ویرایش قالب Blogger

pouya saadeghi

Active Member
سلام!
قالب های بلاگر رو با چه Editorی میشه ویرایش کرد؟
164.gif

pouya saadeghi

Active Member
مثلا کد یه قالب رو تو DW یا FrontPage اجرا کنید ، نه در حالت Design میشه اونو مشاهده کرد نه با تست کردن با مرورگر...:shock:

maysam.m

Well-Known Member
با سلام
دوست عزیز ویرایش قالبهای بلاگر در حالت Design امکان پذیر نیست! زیرا پوسته های بلاگر به صورت xml نوشته شده اند.
فقط در صورتی میتوانید قالب را در حالت Design ویرایش کنید که از سیستم تگ گذاری کلاسیک یا قدیم بلاگر استفاده کنید که کدهاش در بین کدهای html بود!
برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت پشتیبان بلاگر فارسی مراجعه کنید و در گروه آنها عضو شده و سوالات خود را در آنجا مطرح کنید.

موفق باشید

pouya saadeghi

Active Member
که اینطور!
confused0078.gif

حالا این قالب های XML و HTMLش از نظر کاربرد و امکانات و SEO ، چه تفاوت هایی دارن؟
ساختن یه قالب XML که خیلی سخته...
همشون هم که با Validator مشکل دارن!!!!:shock:

maysam.m

Well-Known Member
که اینطور!
confused0078.gif

حالا این قالب های XML و HTMLش از نظر کاربرد و امکانات و SEO ، چه تفاوت هایی دارن؟
ساختن یه قالب XML که خیلی سخته...
همشون هم که با Validator مشکل دارن!!!!:shock:

از لحاظ سئو تفاوتی ندارند، زیرا خروجی نهاییxml در بلاگر همان html است!
در بلاگر کلاسیک ، کدهای قدیمی که به صورت html بود الان دیگه کارایی نداره و تعدادی از تگهای جدید بلاگر برای آنها معادلی وجود ندارد!
درسته ساختن یه قالب XML که خیلی سخته... :-< من هم مدتی روی سیستم بلاگر کار کردم اما به دلیل پیچیدگی و نبودن مرجع توضیحات تگها، نتوانستم کاری از پیش ببرم.
برای ساخت یا ویرایش قالبهای بلاگر باید دقیقا با تمام تگهای آن که به صورت xml نوشته شده اند، آشنا شوید و سپس اقدام به ویرایش یا طراحی آن کنید.

البته ساخت و ویرایش قالب در بلاگر، خیلی هم سخت نیست. یه مدت وقت خالی میخواد و با یه آدم با حوصله :green:

موفق باشید.

pouya saadeghi

Active Member
...
ممنون از توضیحتون. :)
کلی رو قالبش کار کردم . خیلی گیج کننده است.
Confuse.gif

راستش میخواستم یه قالب اختصاصی واسه خودم بسازم ولی با این اوضاع دیگه بیخیال شدم.
128fs4765852.gif

با تشکر:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا