وظیفه AddType application/x-httpd-php .asp .jsp چی هست؟

i-php-i

Active Member
توی خود آموزها گفتن که توی htaceess از کد زیر برای امنیت اسکریپتهای پی اچ پی استفاده کنید و من هم این کار روکردم ولی هیچ تغییری بوجود نیومد. اصلا نمی دونم که این کد چه کاری انجام می ده. لطفا توضیح بدید.

PHP:
AddType application/x-httpd-php .asp .jsp

Farshad.0098

New Member
با استفاده از این دستور میتونین اسکریپتهای php رو داخل فایلهای asp و jsp بنویسین تا دقیقا مثل فایل php کامپایل بشن.
مزیت اینکار اینه که با دیدن پسوند فایل براحتی نمیشه متوجه شد که زبان برنامه نویسی شما چیه.

i-php-i

Active Member
با استفاده از این دستور میتونین اسکریپتهای php رو داخل فایلهای asp و jsp بنویسین تا دقیقا مثل فایل php کامپایل بشن.
مزیت اینکار اینه که با دیدن پسوند فایل براحتی نمیشه متوجه شد که زبان برنامه نویسی شما چیه.
منظورتون اینه که باید پسوند فایلهای پی اچ پی رو به asp یا jsp تبدیل کنم تا بتونم از این خاصیت استفاده کنم؟

راهی نیست که بشه فایلهای پی اچ پی رو بدون تغییر پسوندشون، به عنوان asp یا jsp بکار برد؟

Farshad.0098

New Member
از هر دو روش میتونین استفاده کنین: هم فایلهای php بدرستی کار خواهند کرد و هم هر پسوندی که مشخص میکنین حتی jpg, txt, ...
سوال دومتون رو کامل متوجه نشدم. منظورتون اینه که میخواین داخل فایل php از دستورات asp یا jsp استفاده کنین؟ اگه منظورتون اینه باید بگم که تا اونجایی که من میدونم امکانش نیست.

i-php-i

Active Member
از هر دو روش میتونین استفاده کنین: هم فایلهای php بدرستی کار خواهند کرد و هم هر پسوندی که مشخص میکنین حتی jpg, txt, ...
سوال دومتون رو کامل متوجه نشدم. منظورتون اینه که میخواین داخل فایل php از دستورات asp یا jsp استفاده کنین؟ اگه منظورتون اینه باید بگم که تا اونجایی که من میدونم امکانش نیست.

الان تست کردم و دیدم که باید پسوند فایلهای پی اچ پی رو به jsp تبدیل کنم تا این این روش کار کنه.

سوالم اینه که آیا امکان داره که بدون تغییر پسوند فایلهای پی اچ پی، از این روش استفاده کنیم؟

راه دیگه ای نیست که بشه بدون تغییر پسوند فایلها کاربر رو در مورد فرمت فایلها به اشتباه انداخت؟

سلام این کد فایل هایی که با پسوند .php رو سرور ذخیره شدن رو می تونه با هر پسوندی نشون بده

مثلا یه فایل داریم به نام www.yourdomain.com/test.php حالا الان می تونیم کاربر رو به اشتباه بندازیم .شما اگه این آدرس رو هم وارد کنید www.yourdomain.com/test.html همون صفحه باز میشه البته با کد زیر .

PHP:
Options +FollowSymlinks 
RewriteEngine on 
RewriteRule ^(.*).html$ $1.php [nc]
$1.phpپسوند اصلی

.html به جای این هر چیزی می تونید استفاده کنید

i-php-i

Active Member
سلام این کد فایل هایی که با پسوند .php رو سرور ذخیره شدن رو می تونه با هر پسوندی نشون بده

مثلا یه فایل داریم به نام www.yourdomain.com/test.php حالا الان می تونیم کاربر رو به اشتباه بندازیم .شما اگه این آدرس رو هم وارد کنید www.yourdomain.com/test.html همون صفحه باز میشه البته با کد زیر .

PHP:
Options +FollowSymlinks 
RewriteEngine on 
RewriteRule ^(.*).html$ $1.php [nc]
$1.phpپسوند اصلی

.html به جای این هر چیزی می تونید استفاده کنید
آیا استفاده از عبارت Options +FollowSymlinks توی فایل htaccess الزامی هست؟ همچنین لطفا بگید که این عبارت به چه معنی هست؟

همچنین لطفا بگید که RewriteRule توی کد شما نقش ریدایرکت رو داره یا نه؟ لطفا توضیح بدید.

جدیدترین ارسال ها

بالا