وكتور عدد

Amir001

Member
سلام به تمامي اساتيد.
كسي ميتونه وكتور عدد 1390-2011-1432-1433 برام بزاره.(براي تقويم ميخوام)
من زياد تو فوتوشاپ وارد نيستم.
مثلا ديديد با فوتوشاپ از اين نوسته ها كه انگار تو چمن هك شده مي نويسن اگه به اون طريق باشه خيلي خوب ميشه اگرم نه مثلا از اين نوشته ها كه سه بعدي هست.
يا هر مدل جذاب ديگه.
يه نمونه از اين نوشته چمني كه گفتم رو دوست خوبم آقا حسين تو قسمت نظر خواهي گذاشتن كه در زير پيوست ميكنم.
اگرم بتونيد بهم آموزش بديد خيلي خيلي ممنونتون ميشم.

پیوست ها

• neveshteye Chamani.jpg
    neveshteye Chamani.jpg
    286.3 کیلوبایت · بازدیدها: 10

Amir001

Member
سلام
آموزش ایجاد متن چمنی >>>>>>>>>>>>
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=767738&highlight=%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%87+%DA%86%D9%85%D9%86%DB%8C#post767738
------------------------------------------------------------------------
یاعلی:rose:
سلام
ممنون از كمكتون تو آموزشي كه لينكش پيوست شده از تكستچر استفاده شده و ظاهرا اصلي ترين بخش آموزش هم در بر ميگيره .
البته در متن توضيحي در مورد لينك دانلود تكستچرها آمده ولي هيچ لينكي موجود نمي باشد.:-?
تو گوگلم هر چي سرچ كردم نشد دانلود كنم.:cry:
تو رو خدا كمك كنيد تا ياد بگيرم كه چي كار بايد انجام بدم.:sad:

majid_a95

Active Member
سلام
ممنون از كمكتون تو آموزشي كه لينكش پيوست شده از تكستچر استفاده شده و ظاهرا اصلي ترين بخش آموزش هم در بر ميگيره .
البته در متن توضيحي در مورد لينك دانلود تكستچرها آمده ولي هيچ لينكي موجود نمي باشد.:-?
تو گوگلم هر چي سرچ كردم نشد دانلود كنم.:cry:
تو رو خدا كمك كنيد تا ياد بگيرم كه چي كار بايد انجام بدم.:sad:
اون یه تکسچره دیگه حتما که نباید همون باشه . یه چمن دیگه پیدا کن :green: البته من خودم نتونستم به این طبیعی در بیاریم . توی blending مشکل گیر کردم :shock:
راستی توی گوگل هم جستجو کنی متن چمنی فایل ها شم میتونی دانلود کنی
--------------------------------------------------------------------------------------------------
یاعلی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا