.:ولادت امام رضا:.

با سلام
جواد جود طرحت باحال شده و یکم هم عکس اصلی ضریح رو بزرک میکردی بهتر میشد
با تشکر

Morteza-MH

Member
اصلا" به ولادت نمی خوره

بیشتر به درد محرم می خوره

اما در کل خیلی جالب شده

موفق باشید

farzadart

Member
سلام جواد جان
کار واقعا پر زحمتیه، مشخصه . ولی ای کاش ایدشو نگه می داشتی واسه همون محرم که خودت گفتی.

موفق باشی

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام جواد جان چطوری؟!
حالا ناراحت نباش انشاالله مسابقه ی بهدی
69jxdanljpo6jehkm63c.gif

طرحت هم خوب شده ولی یکم غمگین و بیشتر شبیه صفحات مالتی مدیا کار کردی
موفق باشی:rose:

سلام، من ناراحت نیستم، ولی داوری میتونست خیلی بهتر باشه.
خیلی ممنون:rose:
سلام
چون تو جریان مسابقه نبودم در اون مورد نظری ندارم
ولی کار تو خوب شده
تبریک میگم
موفق باشی داداشی

سلام حمید جان.
خیلی ممنون

سلام
طرح خيلي زيبايي شده .
موفق باشي ...

تشکر محمدجان:rose:

به به . چه طرح قشنگیه . البته زیاد توی کار فتوشاپ نیستم . نظرم رو به عنوان یک مبتدی میدم . به نظرم نوشته ها یک کم نا خوانا شده . البته بعضی جاهاش . هم Opacity زیاد شده هم رنگها ی شبیه هم نوشته ها رو ناخوانا کرده . یک چیز دیگه هم هست . یک لکه ی قرمز پایین صفحه هست اگر خونه برای تولد خوب نیست . همین دیگه . ایول خیلی خوب شده :دی

درسته، من هم قبول دارم. چون کار رو عجله ای دادم، باید خیلی کارها روش انجام میدادم! مثلا خون و بر میداشتم و رنگ رو بهتر میکردم و ترک و بر میداشتم و این حرفا.:rose:

جواد جان كارت قشنگ شده
اما منم با 90% بچه ها كه گفتن تيره بوده موافقم و مطمئنم توي كارهاي بعدي از اين انتقاد هاي سازنده استفاده ميكني و كارهاي قوي تري رو از تو خواهيم ديد ....
با آرزوي موفقيت براي تو و همه مجيد آنلاينيها :rose:
خیلی مرسی:rose:

سلام رفیق
عرضم به حضور شما کار خوبی شده از نظر ایده . اما از نظر اجرا میشد قوی تر از این باشه...
با بررسی سارا خانوم موافقم کاملا...
به علاوه اینکه حس می کنم از Overlay زیاد استفاده کردی مخصوصا رو قسمت دیوارها ... این باعث شده تمرکز از بین بره
انگار ترس از این داشتی ممکنه عناصر در حالت معمولی با کار match نشن که اینقد از overlay استفاده کردی! که به نظرم به کار صدمه زده...
در مجموع با تکست ها ارتباط خوبی برقرار نکردم...چون اگر دلیل استفاده جهت زیباتر کردن کار بوده اینطور نشده و اگر قرار بر خوانا بودن بوده هم که باز هم متاسفانه خوانا نیست...!
موفق باشی
(ببخشید از بقیه دوستان اگه به کاراشون نظر نمیدم...یکم این روزها درگیرم ! سپاس)

سلام محمد جان.
خیلی کم پیدایی!
خیلی ممنون از نظرت:rose:
به نظر من هم چون برای ولادت کار غمگین

من چون کار مذهبی نمیکنم نظر دادن برام سخت

ولی در کل کار خوب پیاده شده

درسته، حق با شماست:rose:

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
جواد جان زیبا کشیدی ، افرین

به نظر من اگر برای موضوع محرم یا عاشورا این طرج رو با پرجم سرخ و حرم امام حسینی می ساختی خیلی زیباتر می شد .

حالا اشکال نداره ، ماشالله مسابقه زیاده

از شکست هایمان باید درست بگیریم و در راه پیشرفتی نو از آن بهره مند شویم
petting.gif

مهم اینه خودت
number1.gif
هستی
hug.gif
درسته ، اشتباه کردم که در این مسابقه شرکت کردم، باید همین طرح رو میذاشتم برای محرم.
ممنون از نظرت استاد تاریخ!:rose:

جواد جان ما شما رو همه جوره قبول داریم, موفق باشی

وینست جون من که بیشتر شمارو قبول دارم!:rose:

جواد جان؛
رشته منم مثل خیلی از بچه های دیگه که میان اینجا گرافیک نیست، این دلیلی نمیشه که یک خورده اطلاعات خودمون رو در مورد رنگ ها بالا ببریم.
چیزی که در طرح شما در اولین دید دیده میشه، یک طرح سنگین و غمناک هست که تناسبی با موضوع ولادت ندارد.
درسته که طرح شما محاسن خاص خودش رو داره ولی این طرح در جایگاه طرحهایی که با مضمون ولادت طراحی شده جایگاهی ندارد :rose:

در این که شما روی این طرح وقت گذاشتید هیچ شکی نیست، ولی منظور من این بود که هر چه تعداد لایه ها بالا بره ملاکی نیست بر زیبایی طرح.

شاد باشید.
عرفان:rose:

OK:rose:
طرحت خیلی خوب شده و باید به خاطر چیزی که بهش فکر می کردی بهت تبریک گفت. من گمان می کنم تنها یک جای این طرح ایراد چشمگیری داره و اون اینه که نور باید تو قسمت ضریح پخش میشد و اون قسمت خیلی تاریک و سرد به نظر میرسه.
با توجه به متن نستعلیق بالا شعری که پایین پنجره با فونت عادی نوشتی رو مناسب نمی بینم.
دایره های اطراف پنجره اگر تو یک اندازه و با بکگراند بیشتر مچ بودن زیباتر میشد.
میشد با توجه به عناصری که مد نظر داشتی طرح رو بهتر ارائه بدی با توجه به اینکه مناسبت شادی بوده اما چون اشاره به محرم کردی باید بگم خیلی عالی فضای غم رو می رسونه .
در کل از مجموع کار خوشم اومد و خسته نباشید میگم :rose:
صددرصد حق با سپیده خانم هست!:rose:

با سلام
جواد جود طرحت باحال شده و یکم هم عکس اصلی ضریح رو بزرک میکردی بهتر میشد
با تشکر

سلام.
نمیدونم شاید اکه بزرگتر میکردم بهتر میشد!:rose:
اصلا" به ولادت نمی خوره

بیشتر به درد محرم می خوره

اما در کل خیلی جالب شده

موفق باشید

نظر من هم همینه!:rose:
سلام جواد جان
کار واقعا پر زحمتیه، مشخصه . ولی ای کاش ایدشو نگه می داشتی واسه همون محرم که خودت گفتی.

موفق باشی

ای کاش فرزاد جون...:rose:

majidnew

Member
سلام به همه دوستان خدایی طرح قشنگ ومنحصر به فردیه امیدوارم خود آقا به جواد خان اجرشو بده کمتر آدم سعادت پیدا میکنه برا اهل بیت (ع) قدم برداره انشا الله که ما هم لیاقت پیدا کنیم

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام به همه دوستان خدایی طرح قشنگ ومنحصر به فردیه امیدوارم خود آقا به جواد خان اجرشو بده کمتر آدم سعادت پیدا میکنه برا اهل بیت (ع) قدم برداره انشا الله که ما هم لیاقت پیدا کنیم
نظر لطفته برادر:rose:

خیلی زیبا بود امیدوارم موفق باشی

خیلی ممنون:rose:

باعرض سلام میگم چرا بیشتر کارهات اینجوریه ولی خیلی باکلاس
اون عکس توی کار قدیمی نیست و اصلا به قدیمی ها نمی خوره
فقط اون چهار تا نوشته یه خورده به کار نمی اد

SPD

Member
به خاطر بعضی جریانات که پیش اومد دوست نداشتم دیگه تو سایت نظری بدم اما چون جواد دوست منه واجب بود اینکار بکنم...

به نظرم طرح جالبی شده ... سارا و عرفان درسته تمام مشکلات عکس گفتن ... اما فکر میکنم زیاده روی کردن .... طرح جالبی شده .. قشنگ .. یه کمی تو ترکیب بندی رنگ مشکل داره ... اما در کل تمیز شده ... مرسی و خسته نباشی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا