وصیت نامه

oxygenws

Active Member
سلام،

اینجانب امید متقی راد تصمیم گرفتم که دیگه تو این انجمن چیزی ننویسم و دیگه نیام. موارد مورد نظرم رو یکی یکی گفتم تا مطالعه اش راحت تر باشه.
- نه از دست کسی ناراحتم، نه مشکلی با کسی دارم و نه ... حتی مجید جان هم در جریان رفتنم نیستند، ترک من به دلیل مشکلات کاری، شخصی، درسی و شاید مهم تر از همه، مالی باشه.
- ببخشید اگر نسبت به برخی دوستان بد رفتار شد و شرمنده اگر نتونستم خوب جواب سوال های دوستان رو بدم.
- اگر مشهد بودم و مجید جان من رو قابل دونست و خبر کرد، حتما سعی می کنم در میتینگ مشهد شرکت کنم.
- هوای مجید گل رو داشته باشید (دخترای انجمن، همین یه مجید بیشتر نیست ها، بجنبید :) ).
- احتمال اینکه در مکان های متبرکی مثل ایران پی اچ پی دات نت و برنامه نویس دات ارگ بنویسم هست.
- تا 1 هفته دیگه میام اینجا و مطالب دوستان رو تو همین تاپیک می خونم.
- این مدیریت و این مقام معظم رو هم می دم به دوستانی که شهوت مدیر بودن گرفتشون.
- به هر حال، هر زمانی احتمال برگشتن من هست. اما احتمال اینکه دیگه بر نگردم هم هست.

موفق، پیروز، شاد و بزرگ باشید
امید متقی راد
6-5-1383
14:20

kami_mz

Well-Known Member
من قرا فاتحه مع الصلوات.
خدايش بيامرزد.
وي چرا سر همون *** که با ** مشکل پيدا کردي؟ ولش کن بابا يه حرفي شد تمکوم شد رفت پي کارش. ول کن بابا حال نداري. يادت رفته خودت اومدي زدي توي گوشم که چرا فيلم بازي مي کني ميري؟ پس چي شد؟ هان؟

oxygenws

Active Member
مرسی کامی جان... اما من گفتم که....
نه از دست کسی ناراحتم، نه مشکلی با کسی دارم و نه ... حتی مجید جان هم در جریان رفتنم نیستند، ترک من به دلیل مشکلات کاری، شخصی، درسی و شاید مهم تر از همه، مالی باشه.

دروغ که نمی گم :)

taher007

Member
(پس تو iranphp و .. مزاحمت میشم!! ) :lol:
همیشه و هرجا که هستین موفق باشید...

saman_sweden

Active Member
سلام
بجز این مدیریت و این مقام معظم چه چيز ديگري به ارث ميذاري

اون مدیریت واون مقام معظم بجز دردسر بجز عصاب خوردكني چيز ديگري نداره
حداقل وقتي ميري يه يادگاري خوب بده
اون مدیریت پيشكش خودتون
برا ما كد مد و هاست ماست وفضا پضا و مقاله پقاله چي داري
حوش باشيد
همه رفتند

منم تا 15 روز ديگه ميرم

oxygenws

Active Member
saman_sweden گفت:
برا ما كد مد و هاست ماست وفضا پضا و مقاله پقاله چي داري
دو تا مقالهء خوب نصب و کانفیگ PHP نوشتم (البته یکیش فقط کپی/پیست بود!!)
هاست مجید آنلاین رو هم که فعلا روی سرور "من" رایگان قرار داره. (مجید پولشو داده ها) ولی ماجراهایی بود که این پول دست من نیست الان :)

saman_sweden گفت:
همه رفتند
منم تا 15 روز ديگه ميرم
نه، همه نرفتند، هنوز حدود هفت هشت هزار نفر تو سایت هستند. مطمئن باش زمان به خاطر رفتن من گاگول و 4 نفر دیگه وا نمی ایسته و انجمن مجین آنلاین هم به کارش ادامه می ده.

موفق باشید، امید

Peyman-Pop

Active Member
امید جان از شما دیگه انتظار اینکار رو نداشتم .

همیشه وقتی‌ مشکلی‌ مدیران داشتن حالا هرمشکلی‌ با مدیران دیگه اونرو در میون میزاشتن تا با کمک هم راه حلی برای اون پیدا کنیم .

زدن تاپیک رفتن راه حل مناسبی‌ برای حل مشکلات نیست.

پیمان ‌

oxygenws

Active Member
پیمان جان، شما درست می گی. اگه خواستی پیام رو بنداز سطل آشغال، فقط خودتون باید یه تاپیک بزنید و بگید که فلان مدیر رفته.

مشکلات من هم کاملا شخصی است. نمی دونم چرا باور این قضیه سخته برای بچه های اینجا، باور کنید من با هیچ کس مشکلی ندارم.

طاهر و افسانه، ممنون.

Salar

Active Member
امید جان امیدوارم که موفق باشی و مشکلاتت هر چه زودتر حل بشه...خیلی بر گردن ما حق داری خیلی از اطلاعاتت استفاده کردیم...امیدوارم ما رو فراموش نکنی و اگه وقت کردی یه سری به اینجا بزنی ;)

خدانگهدار
سالار

ady_constantine

Active Member
نمي خوام هندوانه يا هر چيزي كه دوستان اسمش را بگذارند بدم بلكه حقيقت را مي گم :

تو يكي از كساني بودي كه به من و ديگر بچه ها كمك كردي !!! و بدون هيچ توقع و با صبر و حوصله جواب ها ی مارا گاها با معرفي مرجع خوب مي دادي ...
نه اينجا فروم هاي ديگر هم به همين شكل كار مي كني و هر فرومي هستي بين همه محبوب هستي ..

من نمي دانم چه اتفاقاتي افتاده ولي بگم كه يكي از User های خوب اینجا داره میره که امیدوارم که جدی نباشه !!!!

Pooriya_Online

Active Member
:roll:

چي بگم...

منم همين مشكل رو داشتم و فكر نميكردم زود تموم بشه (مشكلمو ميگم) ولي يه هفته بيشتر طول نكشيد...

ولي ممكنه دوباره مشكلاتي برايم پيش بياد كه دوباره برم (الان نه چند وقت ديگه تازه اونم شايد)...

خدارو چه ديدي شايد مشكل توهم زود تموم بشه...

به هرحال هرجا هستي موفق باشي...

a Truth Seeking

Active Member
اميدجان اميدوارم كه مشكلاتت هرچه زودتر حل بشه و باز هم بتوني مثله سابق به سايت مجيدآنلاين بياي برات آرزوي موفقيت و سربلندي مي كنم.

سکوت

Member
منم تا 15 روز ديگه ميرم

همون يك دفعه كه رفتي بسه ديگه :D چرا باز ميخواهي خودت را ضايع كني و بگردي :D

اميد جان

تو ديگه چرا ؟! :roll: بابا من فقط به اميد شما و مجيد جان اينجا هستم :roll:

لينكي چيزي بده بيام هي مزاحم شم :wink:

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
حالا كه ما اومديم:((
نه شوخي كردم
اميدوارم هرجا كه هستي خوب و خوش و بيش از پيش موفق باشي