وصل نشدن به اینترنت

sallarmelli

Active Member
سلام دو روز هست که یک مودم مبین نت خریدم به اینترنت وصل نمی شه
وقتی مودم رو روشن می کنم 3 تا خط آنتن می ده از طریق وایرلس لپ تاپ وصل می شه یعنی اون دوتا کامپیوتر کوچلو ظاهر می شن و روشن ولی هیچ سایتی رو باز نمی کنه
از طریق کابل اون تا کامپیوتر کوچلو روشن می شن ولی یک علامت تعجب زرد رنگ میاد روشون که معلومه وصل نیست

وقتی هم به کامپیوتر خونه وصل می کنم اون دوتا کامپیوتر کوچلو کلا غیب می شن و در این حالت هم وصل نمی شه

کسی می دونه چکار باید بکنم؟

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    108 کیلوبایت · بازدیدها: 10

madmaster_3d

Well-Known Member
100 بار گفتم این وایر لس رو نگیر. ماشالا گوش نمیدی. ای پی بده شاید درست شه . من وایر لس نداشتم. ممکن هم هست نویز باشه البته نمی دونم وایر لس نویز داره یا نه و یک زنگی هم به شرکت بزن

sallarmelli

Active Member
همین امشب از طریق wifi لپ تاپ وصل شدم یک گیگ هم بیشتر دانلود کردم و ولی از طریق کابل نمی شه نه به لپ تاپ نه به پی سی تو عکسی که گذاشتم توی پست اول هیچی سر در میاری
500 مگ رو در 85 دقیقه با وایرلس دانلود کرد؟سرعتش چه طوره؟

mnh40

Well-Known Member
برای من هم بعضی موقع اینجوری میشد اوایل با ریستارت کردن کامپیوتر و کلی ور رفتن درست میشد به شرکت ارائه کننده اینترنت هم زنگ زدم گفتن مشکلی نیست خلاصه سرت رو درد نیارم کابلشو عوش کردم درست شد کابل اتصال به تلفن رو میگم با یه کابل دیگه امتحان کن شاید از همون باشه
البته قبل از این کارا یه کانکشن دیگه درست کن شاید رفع بشه .:rose:

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
من الان تست کردم سرعت دانلودم پایین هستش یعنی 170 کیلو هر 10 ثانیه 1 مگ دانلود می کنه یعنی تو 1 ساعت 360 مگا بایت.
یعنی سرعت دانلود شما همین 170 کیلو هستش. خوبه باز هم. چون من شنیده بودم سرعت وایر لس خیلی پایین تر هستش.
سرعتت خوبه من چون اینترنتم رو 1.5 مگا بایت شیر هستش سرعت دانلودم 220 کیلو هستش معمولا.
موفق باشی

آخرین ویرایش:
بالا