ومولتى ميديا و gpedit.msc

ali guard

Member
سلام دستان عزيز ميخاهم بپورسم ميشه با مولتي ميديا دستر رسى با gpedit.msc:rose: بيدا كنيد يانى كارهاى ان با يك دكمه يا يه سكرپت انجام بدم

ali guard

Member
عزيزى من در run تا يپ كنيد gpedit.msc باد ok كنيد ميبينى چى هست (گروپ پوليسي) هست

ubuntu

Member
سلام دستان عزيز ميخاهم بپورسم ميشه با مولتي ميديا دستر رسى با gpedit.msc بيدا كنيد يانى كارهاى ان با يك دكمه يا يه سكرپت انجام بدم
اگه منظورتون اجراي gpedit.msc هستش با دستور run مي‌تونين همون کار رو بکنيد. تقريباً همه‌ي دستور‌هاي run ويندوز تو run خود mmb هم اجرا مي‌شن.

ali guard

Member
اگه منظورتون اجراي gpedit.msc هستش با دستور run مي‌تونين همون کار رو بکنيد. تقريباً همه‌ي دستور‌هاي run ويندوز تو run خود mmb هم اجرا مي‌شن.

نة ازيزم ميخواهم كار هاى كة توى gpedit.msc انجام ميشة در بيلدر انجام بدم ميسلى پلاگينها كة كار هاى ريجيستر ى انجام ميدن من ميخواهم كارهاى gpedit.msc انجام بدهم
:sad:

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
چه کاری مد نظرت هست !؟ تا جایی که اطلاع دارم اکثر کاراش رو میشه تو همون رجیستری هم انجام داد.

ali guard

Member
[SaMaN];743938 گفت:
چه کاری مد نظرت هست !؟ تا جایی که اطلاع دارم اکثر کاراش رو میشه تو همون رجیستری هم انجام داد.

اقا سامان مسلن
network > Qos packet scheduler > limit reservable bandwidth

ubuntu

Member
نة ازيزم ميخواهم كار هاى كة توى gpedit.msc انجام ميشة در بيلدر انجام بدم ميسلى پلاگينها كة كار هاى ريجيستر ى انجام ميدن من ميخواهم كارهاى gpedit.msc انجام بدهم
gpedit.msc فقط يه طبقه بندي هستش. تمام گزينه‌هاي اون تو registry وجود داره فقط بايد پيداش کنيد.

Saman

والا من یه سری زدم تو رجسیتری ولی نتونستم این محدود کردن پنهای باند رو واست پیدا کنم.

ubuntu

Member
gpedit.msc فقط يه طبقه بندي هستش. تمام گزينه‌هاي اون تو registry وجود داره فقط بايد پيداش کنيد.
اصلاحيه: ممکنه بعضي از گزينه‌هاش تو رجيستري نباشه ولي در ديگر ديتابيس‌هاي ويندوز وجود دارن. ولي همون طور که گفتم اين برنامه فقط يه طبقه‌بندي است. (به نقل از يه مقاله‌اي که قبلاً راجع به ساختار ويندوز خونده بودم!)

silvercover

کاربر متخصص
اقا سامان مسلن
network > Qos packet scheduler > limit reservable bandwidth

کلید های مربوط به این کار توی این آدرس در رجیستری هستن:

کد:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Psched]

اسم متغیر مربوطه هم MaxOutstandingSends هست که یک متغیر از نوع DWORD هست و مقدار ماکزیمم بسته ها ( پکت ها) رو مشخص می کنه . اگر اشتباه نکنم مقدار پیش فرضش باید 65535 باشه. البته یاد آوری کنم که اثر کردن چنین تغییری ممکن هست نیازمند راه اندازی مجدد ویندوز یا از طریق RESET و یا از طریق Logoff باشه.

Saman

حامد جان میشه بپرسم برای پیدا کردن آدرسها از چه راهی استفاده می کنی ؟ آیا جستجو کردی یا براساس تجربه هستش ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا