ویرانی-کرایسیس

moslancer2

Member
سلام بر همه دوستان...:rose:
مدتی قبل که بازی کرایسیس اومد قسمت دوم من بخاطر علاقه به این بازی یک زمینه خیلی تاریک ساختم همون اوایل...:paint: (در کل من در کنار کارم گیم هم بازی میکنم :green:)
حالا تصمیم گرفتم که این کارم رو برای شما عزیزان بذارم تا نظراتتون رو بدونم...:rose:

تصاویر بکار رفته در این زمینه هم گذاشتم... تا مقایسه بشه برای اینکه بجا استفاده شده یا نه...

اندازه کار 800x500 هست برای اینکه رزولوشن خودم 1440x900 هست من اندازه کار رو کوچک گذاشتم... کسی از دوستان اگر اندازه اصلی خواست (1440x900) بگن من براشون بذارم...

هر کسی از شما عزیزان هم دوست داشت یک زمینه برای بازی مورد علاقه اش بسازه و بذاره اینجا...:paint:
البته با اجازه مدیران عزیز و محترم و اینکه اگر مشکلی نداشت و یا اینکه زحمت بکشن اگر جای تاپیک اشتباه هست جابجا کنن و یا خود مدیران عزیز در صورت تمایل تاپیکی برای اینکار ایجاد کنن...:rose:
اگر نظر بدین هم خیلی خوشحال میشم...:)
پیشاپیش ممنونم...:rose:

پیوست ها

• my-crysis-wallpaper-800x500.jpg
    my-crysis-wallpaper-800x500.jpg
    80.4 کیلوبایت · بازدیدها: 44
  • image-use.jpg
    image-use.jpg
    73 کیلوبایت · بازدیدها: 34

MOSTAFA

کاربر فعال
کار قشنگی شده دوست عزیز :green:
یه چند تا نکته به ذهنم اومد که اگه رعایت میکردی طرحت خیلی زیبا تر میشد:
رنگ بندیش رو خیلی به سبز بردی و یکم یکنواخت شده...
بعضی از قسمت ها که انفجار رو نشون دادی باید به جای استفاده از سایه روی ساختمون ها نور رو بیشتر میکردی، نه این که تاریکش کنی...
بعضی قسمت ها مثل برج و کارکتر و ... دوربری هاش میتونست بهتر باشه...
بقیه موارد خوب شده
موفقیتـ:rose:

moslancer2

Member
از همه دوستان بابت لطف بی حدشون سپاس گذارم....:rose:
من به یکی از دوستان گفتم اگر کارهایی که برای شما عزیزان میذارم کمی کم کاری درش هست برای اینه که من بیشتر وقتم برای طراحی کاری هست و طرح هایی که تا به امروز گذاشتم کارهایی هست که 30 الی 40 دقیقه نهایت 1 ساعت وقت براشون میذارم راستش اگر کمی بد در میان برای اینه که فعلا وقت نمی کنم مثل قدیما برای دل خودم وقت زیادی بذارم...
قصد داشتم آموزش زیاد بذارم اما فعلا متاسفانه کارا زیاده... اما شما عزیزان اگر آموزشی رو دوست داشتین بفرمایید من در اسرع وقت براتون آماده میکنم...:rose:
در اینجا از بابت همه کم کاری ها و کاستی ها در کارهام از شما عزیزان معذرت خواسته و شما عزیزان با لطف ها و نظراتتون منون در بهتر کردن کارها و جاهایی که اشتباه داشتم راهنمایی کنید...:rose:
سپاس...:rose:

main

Well-Known Member
سلام مصطفی جان....
خیلی عالی کار کردی آفرین....
خیییییییییلی خوشم اومد.
موفق باشی

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
تبریک کار کامپوزیت جالبی شده
ولی اگه جای سبز به سمت قرمز میبردیش ودقت کار رو بالاتر میبیردی بهتر هم میشد

:rose: