ورود عکس داینامیک بدون استفاده از ایکسمل به فلش با استفاده از اکشن اسکریپت 3

++Hadi++

Active Member
سلام دوستان.
دو حالت برای ورود عکس از خارج از فلش به درون اون و به حالت داینامیک و بدون استفاده از ایکسمل براتون آماده کردم .
حالت اول ، قرار دادن عکس ها کنار فلش و نوشتن اسم کامل اونها در تکست باکس فلش و زدن دکمه ورود تصویر در فلش هست . با این روش ، عکس ها تکی تکی وارد می شن . در ضمن یه اسکرولر هم در مثالم هست که عکسها رو اسکرول می کنه .
این مثال رو جوری طراحی کرده ام که مثلا اگه یه آدرس بی ربط مثل ncjhhguekjghhgherghergrh رو بنویسین ، فلش به هم نمی ریزه و runtime error نمی ده و پیغام خطا بهتون می ده که ادرستون اشتباه هست . در صورتی که اگه بخواهین همینو در سیستم عادی اجرا کنین ، پیغام خطای runtime بهتون داده می شه و سیستم کاری فلشتون به هم می ریزه . در حقیقت من یه کاری رو انجام دادم که حالت ورود آدرس خطا رو هم تصحیح کردم .
این مثالو با فلش cs4 باز کنین و لطفا نگین که با cs3 رو هم بزارم چون دیگه فک کنم خیلی ها الان cs4 دارن .
زنده باد اکشن اسکریپت 3 ...
بای...

پیوست ها

• HadiMetal URL Enter.rar
    101.9 کیلوبایت · بازدیدها: 377

++Hadi++

Active Member
ورود سلسله عکس های داینامیک با زدن یک دکمه در فلش

این مثالم با اکشن اسکریپت 3 (جیگر ) طراحی شده و نحوه کار اون شکل زیر هست .
یه سری عکس که پسوند هاشون کاملا با هم یکی هست رو در پوشه خروجی این سورس می زارین .من این کار رو کردم . بعدش اسم همه اونا رو مثلا با Pic شروع می کنین و بعد از اون اسم از 1 تا الی آخر شماره می زارین . دقت کنین که شماره 1 رو با 01 نزارین . شماره ها باید به روش زیر باشن :
HTML:
Pic1.jpg
Pic2.jpg
Pic3.jpg
Pic4.jpg
Pic5.jpg
.
.
.
Pic20.jpg
حتما باید ترتیب حفظ شه و مثلا یه وقت از اسم Pic25 به Pic28 نپرین . بعد اسم رشته اولیه (Pic) رو به روش زیر وارد می کنین .

FlashPic.jpg

در بالا و در تکست باکس بالا سمت چپه اسم رشته اصلی مثل Pic رو وارد می کنین (در این مثال Pic) و در تکست باکس بالا سمت راست ، اسم رشته پسوند عکس ها رو وارد می کنین . فرض کنین پسوند همشون jpg هست پس فقط وارد می کنی jpg . با زدن دکمه Enter قرمز رنگ واقع در بالا سمت چپ صفحه مشاهده می کنین که سلسله عکس ها وارد منطقه تصویر می شن و اسکرول می شن و تعداد کلیشون در تکست باکس پایینی نمایش داده می شه . باید ترتیب نامگذاری و پسوند تمامی عکس ها درست باشه وگرنه از اونجایی که پسوند ها ع.وض شدند یا شمارنده اسم قطع شد ، دیگه روند لود شدن متوقف می شه .
این مثالو با فلش cs4 باز کنین و بازم دیگه لطفا نگین که نسخه cs3 رو هم بزارم .
این مثال خوب برا لود تصاویر بصورت نامحدود و داینامیک و بدون استفاده از ایکسمل هستش .
زنده باد اکشن اسکریپت 3...
بای...

پیوست ها

• HadiMetal Enter Dynamic Unlimited Pictures Without XML.rar
    172.6 کیلوبایت · بازدیدها: 264

جدیدترین ارسال ها

بالا