ويژه نامه

mehdinasiri

پارس لند گروپ
سلام اين ويژه نامه هم بزودي چاپ خواهد شد.

پ.ن: عکس های بعد از چاپ رو قرار میدم. کار بر روی گلاسه 175 گرم براق چاپ شد. 20 صفحه بود و خیلی شکیل از آب در اومد. رنگ دودی کار خیلی در چاپ قشنگ شد بطوری که شرکت کنندگان در همایش به اولین کاری که توجه می کردن این ویژه نامه بود.

v6kg1y.jpg

2csjp0p.jpg

x20w9g.jpg

9aqpht.jpg

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    337 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 02.jpg
    02.jpg
    414.3 کیلوبایت · بازدیدها: 16
آخرین ویرایش:

omid_p30

Member
بازم سلام آقا مهدي.
اينم كه خيلي خوب شده. ولي اين هم چند تا نكته به نظرم رسيد كه اميدوارم مفيد باشه.
اول اينكه رنگ كل كار يه كم تيره شده . روشنترش كن. اون نوشته انگليسيه رو كار هم رنگش رو عوض كن مشكي نباشه بهتره. چون رنگ زمينه هم تيره هستش خوب معلوم نميشه.
راستي تو فهرست براي عنوان صفحه 2 يه جمله اومده. تو فهرست كه هيچ وقت يه جمله نمياد!
اون ديفس فونت هم خيلي خوب شده . كلي لذت برديم.
موفق باشي.

L-B

Well-Known Member
خیلی تو رنگش حال کردم .. خیلی باحاله ..
ایول از عناصر خوبی استفاده کردی...

mehdinasiri

پارس لند گروپ
بازم سلام آقا مهدي.
اينم كه خيلي خوب شده. ولي اين هم چند تا نكته به نظرم رسيد كه اميدوارم مفيد باشه.
اول اينكه رنگ كل كار يه كم تيره شده . روشنترش كن. اون نوشته انگليسيه رو كار هم رنگش رو عوض كن مشكي نباشه بهتره. چون رنگ زمينه هم تيره هستش خوب معلوم نميشه.
راستي تو فهرست براي عنوان صفحه 2 يه جمله اومده. تو فهرست كه هيچ وقت يه جمله نمياد!
اون ديفس فونت هم خيلي خوب شده . كلي لذت برديم.
موفق باشي.

مرسی از محبتت. خوب کار فلت یک مقدار بی روح تر از کار چاپ شدس. از نظراتت تا حدودی استفاده کردم. در رابطه با فهرست هم حق با شماس اما خوب مجبور بودیم دیگه!
مرسی به هر صورت از نظر ارزشمندت

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مرسی از محبتت. خوب کار فلت یک مقدار بی روح تر از کار چاپ شدس. از نظراتت تا حدودی استفاده کردم. در رابطه با فهرست هم حق با شماس اما خوب مجبور بودیم دیگه!
مرسی به هر صورت از نظر ارزشمندت

کاملا موافقم! برای نظر دادن به اینجور طرحها باید یکمی اطلاعات درباره ی قبل و بعد از چاپ داشت تا بهتر بشه نظر داد.

کار قشنگی شده مهدی.

موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا