ورژن 2 : انفجار ماشین.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
خیلی خوب کار سوم

ایراد ها از نظر من :

1 - هنوز انفجار به انتهای ماشین نرسیده در صندوق عقب زود تر باز شده

2 - در ماشین کجا پرت میشه ؟

3 - این ماشین احتمالاً شیشه شکسته نداره ؟

4 - صدا نداره ( حال نمیده ):rose:

سوختن ماشین خیلی توپ شده و طبیعی

reza2kn جان :
ممنونم .:rose: چچشاتون خوب میبینه :green:
شیرانی جان تشکر از دقتت .
1 - در مورد در صندوق عقب آره حق با توئه . درستش می کنم ! ولی اگه بخوام ماست مالی کنم میگم موج انفجار در رو باز کرده ! یا مثلا استاد (صاحب ماشین) یادش رفته در صندوقو یبنده !!! :green:
2 - در ماشین خیلی سریع (شاید توی 3 فریم از صحنه پرت میشه و خارج میشه بیرون ) تقریبا حرکتشم در امتداد افقه . اگر آروم تر پرت میشد کار خراب میشد و شبیه حرکت آهسته میشد . ! ولی از مسیر اون دود مشخصه .
3 - چرا شیشه شکسته داره . pass شیشه ها ش هم هم رندر شده هم توی فیلم هست ولی به همون دلیل در شاید خیلی مشهود نیست . برای تیکه هایی که بعد از انفجار روی زمین میریزه هم توی انیمیشن دومی ( به گمونم ) اونارو ساختم . اما خیلی خوب از آب در نیومد و ترجیح دادم حذفش کنم فعلا تا بعد دوباره سیمولیتش کنم و رندر بگیرم اون pass رو .
4 - مظلومه ماشینه بیصدا میترکه !!! ( آخه تخصص من صداگذاری نیست و به گمونم من صدا بذارم کار رو خراب میکنه .)
5 - چرا واسه آخرین و مهم ترینش شماره نزدی ؟ :-? هه هه :green: . لطف دارین چشاتون طبیعی میبینه !

mkf.cgi

Member
خسته نباشی پسر:rose:
کلا از این رو به اون رو شد!
خیلی خوب..
اولا سرعت سوختن ماشین رو 2.5 برابر کنی حله...
انفجار اولیه به نظرم زیاد جالب نشده.1= آلفای انفجار معلومه! 2- ناگهانی نورش رو از دست میده 3= با اینکه شروع خوبی داره ولی هنگامی که نور اصلی دیده می شه موج یک رنگی بوجود میاد که جالب نیست.
سایه دود ها جای کار دارن یعنی باید محو تر بشن در ضمن نور انفجار اثری رو محیط نمی زاره..
.............
فقط برو جلو....
موفق باشی.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا