ورود اطلاعات به پایگاه داده جدید با حفظ پایگاه قبلی

aref1364

New Member
سلام،

از asp.net و vb.net استفاده می کنم.
حجم پایگاه داده زیاده میخوام از این به بعد اطلاعات تو پایگاه دیگه بره ولی باید کاری بکنم که اطلاعات قبلی که روی سایت هست از پایگاه قبلی خونده بشه اما چجوری؟

متشکرم

سلام دوست من .

اگر بخواهید تمام پایگاه رو به یک پایگاه داده جدید منتقل کنید می توانید از برنامه Database Publishing Wizard استفاده کنید .
که هم امکان انتقال داده ها و هم schema پایگاه رو میده .

اگر می خواهید اطلاعات را در دو پایگاه کنترل کنید باید در رابطه با نوع تعریف و کد نویسی خودتون بیشتر توضیح بدید ..
تا بتونیم بهتر کمکتون کنیم .

ولی امکان این هست که اطلاعات را به old و new تقسیم بندی کرد و به برنامه فهموند که چطور باید بفهمه old هست یا new .
و در نهایت برنامه کار کنه .

موفق باشید .

برنامه Microsoft SQL Server Database Publishing Wizard 1.1 را میتوانید از لینک زیر دریافت کنید .
حجم فایل : 2.1 MB

Microsoft SQL Server Database Publishing Wizard 1.1

• Like
Reactions: MDP

aref1364

New Member
سلام دوست من .

اگر بخواهید تمام پایگاه رو به یک پایگاه داده جدید منتقل کنید می توانید از برنامه Database Publishing Wizard استفاده کنید .
که هم امکان انتقال داده ها و هم schema پایگاه رو میده .

اگر می خواهید اطلاعات را در دو پایگاه کنترل کنید باید در رابطه با نوع تعریف و کد نویسی خودتون بیشتر توضیح بدید ..
تا بتونیم بهتر کمکتون کنیم .

ولی امکان این هست که اطلاعات را به old و new تقسیم بندی کرد و به برنامه فهموند که چطور باید بفهمه old هست یا new .
و در نهایت برنامه کار کنه .

موفق باشید .

برنامه Microsoft SQL Server Database Publishing Wizard 1.1 را میتوانید از لینک زیر دریافت کنید .
حجم فایل : 2.1 MB

Microsoft SQL Server Database Publishing Wizard 1.1

ممنون از پاسخ شما.
چجوری میتونم old و new رو تشخیص بدم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا