پیغام ها عبارتند از:
A new dangerous computer virus that can destroys all your data has just been released .
mytermex.com?id=pc_protector
nsl-school.org?id=music
nsl-school.org?id=storier

از این سایت آنتی ویروسشو گرفتم http://www.webgard.ir/html/cat1/000233.php
ولی وقتی فایلو اجرا میکنم میگه:"registery aditing has been disabled by you administrator"
چی کار کنم ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

javadsoltani

New Member
اگر فقط می خوای که دستیابیت به برنامه regedit برگرده فرمان زیر رو در منوی Run از دکمه Start اجرا کن:

Reg Delete "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" /v "DisableRegistryTools" /f

mojtaba1339

Active Member
این پیشنهادا موقتی هستن.
من به چنین مشکلی برخورد کردم و برای رفع کاملش ویندوز رو دوباره نصب کردم.(مطمئن باش ویروسه حذف میشه)

javadsoltani

New Member
این پیشنهادا موقتی هستن.
من به چنین مشکلی برخورد کردم و برای رفع کاملش ویندوز رو دوباره نصب کردم.(مطمئن باش ویروسه حذف میشه)
دوست عزیز من راهبر سیستمهای ویندوز هستم و اگر قرار باشه با همچین مشکلاتی سیستم عوض بشه
باید بگم من و امثال من که در ارتباط مستقیم با Badware ها هستند باید هروز و هر لحظه در حال تعویض ویندوز باشیم
برای پشتیبان گیری از داده ها و تنظیمات ویندوزتون مقالات زیر کمک زیادی بهتون می کنه تا دیگه مجبور نباشید
مدام ویندوز عوض کنید یا تغییر پارتیشن بدید اون هم برای ویروسی که خود بچه های ایرونی دستی شکارش می کنند:
http://www.iranvig.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=75

mona_math

New Member
ممنون آقای جواد سلطانی

سلام
آقای جواد سلطانی مشکل با این دستوری که دادید حل نشد من نمیتونم وارد registery شم .
Reg Delete "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Po licies\System" /v "DisableRegistryTools" /f

javadsoltani

New Member
ای وای شرمنده:
به اون خط فرمان توجه کن کلمه Po licies اشتباهه و درستش Policies هست "بدون فضای خالی"
به این ترتیب فرمان باید به شکل:
Reg Delete "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" /v "DisableRegistryTools" /f
تغییر کنه تا درست کار کنه.

نخیر ایراد از سیستم خود پیام رسانه که اون فضای خالی رو میندازه من درست واردش می کنم.
ولی شما بر اجرای صحیح اون فضای خالی رو حذف کن.

آخرین ویرایش:

Patris Net

Member
سلام
بهترین روش برای اینکه از شر این ویروس خلاص بشین اینه که ویندوز را Restore کنید
اینم خودش یه راه حله

با سلام و با اجازه از بزرگ تر ها
mona_math من هم همین بلا سرم اومد
وبا
Spy Emergency 2006
و
Kaspersky Anti-Virus Personal