اگه منظورتون اجراي gpedit.msc هستش با دستور run ميتونين همون کار رو بکنيد. تقريباً همهي دستورهاي run ويندوز تو run خود mmb هم اجرا ميشن.سلام دستان عزيز ميخاهم بپورسم ميشه با مولتي ميديا دستر رسى با gpedit.msc بيدا كنيد يانى كارهاى ان با يك دكمه يا يه سكرپت انجام بدم
اگه منظورتون اجراي gpedit.msc هستش با دستور run ميتونين همون کار رو بکنيد. تقريباً همهي دستورهاي run ويندوز تو run خود mmb هم اجرا ميشن.

[SaMaN];743938 گفت:چه کاری مد نظرت هست !؟ تا جایی که اطلاع دارم اکثر کاراش رو میشه تو همون رجیستری هم انجام داد.
gpedit.msc فقط يه طبقه بندي هستش. تمام گزينههاي اون تو registry وجود داره فقط بايد پيداش کنيد.نة ازيزم ميخواهم كار هاى كة توى gpedit.msc انجام ميشة در بيلدر انجام بدم ميسلى پلاگينها كة كار هاى ريجيستر ى انجام ميدن من ميخواهم كارهاى gpedit.msc انجام بدهم
اصلاحيه: ممکنه بعضي از گزينههاش تو رجيستري نباشه ولي در ديگر ديتابيسهاي ويندوز وجود دارن. ولي همون طور که گفتم اين برنامه فقط يه طبقهبندي است. (به نقل از يه مقالهاي که قبلاً راجع به ساختار ويندوز خونده بودم!)gpedit.msc فقط يه طبقه بندي هستش. تمام گزينههاي اون تو registry وجود داره فقط بايد پيداش کنيد.
اقا سامان مسلن
network > Qos packet scheduler > limit reservable bandwidth
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Psched]
فكر مي كردم تو اين مدتي كه من نبودم خيلي پيشرفت كردين!