بی بی کد ويلا نوشهر

m.n1362

Member
سلام به همه دوستان...اسم رو اشتباهي نوشتم رامسر چون دو كار بود يكيش واسه رامسر بود قاطي شد...به هر حال يه مدل اماده ور داشتم اديتش كردم نور دادم متريال دوربين خود مكس و ستينگ و رندر ...اين كار كار اجرايي و يه مشكل اقليمي داره كه خود كارفرما خواست :-?:-?max2011,,vry 2 و اين كار ١٢تا نور داره ١٠ تا وي ري لايت ٢تا دايركت...ممنون :rose:حجم يكي از عكسارو كم كردم)majidra)

پیوست ها

• majidra.jpg
    majidra.jpg
    821.7 کیلوبایت · بازدیدها: 99
  • 234ra.jpg
    234ra.jpg
    358 کیلوبایت · بازدیدها: 99

sallarmelli

Active Member
خوبه
ولی بیشتر روش کار کن
متریال سقف بنظرم خوب نیست متریال های ستون های چوبی کنار پله ها هم فک کنم مشکل دارن؟ولی منتظر نظر اساتید باش

ALI_TAKHTI

Active Member
من متوجه نشدم طراحی کار از خودت بود یا نه؟
طراحی خوبه اما متریال سقف پارکته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تایلش بزرگه روش کار کن
باقیش عالیه خسته نباشی

saeedmagic

Member
سلام
خیلی زود از کارت راضی می شی خیلی جای کار داره متریال ها خامن یه جاهایی هم اوربرایت شده مثل روی پله و چون محیط اطراف رو نساختی رفلکت شیشه خوب نشده حداقل 2تا درخت می زاشتی عکس شاخ و برگش بیوفته رو شیشه ولی چمن ها عالی شده واقعا
موفق یاشی:rose:

.:BehzAd:.

Active Member
خوب شده و مرسی از کاره خوبت:rose:

فقط اگه به آف اسکرین ها بیشتر توجه میکردی رندر خیلی بهتر میشد به خصوص شیدر های رفلکت دار

سلام مجید جان طراحی خیلی قشنگه مخصوصا سقف که طرح چوب حالا یا PVC یا هر چیز دیگه
من اون سه تا لور رو اونجا دوست نداشتم جانپناه تراس خیلی خوبه که شیشه کار کردی
پنجره هایی که OKB از کف دارن خیلی قشنگه دیتایل پردازی کمی داره ولی
ویک انتقاد دارم سایه تو این وقت روز انقدر روشن نیست سعی کن کالر مپینگ رو به حدی برسونی که به واقعیت نزدیک شه
و کلا از کارت انتظار بیشتری میره چون خیلی حرفه ای تر از این حرفا هستی
طراحیت ولی قشنگ شده :rose:

m.n1362

Member
سلام ممنونم از نظرات والا سعید جان ما دیگه پیر شدیم حال و حوصله حسابی نداریم.....saud magic گل زود راضی نمیشم زود خسته میشم دوست دارم ممنونم..چمنو یه بار دیگه تو پستای قبلی گفتم که؟؟؟یه پلانه که وی ری فور داره و دیپلیسمنت..مپشو میذارم ممنونم..زود.

جدیدترین ارسال ها

بالا