ورود كوچكترين چاپگر ليزری رنگی به ايران

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
چاپگر ليزري رنگي CLP-300 سامسونگ برنده جايزه ويژه طراحي دنيا در نمايشگاه Reddot ژاپن است كه تحولي بزرگ براي كاربران چاپگرهاي ليزري رنگي در دنيا و ايران مي‌باشد.

به گزارش روابط عمومي شركت سامسونگ، اين چاپگر داراي قيمتي مناسب، سيستم مواد مصرفي پيشرفته و كاملا مقرون به صرفه و سرعتي مناسب است و تقريبا دو برابر كوچكتر و سبكتر از محصولات مشابه رقباي خود مي‌باشد. در عين حال مواردي كه در حمايت از محيط زيست ما تاثيرگذار هستند در اين چاپگر جديد سامسونگ كاملا مدنظر قرار گرفته‌اند.

مواردي مانند صرفه‌جويي در كاغذ تا حداكثر شانزده برابر( كه عامل مهمي در حفظ منابع طبيعي همچون درختان مي‌باشد)، صرفه‌جويي در مواد مصرفي تونر تا چهل درصد و صرفه‌جويي در انرژي الكتريكي تا 12000 برابر كه عامل مهمي در سازمانها و شركتهاي بزرگ مي‌باشد.

اين گزارش حاكي است با وجود اين كه مدت خيلي كوتاهي ازظهور اين چاپگر سامسونگ نمي‌گذرد ولي برنده جوايز معتبر مختلفي در سراسر دنيا شده است. اين چاپگر با برخورداري از سيستم تصويري نوري بي‌صدا كمترين ميزان آلودگي صدا را داشته و داراي سرعت 16 برگ سياه و سفيد و 4 برگ رنگي در دقيقه مي‌باشد. دقت چاپ اين محصول 2400*600 بوده و داراي پورت تبادل ديتاي USB است.

CLP-300 سامسونگ كارايي ساده‌اي دارد، براي مثال تعويض تونر اين محصول آنقدر ساده است كه هر فردي با هر ميزان آشنايي با چاپگرها توانايي تعويض آن را دارد و يا در صورت گير كردن كاغذ فقط كافي است كه در اين چاپگر را باز و بسته كرده تا دستگاه با خارج نمودن كاغذ مزبور رفع ايراد نمايد.


منبع:http://pcworldiran.com/news/fn_850485.htm
 

جدیدترین ارسال ها

بالا