ويروس....

Salar

Active Member
سلام دوستان
يه ويروسي به نامه BarokPWSteal.Trojan تو كامپیوترم اومده و همینطور که تو عکس پایین می بینید آنتی ویروس نمی تونه پاکش کنه!!! این ویروسه رفته تو قسمت C:\Windows\System\WCheckUp.exe کامپیوترم و می ترسم پاکش کنم. :wink:

چطوری از دست این Trojan لامذهب خلاص شم

ممنون

virus.JPG

rouhollah

Member
البته ميدوني سالار جان نورتون الكي هم ايراد ميگيره زياد نترس

اگه هم خيلي ناراحت بودي ميتوني اون فايل رو ري استور كني
به نظر كمن خطري برات نداره
يادم مياد نورتون حدود 4 يا 5 هزار تا ويروس رو شناسايي كرد و چون اين عملش منو ناراحت كرده بود
آن اينستالش كردم آخه اينقدر من فايل نداشتم كه ويروس بشينه روش
مطمپن باش اين ويروس نيست چچون اگه ويروس بود تا حالا بايد چند برابر توليد كرده باشه از خودش رو

Salar

Active Member
rouhollah جان من اصلا از این نورتون راضی نیستم
تا حالا دوبار ری اینستالش کردم و دوباره نصب اما بازم تو آپدیدش مشکل داره.....

rouhollah

Member
بندازش دور آنتي ويروس نداشته باشي خيلي بهتره تا اينكه اينجوري داشته باشيش

saman_sweden

Active Member
rouhollah گفت:
بندازش دور آنتي ويروس نداشته باشي خيلي بهتره تا اينكه اينجوري داشته باشيش
بابا دست خوش اگر همش اينطوري باشه كه نميشه

salar گفت:
rouhollah جان من اصلا از این نورتون راضی نیستم
تا حالا دوبار ری اینستالش کردم و دوباره نصب اما بازم تو آپدیدش مشکل داره.....
سالار جون ميري توي ويندوز ريجيستري و دنبال اين آدرس ميري
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
سپس تو سمت راست
اين جمله را ديليت مي كنيد

WCheckUp.exe

و پيشنهاد مي كنم يه برنامه نورتون كامل بخريد كه بتونه براتون خودش آپ ديت داشته باشه خيلي هم ارزونه فقط 300 كرون است

saman_sweden

Active Member
آقا اين چه نوع سيستمي كه شما دوتا ران داريد مطمعن هستيد آدرس بالا را درست رفته ايد

saman_sweden

Active Member
salar گفت:
آره به خدا درست رفتم همونجا

اين فايل در هر حال جزء فايلهاي ويندوز نيست
در ضمن win32winchech.exe يه تروجان است كه توي system32 قرارمي گيره به احتمال قوي اينهم يه نوع تروجان هست
مي توني اول يه كپي با يه نام ديگر از ريجستري داشته باشيد بعد همون قسمت را از رجيستري حذف كنيد سپس اون فايل را از سيستم برداريد و توي يه كاتالوگ گذاشته و اون كاتالوگ را انتي ويروس بكنيد اگر نورتون همون فايل را از اونجا پيدا كرد مطمن باشيد همونه و سريه پاكش كنيد وگر نه اون كدب از رجيستري را به حالت اول برگردانيد

Salar

Active Member
BarokPWSteal.Trojan drops the file C:\Windows\System\WCheckUp.exe and configures the file start up automatically when Windows starts. This Trojan horse emails the user name and passwords to its creator.

saman_sweden

Active Member
salar گفت:

توجه توجه توجه

سريع همون را پاكش كنيد يه تروجان خطرناكه در ضمن فايلش را بفرست بمن تا ببينم آدرس ها به ايميل چه كسي ارسال مي شود
is a small trojan, which sends your passwords to the "hackers" email. The email address your passwords are sent to is configured before Barok is sent to you. This version is slightly harder to manually remove, because Barok monitors the registry key and restores it if it is deleted.

کد:
The trojan file WinCheck.exe must be closed. If you can't close this file then boot into dos and delete WinCheck.exe. 
Remove the WinCheck key in the registry located at HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run  Which can be done with regedit or any other registry editing program.  
Delete the trojan file WinCheck.exe in the windows system directory.

Salar

Active Member
نتونستم از ريجستري كپی بگیرم!!!! رفتم به فولدر سیستم 32 تو ویندوز بعد با نورتو نگاه کردم دیدم اون WCheck.exe ویروسی شده....الان نمی دونم از اون کپی بگیرم بعد بهد پاکش کنم یا...

saman_sweden

Active Member
saman_sweden گفت:
salar گفت:

توجه توجه توجه

سريع همون را پاكش كنيد يه تروجان خطرناكه در ضمن فايلش را بفرست بمن تا ببينم آدرس ها به ايميل چه كسي ارسال مي شود
is a small trojan, which sends your passwords to the "hackers" email. The email address your passwords are sent to is configured before Barok is sent to you. This version is slightly harder to manually remove, because Barok monitors the registry key and restores it if it is deleted.

کد:
The trojan file WinCheck.exe must be closed. If you can't close this file then boot into dos and delete WinCheck.exe. 
Remove the WinCheck key in the registry located at HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run  Which can be done with regedit or any other registry editing program.  
Delete the trojan file WinCheck.exe in the windows system directory.

به اين توجه كنيد

Salar

Active Member
سامان جان من او فایله رو رجیستری پاک کردم و الان که کامپیوتر رو ریستارت کردم از سیستم 32 پاک شده

Salar

Active Member
الان یه سرچی تو سیستم 32 کردم با نوتون خبری ازش نبود!! یعنی رفته؟

saman_sweden

Active Member
salar گفت:
سامان جان من او فایله رو رجیستری پاک کردم و الان که کامپیوتر رو ریستارت کردم از سیستم 32 پاک شده
اشكال نداره فقط مي خواستم ببينم اون طرف كه اين دام را براتون گذاشته بود كي هست الان يه پيام بهت ميدم بيشتر توصيح مي دم

جدیدترین ارسال ها

بالا