منظورتون اینه که باید پسوند فایلهای پی اچ پی رو به asp یا jsp تبدیل کنم تا بتونم از این خاصیت استفاده کنم؟با استفاده از این دستور میتونین اسکریپتهای php رو داخل فایلهای asp و jsp بنویسین تا دقیقا مثل فایل php کامپایل بشن.
مزیت اینکار اینه که با دیدن پسوند فایل براحتی نمیشه متوجه شد که زبان برنامه نویسی شما چیه.
از هر دو روش میتونین استفاده کنین: هم فایلهای php بدرستی کار خواهند کرد و هم هر پسوندی که مشخص میکنین حتی jpg, txt, ...
سوال دومتون رو کامل متوجه نشدم. منظورتون اینه که میخواین داخل فایل php از دستورات asp یا jsp استفاده کنین؟ اگه منظورتون اینه باید بگم که تا اونجایی که من میدونم امکانش نیست.
سوالم اینه که آیا امکان داره که بدون تغییر پسوند فایلهای پی اچ پی، از این روش استفاده کنیم؟
راه دیگه ای نیست که بشه بدون تغییر پسوند فایلها کاربر رو در مورد فرمت فایلها به اشتباه انداخت؟این روش کارش اینه.
اگه نمیخواین پسوند فایلهارو عوض کنین پس چرا از این روش استفاده میکنین؟
راه دیگه ای نیست که بشه بدون تغییر پسوند فایلها کاربر رو در مورد فرمت فایلها به اشتباه انداخت؟
Options +FollowSymlinks
RewriteEngine on
RewriteRule ^(.*).html$ $1.php [nc]
آیا استفاده از عبارت Options +FollowSymlinks توی فایل htaccess الزامی هست؟ همچنین لطفا بگید که این عبارت به چه معنی هست؟سلام این کد فایل هایی که با پسوند .php رو سرور ذخیره شدن رو می تونه با هر پسوندی نشون بده
مثلا یه فایل داریم به نام www.yourdomain.com/test.php حالا الان می تونیم کاربر رو به اشتباه بندازیم .شما اگه این آدرس رو هم وارد کنید www.yourdomain.com/test.html همون صفحه باز میشه البته با کد زیر .
$1.phpپسوند اصلیPHP:Options +FollowSymlinks RewriteEngine on RewriteRule ^(.*).html$ $1.php [nc]
.html به جای این هر چیزی می تونید استفاده کنید