shila_khodaee
Member
سلام
تا اون جایی که من می دونم :
VS2003 = asp.net 1-1.5
VS2005= Asp.net 2
VS2008=Asp.net 3-3.5
در مورد سوال دوم شما باید عرض کنم با اینکه تکراری ( یعنی قبلا که من تو فروم بودم چند بار پاسخ داده شده ) ولی باز هم پاسخ می دم . ( البته با کمک دوستان)
چون نمی خواهم که مبحث پیچیده بشه ، دستی ترین و راحت ترین راه ممکنه رو توضیح می دم .
شما ابتدا نام کاربری و پسورد فرد رو دریافت می کنید ( فارسی را پاس بدارید ) . سپس با اتصال به پایگاه داده ، این دو رو چک می کنید .
خوب حالا مراحل چک کردن این دوتا :
1 - ابتدا نیاز به یک Connection دارید . بعد یک Command و بعد اجرای اون و گرفتن نتیجه .
کد:Dim connection As New SqlConnection connection.ConnectionString = System.Configuration.ConfigurationManager.ConnectionStrings("MyCon").ConnectionString Dim command As New Data.SqlClient.SqlCommand() command.Connection = connection command.CommandText = "SELECT * FROM tblXuser WHERE Username=@name AND Password=@pass" command.Parameters.AddWithValue("name", username) command.Parameters.AddWithValue("pass", pss) Try connection.Open() If command.ExecuteScalar Is Nothing Then End If Catch ex As Exception name.Text = ex.Message Finally connection.Close() End Try
البته این یک راه خیلی افتضاحه ولی برای شروع بد نبود . ( البته امیدوارم زیاد فحش نداده باشید )
خوب اگه شناسه کاربری و رمز عبور ( فارسی را پاس بدارید ) درست باشه ، شما حداقل یک جواب خواهید داشت و گرنه معلوم می شه که کاربر کمی حواس پرته .![]()
درسته میدونم..اما
منظورم اولش ورود دیتا هستش.
ببین من یک oledbدارم که با اکسس هستش. یعنی
dim,,,,,,as oledbconnection
میشه
ببین میشه یکم در مورد اتصال داده بزارین. من نمی خوام واقعا مزاحمتون بشم و یا وقتتون رو بگیرم
اما واقعا من هر کاری می کنم نمی تونم ارتباط بر قرار کنم. از لحاظ اطلاعات فنی هم خالی نیستم اما واقعا نمی تونم بین اینها ارتباط بر قرار کنم.