سلام دوستان
من mybb ورژن 1.2.2 وب شهر نصب کردم اما یوزر ها نمیتونن با اکانتشون وارد شن
یعنی ورود موفق آمیز میاد اما وارد نمیشه
لطفا من رو راهنمایی کنید که چه طوری مشکل رو برطرف کنم؟
شما در تنظیمات کوکی ها را عوض کردید که این مشکل پیش اومده
با ای دی من تماس بگیرید تا کمکتان کنم
yahoo ID : mymizban_help
من بیشتر شب ها ساعت 10:30 ان می شم
یا حق
يكي بايد به خود اينها ياد بده كه MyBB رو چطوري تايپ ميكنند ، حالا جو گرفتتشون اومدن ادعاي پشتيباني مي كنند.
(هيچكدام رسمي نيستند و هر دو غير قانوني فعاليت مي كنند)
يكي بايد به خود اينها ياد بده كه MyBB رو چطوري تايپ ميكنند ، حالا جو گرفتتشون اومدن ادعاي پشتيباني مي كنند.
(هيچكدام رسمي نيستند و هر دو غير قانوني فعاليت مي كنند)
غير قانوني شماهستيد براي اثبات اين تصوير را ببينيد؟
آقاي قانون و دزدي دفعه ديگه در مورد ديگر سايت ها نظر دادي مجبور طور ديگري با سايتت برخورد كنم اون وقته كه همه چيز مشخص خواهد شد بهتره حالا هم كپي رايت فارسي ساز ما را بگذاري همه دوستان پيشاپيش بدانند كه هيچ فارسي سازي بجز فارسي ساز فري دانلود كه اكنون با اسم mybboard.ir هست وجود ندارد و نمايندگان رسمي ماي بي بي نفر بيشتر نيستند
كه آدرس پروفايل هاشون مشخص هست مي توانيد برويد و ببينيد هر فرد ديگري ادعايي دارد بيايد تا آبروش را ببرم!
علاوه بر آن هر وقت تونستي به انجمن زير دسترسي پيدا كني http://community.mybboard.net/forumdisplay.php?fid=33
اون وقت بيابگو منم آدمم البته بجز آن چندتا ديگر هست كه تو را جز آدم حساب نمي كنند كه در آن ها راه بدهند!
بفرما آبرو ببر ببینم !! WWW.FARSIBB.COM با حروف بزرگ نوشتم ببینی !!
بنده و دوستانم داریم مای بی بی رو از اول فارسی سازی می کنیم به کسی هم مربوط نیست !! کاربر انتخاب کننده است !!
هی میگه مای بی بی تو ایران فقط mybboard.ir انگار چیکار کردن ! مفهوم Open Source رو یکبار دیگه اگه اصلا خوندی بخون !!