يا سلام و عرض تتبريك به همه دوستان
Erfan Active Member Aug 15, 2007 #2 سلام در عين سادگي زيباست ... بر شما هم مبارك باشه دوست عزيز موفق باشيد عرفان
dk-arta Member Aug 15, 2007 #3 سلام خیلی کار ساده و خوبی شده اما چند تا مشکل داره که خودم هم هنوز نتونستم حلش کنم اسم حسین یکم رنجه شده علیه السلام هم همچنین و بعضی از قسمتهاش هم حذف شده
سلام خیلی کار ساده و خوبی شده اما چند تا مشکل داره که خودم هم هنوز نتونستم حلش کنم اسم حسین یکم رنجه شده علیه السلام هم همچنین و بعضی از قسمتهاش هم حذف شده
hossein_2020 Member Aug 15, 2007 #5 رنگ بندی!!! ساختار اشیاء خوبه ولی رنگ بندیشون به ولادت امام حسین نمیخوره. فونت و رنگ متن تبریک هم میتونست جالبتر باشه...
رنگ بندی!!! ساختار اشیاء خوبه ولی رنگ بندیشون به ولادت امام حسین نمیخوره. فونت و رنگ متن تبریک هم میتونست جالبتر باشه...
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 16, 2007 #6 متنت همونطوري كه بچه ها گفتن رنجه شده كه بايد اصلاح بشه. اون متن تبريك پايين طرح هم وسط چين اگر ميشد بهتر بود. موفق باشي.
متنت همونطوري كه بچه ها گفتن رنجه شده كه بايد اصلاح بشه. اون متن تبريك پايين طرح هم وسط چين اگر ميشد بهتر بود. موفق باشي.
morsoltany Active Member Aug 16, 2007 #7 یکم رو رنگش کار کنی عالی می شه . دستت درد نکنه منم عید بزرگ را به همه تبریک می گم
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Aug 16, 2007 #8 سلام کار خوبی شده فقط کار خیلی خلوته امام حسین هم رنجه شده علیه السلام هم خوردگی داره سمت راست پایین هم طرح جالبی شده
سلام کار خوبی شده فقط کار خیلی خلوته امام حسین هم رنجه شده علیه السلام هم خوردگی داره سمت راست پایین هم طرح جالبی شده
h.khafan Active Member Aug 16, 2007 #9 طرح قشنگی شده. فقط اگه رنجه شدنهاش رو ردیف کنی خیلی خوف میشه. موفق باشی