ویرایش فایل xml برای ورود عکس جدید

koke_sa

New Member
سلام این چندمین بار هست که من تاپیک میزنم با سوال های جور واجور .اما خواهش میکنم به این سولم جواب بدین دیگه .من یک فایل xml دارم که توش ادرس عکس هام هست . برای پیشفرض 5 عکس به نام های img1.jpg تا img5.jpg هست . که توی فلش من این عکس هارو با یک کامپاننت لود میکنم .تا اینجا هیچ مشکلی نیست .من میتونستم این 5 تا عکس رو به صورت ایستا تو خود فلش بسازم نیازی هم به xml نبود . ولی من برای این از xml استفاده کردم تا عکس هام هم قابل تغیر باشه و هم کم وزیاد بشه . سوال من اینه که چه طوری توی فلش با اکشن اسکریپت3 کدی بنویسم که بشه این فایل xml رو ویرایش کرد.من خیلی جاها دنبال این سوالم گشتم ولی چیزی گیر نیاوردم جالب اینجاست که همه هم میگن که واسه سایت پویا از xml استفاده کنیم در حالی که ویرایش رو نمیگن.من میخوام سایت رو تحویل به مشتری بدم که خودش عکس یا مطالب اضافه کنه .من خودم asp.net کار میکنم الان هم توی فلش دارم کارمو جدی ادامه میدم و مشکل عمده من هم همینه.مرسی از هر کسی که به سول من جواب بده خدا تو زندگی هرچی میخواد بهش بده.من متظر جواب شما دوستان هستم.

erfan.h

Member
با خود فلش خالی (swf)نمی شه xml رو تغییر داد باید خود کاربر اجازه بده که این کار رو بکنی .اگه هم شما وبسایت دارید که هیچی
یا باید با برنامه های جانبی مثل swfKit یا mdmZink این کار رو کرد اون هم با فرمت EXE بهت خروجی می دن
اگه هم می شد فایل رو ذخیره کنی کار خیلی سختی بود
یه سرچ هم توی انجمن میکردی خوب بود

++Hadi++

Active Member
می تونی تو فلش اون ایکسمل رو لود کنی و به صورت تکستی تو یه تکست فیلد نشون بدی و طرف اون تکست فیلده رو تغییر بده و بعد دکمه save رو بزنه تا با کلاس file reference اونو تو جای دلخواه یو کنه.اگه حرفه ای تر بخوای،یه tree view می سازی و اون ایکسمل رو لود می کنی و به عنوان data provider اون ایکسمل بهش پاس می دی و بعد اونو تو صحنه نشون می ده.بعد به اون آیتم اضافه می کنی و یا حذف می کنی و یا ویراش می کنی و بعد با همون کلاس file reference اونو به صورت باینری و ایکسمل سیو می کنی.تو فلش بیلدر یه سمپل tree view و سیو و لود ایکسمل داشتم ولی الان نمی دونم کجاست.بگردید پیدا می شه.بای...

splinter cell

Well-Known Member
ممنون از هادی که مثل همیشه با دقت و کامل جواب میده.
منم خیلی وقته یه همچین مشکلی دارم .من توی بازی تحت وب که ساختم امتیازات کاربرها رو توی ایکسمل ذخیره میکنم.یعنی اول اون فایل ایکسمل رو توی فلشم لود میکنم و بعد با دستورات ایکسمل امتیاز این کاربر رو به این فایل اضافه میکنم.تا اینجا همه چی ردیفه
مشکل اینجاست که بلد نیستم فایل رو دوباره بفرستم توی سرور تا ثبت بشه. خیلی سرچ کردم و فهمیدم باید از php استفاده کرد ولی دریغ از یک نمونه که درست کار کنه.
حالا میخواستم یه توضیح درباره ویرایش یک ایکسمل و ارسال مجدد اون به سرور بدین.اگر یک نمونه باشه که دیگه دعاتون خواهم کرد.

splinter cell

Well-Known Member
css???
شاید باهاش بشه فرمت یک تکست رو تغییر داد ولی به درد ارسال مقادیر به دیتابیسی واقع در سرور نمیخوره.
بهر حال ممنون از مشارکت شما در بحث

++Hadi++

Active Member
تو سرور به اون صورت با فایل رفرنس نمی شه کار کرد .باید با استفاده از asp و php به دیتابیس وصل شین...

جدیدترین ارسال ها

بالا