ويستا، آفيس 2007 در 23 نوامبر در كانادا عرضه می‌شوند

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
نيويورك- طبق اعلام وب سايت كانادايی MSDN مايكروسافت، ويندوز ويستا و آفيس 2007 كه مدت‌ها انتظار عرضه آنها می‌رود، با رويداد Edmonton در آلبرتای كانادا در تاريخ 23 نوامبر، نخستين عرضه كانادايی خود را ارائه خواهند داد. مايكروسافت ويستا و آفيس 2007 راهمراه با نسخه بعدی سرور پيغام‌رسان Exchange Server 2007، Exchange به مشتريان كاری خود در سرتاسر كانادا معرفی خواهد كرد. طبق خبری كه در سايت شركت اعلام شد، رويداد Edmonton در Shaw Conference Center برگزار خواهد شد، مايكروسافت اين گردهمايی را در 5 دسامبر در تورنتو، در 7 دسامبر در مونترال و در 12 دسامبر در اتاوا برگزار خواهد نمود.

اطلاعات مربوط به اين رويدادها را می‌توانيد در آدرس ذيل مشاهده كنيد:

http://msdn.microsoft.com/canada/anewday2007/default.aspx

بر طبق اعلام سايت، در اين رويدادها، مايكروسافت نظرات كلی و دلايل توليدات را رسيدگی خواهد كرد، و نيز جلسات ويژه‌ای برای توسعه دهندگان، حرفه‌ای‌های تكنولوژی‌ اطلاعات و مشتريان دولتی و كاری برگزار خواهد نمود. همچنين شركای مايكروسافت محصولات جديد خود را در Partner Pavilion به نمايش می‌گذارند.

مايكروسافت دقيقا تاييد نكرده است كه چه زمانی ويستا را به صنعت‌گران و مشتريان كاری عرضه خواهد كرد، و تنها می‌گويد كه در ماه نوامبر و با عرضه برنامه‌ريزی شده جهت مصرف كنندگان در ژانويه 2007 آماده خواهد شد. اما هنوز اطلاعات مشخصی موجود نمی‌باشد كه چه زمانی ويستا در ايالات متحده و يا در ساير كشورها عرضه می‌شود. اگر چه عرضه ويستا چندين بار به تاخير افتاده است، مايكروسافت به مشتريان خود اطمينان داد كه ارائه اين محصول ديگر به تاخير نخواهد افتاد و هر چيزی كه در مسير عرضه ويستا باشد، از ميان برداشته می‌شود.

اما مايكروسافت نمی‌تواند به سرعت به اين نتيجه برسد.



منبع:http://pcworldiran.com/news/fn_850502.htm
 

جدیدترین ارسال ها

بالا