وقتي ويندوزم بالا مياد ...

iRWEBDES

Active Member
سلام
وقتي ويندوز من بالا مياد اين پنجره وا ميشه و هنگ ميكنه 8O
مشكل چيه؟

مهرداد كوهي

Peyman-Pop

Active Member
مهرداد جان اینقدر عکس کوچیکه که نمی‌شه نوشته هاي پیغام رو خوند ، اگر می‌شه یکم بزرگترش رو دوباره بذار ، ولی‌ ویروس نیست چون ویروس نویس اینقدر ناشی‌ نداریم .

میتونی اون برنامه رو در زمان بالا اومدن ویندوز غیر فعال کنی‌ ، حتما هم خودت دیگه میدونی‌ از کجا .

Pooriya_Online

Active Member
آقا اون برنامه اي كه شما ريختي (كه ملوم نيست چيه چون عكس خيلي كوچيكه) فكر ميكنم كه اگه آنيستالش كني كار تموم بشه. اگرم كه نشد ويندوز رو عوض كن.

Peyman-Pop

Active Member
Pooriya_Online گفت:
آقا اون برنامه اي كه شما ريختي (كه ملوم نيست چيه چون عكس خيلي كوچيكه) فكر ميكنم كه اگه آنيستالش كني كار تموم بشه. اگرم كه نشد ويندوز رو عوض كن.
وقتی‌ می‌شه غیر فعالش کرد ویندوز رو چرا عوض کنیم !

Norik

Active Member
خوب بالاخره اون ارور رو تونستی از startup حذف بکنی يا نه؟
بنويس ارور چی ميده درمونشو بگير

anti-life

Active Member
چاكر مهي خودمون هستيم .....

در مورد مشكلت بگم شايد يه ناشي يه سرور رو دستگات ريخته يا اين فايلهايي كه تو بعضي از سايتها هستن ريخته شده رو دستگات ...... در مورد سرور بگم بعضي ها بد تنظيمش ميكنن بعد ميبيني وقتي رو دستگاه طرف اجرا ميشه دستگاه قاطي ميكنه .... در مورد فايلهاي كه از وب رو دستگاه ريخته ميشه كه بعضي از همين ويروسها كه فقط كارشون اينكه همش تبليغات رو دستگات باز كنن اينجوري اول دستگاه مييان بالا پس از همش الكي يه پاپ-اپ باز ميشه بدون كه اين ويروس رو داري و اگه كه نه پس بدون ديگه از انتي كاري ساخته نيست ... ! :گردالي

Pooriya_Online

Active Member
Peyman-Pop گفت:
Pooriya_Online گفت:
وقتی‌ می‌شه غیر فعالش کرد ویندوز رو چرا عوض کنیم !

آقا من كه گفتم اگه نشد ويندوز رو عوض كن.

anti-life

Active Member
ميگم من كشته مرده اون پروانه هستم كه رو عكس هست ....ميگم كجا پروانه رو مرده ميشينه ...! :گردالي

anti-life

Active Member
مگه فوتو شاپ هر چي عقب تر ميره بهتره ...يا هر چي جلو تر ميياد ؟ :گردالي

Pooriya_Online

Active Member
والله هرچي جلوتر مياد ولي اگه كد اكتيوش رو داشته باشي.

درضمن از كجا فهميدي من گرداليم؟ :lol:

omidak

Active Member
سلام:
آخه اين حرفها چه ربطي به مشكل اون بيچاره داره؟ :roll:
ببين اول كامپوتر رو Restart کن قبل از بالا اومدن ویندوز Alt + Ctrl رو نیگه دار بعد برو تویه StartUp
بعد از داخل Start ، Run رو اجرا کن. بعد داخل اش بنویس regedit و ok
از صفحه باز شده به آدرس زیر برو:
LocalMachin > Software > Microsoft > Windows > CurrentVersion > Run
و بر رویه آخرین دایرکتوری یعنی همون Run کلیک کنید و بعد در صفحه سمت راست اسم اون برنامه و آدرس اش رو پیدا کنید و بر روش کلیک راست کنید و Delete رو بزنید
همین آرس رویه CurrentUser به جایه LocalMachin امتحان کنید.
راستی داخل Start > All Programs > StartUp رو هم چک کنید :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا