وصل کردن عکسها

rpf

Member
سلام

من چه طور می توانم که چند عکس را به یک عکس تبدیل کنم؟؟؟مانند عکس زیر که عکسه 5 گوشیه ولی در 1 عکس

گنجوندنش....

SAMSUNG%20D%20Series.GIF

به راحیت

یه فایل جدید باز کن در اندازه هر پنج تا فایل

بعد هر پنج تا فایل رو باز کن

بعد کلید v رو بزن و از عکس هایی که باز کردی بگیر و بکش بنداز ت فایل جدید که باز کردی

همه رو کنار هم بچین و بعد ذخیره کن
همین

rpf

Member
به راحیت

یه فایل جدید باز کن در اندازه هر پنج تا فایل

بعد هر پنج تا فایل رو باز کن

بعد کلید v رو بزن و از عکس هایی که باز کردی بگیر و بکش بنداز ت فایل جدید که باز کردی

همه رو کنار هم بچین و بعد ذخیره کن
همین

من با photoshop cs3 امتحان کردم ولی نشد........:shock:

NAJVA123

Member
در فتو شاپ می تاونی هر یک از عکسها رو در یک لایه قرار بدی که اون موقع 5 تا لایه داری بعد روی آخرین لایه قرار بگیر و مرتب کلید کنترل و E رو فشار بده بعد 5 بار تکرار همه عکسها در یک لایه قرار می گیر و شما تمام عکسها رو در یک لایه داری

rpf

Member
در فتو شاپ می تاونی هر یک از عکسها رو در یک لایه قرار بدی که اون موقع 5 تا لایه داری بعد روی آخرین لایه قرار بگیر و مرتب کلید کنترل و E رو فشار بده بعد 5 بار تکرار همه عکسها در یک لایه قرار می گیر و شما تمام عکسها رو در یک لایه داری

چون من زیاد با photoshop سروکار ندارم بیشتر چیزهاش رو نمی دونم...اگه میشه این چیزهایی که فرمودید را با عکس نشان

دهید...:cry::cry::cry:

به نظر شما بهتر نیست جای 5 بار کنترل e زدن، یک بار Ctrl + Shift + E بزنن؟؟

آموزش تصویری هم چشم

ابتدا هر 5 تا فایل رو باز کنید
بعد یه فایل به اندازه تقریبی هر 5 تا باز کنید

مثل شکل :

q11.png

بعد با بزار
q13.png
از هر پنج تا عکس می گیرینشون و می کشیدشون توی فایل بزرگه.
می شه مثل شکل پایین:

q12.png

بعد از منوی ایمیج گزینه تریم رو می زنی

q14.png

(این کار با عث می شه فضاهای اضافیه اطراف که خالی هستن پاک بشن
مثل شکل پایین:

q15.png

می تونی برای چیدمان تصاویر از ابزار Move استفاده کنی
به این صورت که هر 5 تا عکس رو در فایل جدید انتخاب می کنی بعد ابزار move رو می زنی و با ابزار نوار بالای که علامت زدم Align ها بازی بازی می کنی تا اونی که می خوای در بیاد.

q16.png

بعدش هم ذخیره می کنیش. البت اگه اونم بلد نیستی بگو:wink:

یا علی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا