ويندوز آپدیت!

Salar

Active Member
من داشتم از ويندوز آپدیت Security Update رو دانلود می کردم که اون ویروی اومد و کامپیوتر رو خاموش کرد و اینستالینگ رو نصفه کاره گذاشت...بعد از اینکه کامپیوتر رو دوباره روشن کردم اونا رو تو فولدر C:\WUTemp دیدم و خودم رو فایلا کلیک کردم و اونا رو مانوال اینستالشون کردم...آیا مشکلی برام پیش میاد؟ آیا این راه که من انجام دادم همون کاری رو میکنه که ویندوز بعد از دانلود کردن فایلها از ويندوز آپدیت میکنه؟

Peyman-Pop

Active Member
سالار جان به قول خودت میگی‌ اینستال نصفه کاره مونده ، پس حتی‌ اگه به صورت دستی‌ هم نصب کنی‌ یا نصب نمی‌شه یا باید چندین فایل دانلود میشده و تو فقط یکی‌ رو دانلود و نصب کردی .

اول ویروس رو پاک کن بعد واسه آپدیت اقدام کن .

Salar

Active Member
ممنون...انگاری درست شد...ولی من هنوز موندم تو کف این ویروسه هر چقدر میگردم دنبالش پیداش نمیکنم!!! یعنی رفته یا خودش رو hide کرده؟؟؟
(من اومدم یه ویندوز فرمت کردیم پدرم در اومد!!!)

ghasedak_

Member
سلام
من خدمت شما عرض كردم قبلاْ
تا زماني كه ويندوز مشكل امنيتي داشته باشه شما هرچه قدر اين ويروس رو پاك كني سيستمتون دوباره آلوده ميشه!
نورتون هم براي شما فايل رو پاك مي كني ولي چون ويندوز شما فيكس نشده دوباره آلوده ميشه!
اگه اون فايل رو نصب كرده باشيد احتمالا مشكلي نخواهيد داشت

ghasedak_

Member
عزيز همون بچ msblast توی تاپیکای قبلی بچه ها برات فرستادنش.

راستی سالار جون فکر کنم شما شبانه روز اینجایی نه؟
می گم آقا رخت خواب تشکتم بیار همین جا بخواب.
با آقا مجیدم صحبت کنی بد نیست شاید شمارو کرد مدیر همین انجمن اونوقت اجاره خونه هم نمی خواد بدی !!!

ghasedak_

Member
ببين عزيز نمي دونم شما چطور فكر مي كني
بزار 2 نكته رو برات روشن كنم:

1-من از اون آدم هاي حزب الهي خشك مقدس نيستم
2- هركسي يه هنري داره و ارزشش هم به اندازه هنرش هست. حالا يكي هنرش مردونگي و معرفت و شهامتش هست و يكي هم خندوندن مردم و شاد كردن اونها

خوب حالا خودتون قضاوت كنيد اگه يه زماني شما در كنار كسي قرار بگيريد كه درجه و رتبه اون از شما خيلي بالاتر باشه ُ شما به اون توهين كرديد؟
مگه ما مسلمون ها اعتقاد نداريم كه آدم ها با هم برابرند - پس چرا همچين حرفي مي زني؟
شايد اگر الان همت اينجا بود خيلي بهتر جوابت رو ميداد ولي حيف!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا