وقف میراث جاویدان

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام
ببخشید دیر نظر میدم, کارتون بسیار زیبا و حرفه ای هست, مثل همیشه...
موفق باشید :rose:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام خوبین؟
می ازین رنگ بندی ها خوشم میاد توی کارهای گرافیکی.خوشم اومد از سلیقه تون.رنگبندیش خوبه فقط افکتها و رنگهای نوشته های بزرگ رو خوشم نیومد
در کل خوشمل شده
موفق بباشید:rose:
سلاملیکم
شما خوبید؟
چقدر خوش سلیقه هستین پس!:)
در مورد رنگ ها همینجوری استفاده کردم ولی ابعاد تایتل ها و اینا می بایست جوری باشه که با فرستنده های محلی که هنوز کاملا به روز نشده اند و از کیفیت پایینی برخوردار هستند سازگار باشه و مردم بتونن داخل تلویزیون ها شون چیزی رو بخونن(فکر کنم از اسفند ماه کلا سیستم شبکه های ایران دیجیتال میشه و این مسائل حل میشه دیگه)
در آخر نظر لطفتونه:rose:

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام.
خیلی خوب بود...

حرکت موج دار ترنج ها که پشت کادر ظاهر میشن خوب بود، از چه اسکریپتی برای این نوع حرکت استفاده کردید؟

به نظر من تنها اشتباهتون استفاده از لوگوی 3بعدی در آخر کار بود که در این سبک نباید این کار رو میکردید و همینطور رنگ زرد!

:rose:

khoushechin

Well-Known Member
اتفاقا من اون تیکشو خیلی حال کردم خوب شده بود!
میگم این رو توی چند ساعت ساختی ! کل کار رو میگم!

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام.
خیلی خوب بود...

حرکت موج دار ترنج ها که پشت کادر ظاهر میشن خوب بود، از چه اسکریپتی برای این نوع حرکت استفاده کردید؟

به نظر من تنها اشتباهتون استفاده از لوگوی 3بعدی در آخر کار بود که در این سبک نباید این کار رو میکردید و همینطور رنگ زرد!

:rose:
سلام
خیلی ممنون
متوجه نشدم کدوم قسمت رو میگین برادر!
واسه لوگو هم به نظرم حق با شماست اما اون جوری خیلی کار بی روح میشد آخرش،اما الان که فکرشو کردم دیدم میشد رشد بهش داد به صورت 2دی
خیلی ممنون از دقتتون:rose:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
اتفاقا من اون تیکشو خیلی حال کردم خوب شده بود!
میگم این رو توی چند ساعت ساختی ! کل کار رو میگم!
چاکر شما هم که اینقده ما رو تحویل میگیرید هستیم:green:
والا یادم نیست که دقیقا چقدر شد اما معمولا این جور کارها از ساخت آبجکت ها تا اجرا و خروجی نهایی یه مقدار زمان بیشتری میگیره
فکر کنم یه 3 یا 4 روزی شد
نکته مهم اینه که واسه کامپوزیت کردن یه سری نکات رو رعایت کنم که واسه جای گذاری سوالات و تایتل های بعدی زمان زیادی از دستمون نره(به طور مثال باید جوری توی ساخت حساب کتاب کنیم که بتونیم به راحتی تایم سوالات رو بالا ببریم یا کم کنیم)این مسائل هست که یه مقدار توی ساخت زمان میگیره ازمون

navvabdl

Member
sabalan graphic عزیز،سلام.
کار خیلی قشنگی بود.فقط دوتا سوال ازت دارم:
1- چگونگی نحوه ظاهر شدن اون قسمتی که نوشتی سوال شماره1 و قسمت آخر که نوشتی زمان پاسخگویی به سوالات...
2-وقتی تذهیبات ظاهر می شن یه حالتی دارند.اون قسمت چه افکت هایی رو بهش دادی؟
خیلی ممنون.....

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلاملیکم
واسه اون که نوشته ها ظاهر میشن چندین روش مختلف هست،هم با ماسک میشه هم پرژه های آماده Ink اما من داخل این کار از فایل های آماده استفاده نکردم،زیاد فرآیند سختی نیست،ابتدا یا فایل میسازین شبیه به حالت ظاهر شدن بعد تکست یا هر چیز دیگه رو نسبت آلف میدین بهش
واسه اسلیمی ها هم با پوزیشن واسش کی فریم ساختم
شفاف نبود بگین تا واستون بیشتر توضیح بدم:rose:

ssevil

Well-Known Member
سلوم
من موندم حرفه ای ها کامنت بزنند بعد من بیام
خیلی عالی بودرنگاش فوق العلاده بود
اون درخت ها رو خیلی زیاد دوست داشتم
موسیقی شم حرف نداشت
در کل اقا محمد کارت یه دونه باشه:rose:

navvabdl

Member
آقا ممنون که جوابم رو سریع دادی.فقط اگه می شه درمورد اون متن بیشتر توضیح بدین.....
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلوم
من موندم حرفه ای ها کامنت بزنند بعد من بیام
خیلی عالی بودرنگاش فوق العلاده بود
اون درخت ها رو خیلی زیاد دوست داشتم
موسیقی شم حرف نداشت
در کل اقا محمد کارت یه دونه باشه:rose:
سلام،ممنون که نظر دادین
سفره هفت سین خودتون یه دونه باشه ایشالا:)

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
سبلان من الان کارتو دیدم. خوشحالم که سراغ پروژه های اماده نرفتی. از سلیقه ی رنگیت برای فضای کلی (خاکی رنگ) خوشم اومد.

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سبلان من الان کارتو دیدم. خوشحالم که سراغ پروژه های اماده نرفتی. از سلیقه ی رنگیت برای فضای کلی (خاکی رنگ) خوشم اومد.
به به به
سلام استاد،از این ورا آقا؟راه گم کردین؟
علی جان من معمولا اصلا از پروژه آماده استفاده نمیکنم(مگر جز الگو گرفتن که اون هم قطعا خودم اجرا میکنم)
خیلی خوشحالمون کردید که نظر دادید برادر:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا