ويروس my heart

ealy

Member
تا حالا با ويروس my heart كه ظاهرا به صورت فايل word هست ولي بعد از اجرا معلوم ميشه exe هست برخورد كرديد؟؟
يكي از دوستام اونو اجرا كرده ولي بعد از 2 هفته ظاهرا هيچ مشكلي براي سيستمش پيش نيومده.
ميدونيد اين ويروس چه مشكلي رو براي سيستم به وجود مياره؟؟؟؟

Peyman-Pop

Active Member
هر ویروسی‌ خودش رو نشون نمیده ، خیلی‌ از ویروس ها از منابع سیستم شما استفاده میکنند و خودشون رو تکثیر می‌کنن بدون اینکه شما متوجه اون ویروس بشید .

در مورد مشخصات این ویروس میتونید اسم ویروس رو سرچ کنید تا مشخصات کامل از اون و نحوه پاک کردنش پیدا کنید .

sambol

Active Member
اقا منم با اين ويروس در گيرم اگه فهميدي چه جوري از بين مي ره به ما هم بگو

BeHnAm_akb

Active Member
اين ويروس با اسم هاي My love.My heart و .. ظاهر مي شه اسم اصليشو نمي دونم تو آنتي ويروس نشون مي ده.به نظرم يه سكتور فلاپي ها رو مي سزونه.در ضمن اسم منوي استارت در ويندوز ايكس پي رو به BY BYتغيير ميده!!!!

sambol

Active Member
اقا ماله من هم اسمش اينا اومده ولي هر دفه عوض مي شه ولي منوي استارت رو تغيير نداده در ضمن انتي ميروس هم نشناختش حالا نمي دونم بايد چيكارش بكنم

se7en

Member
سلام

اين ويروس تنها كاري كه ميكنه خودشو تويه هر فلاپي بزاريد كپي ميكنه !

براي پاك كردنش يه فايلو تويه پپشه سيستم بايد پاك كنيد كه يادم نيست چي بود !

هيچ ضرر ديگه اي نداره من چك كردم ...

هفت ! :wink:

سلام
اين ويروس با استفاده از ماكرو در word نوشته شده و وقتي خودش رو نشون ميده كه شما ميخواهيد فايلتون رو روي فلاپي بريزيد يا از فلاپي بخونيد
مي بينيد كه فايلتون يا نيست يا rename شده ( my heart.my love.temp45 و ... )
ضمنا فلاپيتون هم ممكنه ديگه به درد نخوره

اگه پاندا دارين نصب كنيدو update كنيد . ترتيبشو ميده :mrgreen:

اگر هم كه ندارين اين آدرس اسكن آنلاين پانداست
http://www.pandasoftware.com/activescan/com/activescan_principal.htm
بازم نه ...اگه خواستين پاندا رو نصب كنيد و بگين من فايل update رو بدم آقا مجيد كه شما بتونين دانلود كنيد

pooya799

Member
آقامنم همين ويروس لعنتي رودارم من با مك كافي هم اسكن كرده بودم ولي نشناخته بودش آياواقعا صدمه اي به سيستم واطلاعاتش نميزنه ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا