سلام. من یه قالب تو فتوشاپ طراحی کردم . خروجی div گرفتم . قالب وسط صفحه نمیاد.
kamran-h Active Member Feb 16, 2012 #1 سلام. من یه قالب تو فتوشاپ طراحی کردم . خروجی div گرفتم . قالب وسط صفحه نمیاد.
restles20 Active Member Feb 16, 2012 #2 دستور زير رو به تگ div اضافه كن ببين درست ميشه يا نه <"div align="center>
r.dehshahri New Member Mar 3, 2012 #4 /* فاصله رو برای المنت های صفحه صفر میکنه */ } * [LTR]margin:0 padding:0[/LTR] { /* این قسمت برای IE زبون نفهمه */ }body text-align:center { /* به دستورات دقت کنید */[LTR] # Container { width:980px; margin:0 auto; text-align:left; [/LTR]} در قسمت آخر باید margin رو برابر 0 , auto برارید تا کانتینرتون دقیقاً در وسط صفحه قرار بگیره توجه کنید که باید عرض رو بهش بدید من 980 دادم آخرین ویرایش: Mar 3, 2012
/* فاصله رو برای المنت های صفحه صفر میکنه */ } * [LTR]margin:0 padding:0[/LTR] { /* این قسمت برای IE زبون نفهمه */ }body text-align:center { /* به دستورات دقت کنید */[LTR] # Container { width:980px; margin:0 auto; text-align:left; [/LTR]} در قسمت آخر باید margin رو برابر 0 , auto برارید تا کانتینرتون دقیقاً در وسط صفحه قرار بگیره توجه کنید که باید عرض رو بهش بدید من 980 دادم
hamed kh New Member Mar 3, 2012 #5 تو یکی از وب سایت های مرجع برنامه نویسی بنام همکدی خوندم که برای اینکار باید margin چپ و راست div رو برابر با auto مقدار بدی.یه سری به این سایته بزن.مطالبش بد نیست.
تو یکی از وب سایت های مرجع برنامه نویسی بنام همکدی خوندم که برای اینکار باید margin چپ و راست div رو برابر با auto مقدار بدی.یه سری به این سایته بزن.مطالبش بد نیست.