ویرایش فونت

esmahdi

Member
با سلام خدمت دوستان
من نیاز دارم تا یک فونت رو ویرایش کنم ولی هیچ آموزشی تو این زمینه پیدا نکردم.
من یه فونت دارم که خیلی جالبه فقط مشکلش تو بعضی کاراکترهاشه
مثلا وقتی در واژه "الا" بخوام روی حرف ل تشدید بذارم شکل الا از فرم خارج میشه "الّا"و زشت میشه به همین دلیل مجبورم تشدید رو روی الف بذارم "الاّ" که این هم یک مقدار بی خود میشه.
البته بعضی فونت ها این مشکل رو ندارن. خواستم اصول طراحی و ویرایش فونت رو یاد بگیرم. منبعی چیزی تو این زمینه هست؟ اگه pdf باشه که دیگه چه بهتر.
خیلی ممنون میشم کسی کمکم کنه.

H_A_M_I_D

New Member
چند نكته اينجا مبهم
1- منظورت متوجه نشدم شما توي ورد داري تايپ ميكني يا توي محيط ديگه داري تايپ مي‌كني (مثلاً مريم يا چيز ديگه)
2- اسم اين فونت چي

حال جواب كه من متوجه شدم:
شما نميتوني تشيد بين الف و ل قرار بدهيد چرا كه شكل كه شما در بين حرف الف و ل مي‌بينيد «لا»‌ مي‌بيند يك تركيب است و وقتي شما تشديد بين اين تركيب قرار مي‌دهيد به آن شكلي كه شما شما مي گويند ديده مي شود شما كاريش ني‌توانيد بكنيد و در اصل اشتباه هم مي‌باشد شما بايد تشديد را روي كلمه ل قرار دهيد مثل كلمه الله كه تشيد روي ل قرار مي‌گيرد.

در مورد فايل پي دي اف من امتحان كردم مشكلي نداشت و به هم نريخت

آخرین ویرایش:

cinemaresearch

New Member
دوست عزیز پیشنهاد میکنم از سری فونتهای xb یا از سری فونتهای جدیدی که کامپیوتر نور با پیش اسم noor منتشر کرده، استفاده کنید. در هر دوی این سری فونتها تمامی این مشکلاتی که شما گفتی و قبلا در فونتهای فارسی بود (از جمله همین مورد لا، تفکیک ة گرد و ه همزه دار، الف مقصوره، عدم تداخل بین اعراب، تفکیک بین ي زیر دو نقطه دار عربی، ى بدون نقطه عربی و ی فارسی و همچنین ک فارسی و ك عربی و در نهایت استفاده همزمان اعداد فارسی و عربی) برطرف شده. البته بماند که کماکان هنوز هم مشکلاتی در این فونتها وجود داره، ولی به هر حال کلی مشکلات رو هم حل کرده.
دریافت سری xb:
دریافت قلمهای نور:
www.noorsoft.org

جدیدترین ارسال ها

بالا