وقتی از 2 رم بصورت duel استفاده میکنم،ریستارت میکنه...

dead_makers

Active Member
البته این موضوع رو بعضی از دوستان در یکی از تاپیک هاکه چندان مستقیم به این مشکل اشاره نشده بود، مطرح کرده بودن،ظاهرا راه حلی یافت نشده.
موضوع اینه که وقتی از مادربورد( msi k7 delta( به صورت duel برای دو رم استفاده میشه بعد از مدتی(متفاوت گاهی حتی هنگام log on کردن گاهی بعد 7 8 ساعت)با نمایش صفحه ای آبی مبنی بر اشکال سخت افزاری در سیستم و برای جلوگیری از صدمه دیدنه سخت افزار دستگاه خودبه خود ریستارت میشه.
با update کردن Bios هم درست نشد.سیستم ویروس نداره،مشکل از نرم افزار هم نیست با هر ویندوزی امتحان کردم همینجوره.از رم های مختلف هم استفاده کردم.در حالت single مشکلی پیش نمیاد.مادر برد رو هم دادم نمایندگی گفت سالمه.
واقعا مشکل جذابیه...
کسی چیزی به ذهنش میرسه...

Old User

Member
شما همه راهها رو رفتید... حتما جامپرها و اینکه رمها و همه چیز خوب جا افتاده باشه رو هم چک کردید و تنظیمات دما و حرارت و یکسو سازی جریان رو هم در ست آپ بررسی کردید همینطور گاهی اوقات پیش میاد چیزای کوچواو و رساتا روی ماژولها میشینن و باعث ریست میشن حتما این هم بررسی شده ... مادربورد و بایوس و رمهاتونم چک کردین و نرم افزاری هم مشکلی ندارید...
اگه همه اینا درست باشه غیرممکنه مشکلی پیش بیاد ... تو تنظیمات ست آپ خیلی دقت کنید من حدس میزنم از اون باشه :neutral: :eek:

iranexplorer.net

Active Member
به نظر من خیلی سادست!

در حالت کلی اینکه چندین رم روی یک مادربرد قرار بگیره مشکلی پیش نمیاره. اینکه چرا روی این سیستم مشکل ایجاد میکنه (به فرض اینکه اون تعداد رم روی سیستم های دیگر مشکلی ندارند!) خب مسلمه که ایراد از مادربرد شماست.

دو حالت داره:

1. مادربرد شما مشکل داره (با عرض پوزش طرف به شما دروغ گفته!)
2. مادربرد سالم هست اما bios و تنظیماتش در setup درست نیست

درضمن MSI ها بیشتر تقلبی هستند...

dead_makers

Active Member
ممنون از دوستان...
همون طور که گفتم این مشکل چند نفر از دوستان دیگر با مادر بوردهای متفاوت نیز هست.یه نگا بندازید،تو صفحه 2 به این اشکال برخوردن:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=55105
رمها سالم هستن،مادربورد هم دوال رم رو ساپورت میکنه.
در مورد اینکه چندین رم روی main قرار بگیره شکی نیست مسله ساده ای هست،فکر کنم دوست خوبم متوجه اصل مشکل نشدن ، سیستم هنگامی که مخواد به صورت dual channel کار کنه به مشکل می خوره.
در مورد تنظیمات در setup خیلی دوست دارم اگه کسی msi k7n2 delta کار کرده کمک کنه(جزء ماین های تقریبا حرفه ای Msi هست)setup علاوه بر امکانات اولیه همه main ها دارای option های حرفه برای overclocking هست که یخورده مانع ور رفتن میشه بخاطر خطر صدمه سخت افزلری.
ممنون دوستان منتظر کمکتون هستم...

سلام به همگی
اون دوستی كه دوست خوبمون ( چقدر دوست ) بهش اشاره كردند من هستم .
من هم دقیقا همین مشكل رو دارم البته با مادربوردی متفاوت .
مادر برد من chaintech هستش با چیپ ست nforce4 ultra و سوكت 939 و اوركلاك را هم به صورت نیمه حرفه ای ساپورت می كنه . در ضمن رم های dual رو نیز ساپورت می كنه .
رم های من( kingston 512MB ( 2 * 256 هستن و من خودم از شخصی كاملا مطمئن ( آشنا كه با من رودروایسی هم داره !!! ) خریدم و همه چیز رو از جمله شماره سریالش تو خود سایت kingston چك كردم .
در ضمن مادر بوردم هم كاملا سالم هست و جدیدا هم گرد گیری كردمش ولی باز هم همین مشكل رو دارم . حالا باید چیكار كنم ؟

در ضمن من هم این رو روی ویندوز های XP Pro SP1 و XP Pro SP2 و XP Media Center و Vista Beta 2 build 5381 تست كردم و باز هم همین طوری بود . چند با در حالت safe mode با نرم افزار norton 2006 با آخرین update ها چك كردم و ویروس نداشت و تنظیمات setup رو هم به default تغییر دادم ولی باز هم توفیقی نكرد .
دیگه به نظر شما چیكار باید بكنم ؟

Old User

Member
ببینید بالاخره یه جای کار میلنگه ... معمولا یا ست آپ که میگید نیست یا هم دیگه صددرصد سخت افزاریه یا مادر بورد یا رم یا هم قطعات دیگه ممکنه مشکل داشته باشن... دراینجور مواقع باید همه چیزو امتحان کنید تا ببینید مشکل چیه چون رفع کردن مشکلات سخت افزاری معمولا تجربیه وباید از راه سعی و خطا ، هی امتحان کنید... نتیجه رو به ما هم اطلاع بدید.
موفق باشید

والا بلا نه ست آپ مشكلی داره نه سخت افزار ها !!!!
من چیكار كنم . یعنی هیشكی نمی دونه ؟

Old User

Member
نه ست آپ مشکل داره نه سخت افزارها یعنی سیستم هیچ عیبی نداره و شما اشتباه میکنی... من یه مدت تو کار تعمیروتعویض بودم اینجوری زیاد پیش میاد آخرم معلوم نمیشه سیستم چشه فقط باید همش هی قطعات و امتحان کرد و دید کی جواب میده ... این منطقی نیست که همه چیز سرجاش باشه ولی باز مشکل داشته باشید...

خب اگر میشه بیشتر توضیح بدید . منظورتون اینه كه دونه دونه سخت افزار ها رو بردارم و رم ها رو به صورت dual تست كنم ؟
اگر این منظورتونه چه سخت افزارهایی رو بردارم ؟ مودم ؟ TV Tuner ؟ (Capture(1394 ؟ CD-ROM ؟ CD-Writer ؟ DVD-ROM ؟ DVD-Writer ؟ یا دیگه چه چیزی رو میشه برداشت آخه ؟!!!

Old User

Member
اگه ست آپ رو کامل و بی نقص تنظیم کردید پس حتما مشکل سخت افزاریه و باید قطعات رو چک کنید .
من پیشنهاد میکنم رم خودتونو روی مادربورد کسی که هیچ مشکلی نداره امتحان کنید وهمینطور قطعاتی که به نظرتون مستقیما به این مشکل میتونه ربط داشته باشه هم Dual و هم Single... ماژولهارو خوب فوت کنید و تمیز کنید... من اصولا تا نفهمم مشکل از چیه ول کن نیستم پس انقدر گیر بده تا بفهمی چشه.
سخت افزار همینه حوصله میخواد باید همشو با دقت امتحان کنی!

موفق باشی

ه نظر شما مشكل من از ماژول های رم یا مادر بوردمه ؟
خوب باشه من این كار رو می كنم ولی اگر مادر بورد و یا رم مشكل داشت حتما در حالت های دیگه هم به مشكل بر می خوردم . ولی فقط توی این حالته كه به مشكل می خورم . حالا اومدیمو و من همه ی این كار ها رو انجام دادم و باز هم همین مشكل رو داشتم . اونوقت چیكار كنم و چه راهی رو برم ؟

Old User

Member
آقا جان شما امتحان کنننننننننن... چرا آیه یاس میخونی؟
کار نشد نداره...

dead_makers

Active Member
hossein.apool نمیخواد امتحان کنی همه ی ایکارارو کردم،من خودم خوره ی کامپیوترم،هر کاری بگی کردم،فقط یکار مونده،با یه هارد دیگه امتحان کنم،هرچند از انجایی که سیستم من و شما کاملا متفاوت ولی مشکلمون مشابه بعید میدونم اشکال از این چیزا باشه.
امیدوارم کسی که قبلا تونسته این مشکلو حل کنه از آسمون بیوفته تو این سایت.من که کف کردم از مشکلای عجیب غریب

Old User

Member
آقای خوره ی کامپیوتر ،خب وقتی همه قطعات رو امتحان کردید و روی مادربورد دیگه ای مشکل نداره یعنی مشکل از مادر بورد شماست ... شما به جای اینکه دست رو دست بزارید و سوال کنید اونم سخت افزار چیزیه که باید جلوت باشه و تستش کنی و نباید خسته شی ، بشینید خوب همه چیزو بررسی کنید . من با این مشکلات زیاد روبرو بودم کامپیوتر همه چیزش به هم ربط داره باید همه احتمالاتو بررسی کنید و اگه نشد پس مادربورد مشکل داره چون همه قطعات تست شده و از نظر شما بی نقصه...

آخرین ویرایش:
جناب آقا و یا سركار خانم ( جفتشو نوشتم تا اشتباه نشه ) Old user عزیز من همه چیز رو تست كردم و هیچ كدوم از اونها مشكل نداشت . من در اینجا مشخصات سیستمم رو می نویسم . تا شاید یكی فهمید مشكل از كجاست . همچنین از dead_makers هم می خوام كه همین كار رو بكنه تا ببینیم چه چیزهایی در سیستم ما دو نفر مشترك است . شاید مشكل از آن بود .​

Main Board : Chaintech VNF4 Ultra ZENITH VE

VNF4Ultra_M.jpg

LARGE Image

Form Factor

* ATX (305mm x 220mm)

CPU

* Supports AMD Socket-939 Athlon 64 FX / Athlon 64 processor
* Processor interface via 2000MT/s HyperTransport bus

Chipset

* NVIDIA nForce4 Ultra (VNF4 Ultra)

Main Memory

* Four 184-pin DDR DIMMs up to 4GB
* Supports Dual Channel DDR266/333/400 memory

Expansion Slots

* PCI Express x16 port for PCI Express graphics card
* Two PCI Express x1 ports
* Three 32bit PCI slots (v2.3 compliant)

Audio Subsystem

* Supports enhanced NVIDIA 7.1-channel audio
* Complies with AC'97 Rev 2.3 specifications
* Six audio jacks with automatic jack sensing
* Supports 48KHz coaxial S/PDIF output
* EAX/Direct Sound 3D/I3DL2/A3D compatible

SATA

* Supports four native SATA 1.5Gb/s devices
* Supports four native SATA2 3.0Gb/s devices
* Hot-swap capability, allowing disks to be changed without powering down the system.
* Optimized for the high-performance NVIDIA RAID technology
* Supports SATA ATAPI devices

UltraDMA IDE Ports

* Supports 2 UltraDMA-66/100/133 IDE ports

FDD

* One FDD connector supports up to 2.88MB

USB2.0

* Supports total 10 USB2.0 ports with High-Speed Device @480 Mb/s Transfer Rates

Embedded system monitoring

* Temperature sensing for CPU and system
* Fan speed monitoring and control for CPU and system

NVIDIA Gigabit Ethernet

* Supports 10/100/1000Base-T Gigabit Ethernet with external PHY

NVIDIA ActiveArmor

* A dedicated secure networking engine enhances networking security while reducing CPU overhead
* Specialized features defend against spyware intrusions and hacker attacks
* An intelligent application manager alerts you when unknown applications attempt to access the network
* Supports the new Microsoft networking architecture for fast and secure networking

Boot-Block Flash ROM

* Award system BIOS supports PnP, APM, DMI, ACPI, & Multi-device booting features

Software

* Driver CD
* Value Pack

Other Feature

Rear panel I/O ports

* PS/2 Mouse and Keyboard port
* 25-pin D-Sub female Parallel port
* Two 9-pin D-Sub male Serial ports
* Four USB ports and one RJ45 connector
* 6-port Audio Jack for 7.1-Channel and S/PDIF output

Internal I/O connectors

* Four 3x1 pin fan connectors
* Three 5x2 pin USB connectors for additional 6 USB ports
* 3x1 pin wake on LAN connector with housing
* 3x1 pin wake on Modem connector with housing
* Two 4x1 pin CD-in connectors with 2.54mm pitch housing
* 5x2 pin Front Audio connector
* 9x2 pin Front Panel connector
* 24 pin ATX Power connector
* 4 pin ATX 12V Power connector

VGA : Chaintech NVIDIA® GeForce™ 6200, 256MB DDR SDRAM

CPU : AMD Athlon 64 3000+ socket 939

Ram : Kingston kvr 512MB ( 2 * 256 ) model : kvr400x64c3ak2/512 kit of 2

Hard : Maxtor 80GB SATA

DVD : Pioneer Multi Recorder + Asus QuieTrack

CD : Samsung RW 52-24-52 + Asus 40Xmax

IEEE 1394 : nec

TV Tuner : msi

Modem : Zoltrix Smart Spirit 3 chipe

case : delux

power : delux golden 450W

دیگه فكر نكنم مدل مانیتور و پرینتر و اسپیكر و كیبورد و موس مهم باشه .

