عجب چیزی شده ... کف کردم...خیلی باحال بود لوتی ....
leili1 Active Member Dec 30, 2007 #22 hossein_2020 گفت: ایده خوبه و لی خوب اجرا نشده (فونت - کیفیت تصاویر - رنگ بندی) موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... مرسی اره منم موافقم اشکال زیاد داره میخام اصلاحش کنم navidba گفت: عجب چیزی شده ... کف کردم...خیلی باحال بود لوتی .... کلیک کنید تا باز شود... چاکر داداش ممنون
hossein_2020 گفت: ایده خوبه و لی خوب اجرا نشده (فونت - کیفیت تصاویر - رنگ بندی) موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... مرسی اره منم موافقم اشکال زیاد داره میخام اصلاحش کنم navidba گفت: عجب چیزی شده ... کف کردم...خیلی باحال بود لوتی .... کلیک کنید تا باز شود... چاکر داداش ممنون
midnight blue Member Dec 30, 2007 #23 سلام به نظرم ااگر چینش کلمات کمی بهتر بود راحتتر میشد شعرو خواند بکگراند هم به زمان نمی خوره(همینی که بقیه دوستان گفتند) در آخر هم بنظرم شعر یه جورایی دستکاری شده از نظر وزن به هم ریخته. شاید عیب از گیرنده س راستی یادم رفت :مطمئنی اون جامعه بالا جامه نیست؟ آخرین ویرایش: Dec 30, 2007
سلام به نظرم ااگر چینش کلمات کمی بهتر بود راحتتر میشد شعرو خواند بکگراند هم به زمان نمی خوره(همینی که بقیه دوستان گفتند) در آخر هم بنظرم شعر یه جورایی دستکاری شده از نظر وزن به هم ریخته. شاید عیب از گیرنده س راستی یادم رفت :مطمئنی اون جامعه بالا جامه نیست؟