dead_makers

Active Member
CPU
Supports Socket A for AMD® Athlon™/Athlon™ XP/Duron™ processors @FSB 200/266/333/400
Supports 600MHz up to Athlon™ XP 3000+ processor or higher
Chipset
nVIDIA® nForce2 Ultra 400 Chipset
Supports DDR200/266/333/400
Supports external AGP 4X/8X
nVIDIA® nForce2 MCP-T Chipset
AC97 Interface supporting up to two concurrent codecs
Ultra ATA133 for the fastest hard disk throughput
USB 2.0 EHCI/1.1 OHCI controller
FireWire® and USB 2.0 for the fastest digital connectivity
Audio Processing Unit(APU) encodes audio in Dolby® Digital 5.1 format for full surround sound effects
FSB
FSB 200/266/333/400 MHz clocks are supported
Main Memory
Supports six memory banks using three 184-pin DDR DIMMs
Supports up to 3GB PC3200/2700/2100/1600 DDR SDRAMs
Supports both 64-bit and 128-bit DDR SDRAM
Supports dual channel
SLOTS
One AGP (Accelerated Graphics Port) 1.5V 4x/8x slot
Five 32-bit PCI bus slots (support 3.3v/5v PCI bus interface)
One ACR (Advanced Communication Riser) slot
BIOS
The mainboard BIOS provides "Plug & Play" BIOS which detects the peripheral devices and expansion cards of the board automatically.
The mainboard provides a Desktop Management Interface (DMI) function which records your mainboard specifications.
On-Board IDE
An IDE controller on the MCP-T chipset provides IDE HDD/CDROM with PIO, Bus Master and Ultra DMA133/100/66 operation modes
Can connect up to four IDE devices
Serial ATA Interface
Support 2 serial ATA plus 1 ATA133
RAID O or 1 is supported
RAID function works w/ATA133+SATA H/D or 2 SATA H/D
In-Chip IEEE1394
nVIDIA MCP-T IEEE1394 controller
Support up to two ports via external bracket
Network
Chipset integrated 10/100 Base-T Ethernet/Fast Ethernet
Audio
Realtek ALC650 6-channel audio
Dolby Digital 5.1 format
On-Board Peripherals
1 floppy port that supports two FDD with 360KB, 720KB,1.44MB and 2.88MB
1 serial port
1 parallel port supports SPP/EPP/ECP mode
3 audio ports in vertical
2 IEEE1394 connectors
6 USB ports (Rear * 4/ Front * 2)
1 RJ-45 jack
Dimension
30.5 cm(L) x 23 cm(W) ATX Form Factor​

cpu:2.6 amd athlon xp(barton)
vga:gf5200 (128meg)winfast
power:400w
(1024)ram:2x 512 kingstone
hdd:120Gig sata

Old User

Member
جناب آقا و یا سركار خانم ( جفتشو نوشتم تا اشتباه نشه ) Old user عزیز من همه چیز رو تست كردم و هیچ كدوم از اونها مشكل نداشت . من در اینجا مشخصات سیستمم رو می نویسم . تا شاید یكی فهمید مشكل از كجاست . همچنین از dead_makers هم می خوام كه همین كار رو بكنه تا ببینیم چه چیزهایی در سیستم ما دو نفر مشترك است . شاید مشكل از آن بود .​

پیشنهاد خوبیه ... ولی مگه شما نمیگید همه چیزو تست کردید؟! خوبه عالیه واین معلوم میکنه که قطعات خودشون به خودیه خود مشکلی ندارن پس میمونه مشکل خود مادربوردکه برای ساپورت Dual مشکل داره واین چیز عجیب و تازه ای نیست ، خیلی مراجعه کننده داشتیم که مشکلات عجیب غریبی براشون پیش میومد پیغامایی که ربطی به مادربورد یا سخت افزار نداشته ولی وقتی خوب همه چیزو کنترل کردیم مادربورد مورد داشته ...
بهرحال سعی کردم بهتون کمک کنم و اون تجربه خودم رو در اختیارتون قرار بدم... امیدوارم مشکلتون حل بشه.

موفق باشید...​

یعنی شما می گید مادربورد مشكل داره ؟ خب اگر مشكل داره از كجاشه و علتش چیه ؟ منظورم اینه كه مورد های مشابه چه ایرادی در مادربورد داشتند و چطوری تعمیر شدند ؟ آیا اصلا تعمیر شدند ؟ من مادربوردم هنوز گارانتی داره . آیا گارانتی اینو قبول می كنه ؟ ممنون میشم راهنمایی كنید ( old user و dead_makers )

جدیدترین ارسال ها

بالا