ورود از گوگل به سایت ما

amirepsilon

Active Member
سلام
دوستان اگر دقت کرده باشید برخی سایت ها مثل http://www.hawzah.net/ وقتی از گوگل واردشون میشیم بهمون میگه که مثلا شما کلمه فلان رو سرچ کرده بودید که به سایت ما اومدید.
چطوری میشه فهمید طرف از گوگل اومده و فلان کلمه رو سرچ کرده بود ؟
آیا این مساله به سئو کمک میکنه ؟
ممنون

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

کار پیچیده ای نیست. با
PHP:
$_SERVER['HTTP_REFERER']

آدرسی که کاربر از اونجا اومده رو بدست بیارید. بعد با parse_url چک کنید که از گوگل اومده یا نه، آخرش هم ( با استفاده از همون parse_url ) توی کوئری، هر عبارتی جلوی « =q » هست رو به عنوان کلمه جستجو شده نشون بدین..

موفق باشی

phpweb

Active Member
سلام

کار پیچیده ای نیست. با
PHP:
$_server['http_referer']
آدرسی که کاربر از اونجا اومده رو بدست بیارید. بعد با parse_url چک کنید که از گوگل اومده یا نه، آخرش هم ( با استفاده از همون parse_url ) توی کوئری، هر عبارتی جلوی « =q » هست رو به عنوان کلمه جستجو شده نشون بدین..

موفق باشی
من بعضی از سایتها رو دیدم که عنوان صفحا لینک دهنده رو هم نشون می دن. برای نمایش عنوان صفحه لینک دهنده باید چیکار کرد؟

Domanjiri

Well-Known Member
درود بر شما
من بعضی از سایتها رو دیدم که عنوان صفحا لینک دهنده رو هم نشون می دن. برای نمایش عنوان صفحه لینک دهنده باید چیکار کرد؟

چندین راه وجود داره که منطق همه یکی ئه. باید html اون سایت رو بدست بیارید و بعد محتویات تگ title رو بکشید بیرون.

اصولی ترین راهش استفاده از cURL برای خوندن صفحه و بدست آوردن کد html و بعد از اون(مرحله دوم) استفاده از DOM برای بیرون کشیدن مقدار تگ title ( یا حتی میشه کی ورد های اون سایت رو بدست آورد و اطلاعات آماری ارزشمندی رو جمع کرد).

راه آسون تر هم استفاده از تابع هایی مثل file_get_contents برای مرحله اول و استفاده از preg_match_all و تابع های مشابه برای مرحله دوم هست. اکیدن توصیه می کنم راه اول رو انتخاب کنید( دلیلش هم که گفتم ، اصولیه، پس همیشه کار میکنه!)

راجع به cURL که زیاد بحث شده توی انجمن و بخش مقالات، DOM هم بهترین مرجعش همون داکیومنت سایت PHP هست.

اگه خواستید اینکارو رو انجام بدین، یادتون باشه که اطلاعات رو توی یه جایی مثل دیتابیس ذخیره کنید تا هربار کدتون کامل اجرا نشه و الخ...

موفق باشین

آخرین ویرایش:

phpweb

Active Member
درود بر شما

چندین راه وجود داره که منطق همه یکی ئه. باید html اون سایت رو بدست بیارید و بعد محتویات تگ title رو بکشید بیرون.

اصولی ترین راهش استفاده از curl برای خوندن صفحه و بدست آوردن کد html و بعد از اون(مرحله دوم) استفاده از dom برای بیرون کشیدن مقدار تگ title ( یا حتی میشه کی ورد های اون سایت رو بدست آورد و اطلاعات آماری ارزشمندی رو جمع کرد).

راه آسون تر هم استفاده از تابع هایی مثل file_get_contents برای مرحله اول و استفاده از preg_match_all و تابع های مشابه برای مرحله دوم هست. اکیدن توصیه می کنم راه اول رو انتخاب کنید( دلیلش هم که گفتم ، اصولیه، پس همیشه کار میکنه!)

راجع به curl که زیاد بحث شده توی انجمن و بخش مقالات، dom هم بهترین مرجعش همون داکیومنت سایت php هست.

اگه خواستید اینکارو رو انجام بدین، یادتون باشه که اطلاعات رو توی یه جایی مثل دیتابیس ذخیره کنید تا هربار کدتون کامل اجرا نشه و الخ...

موفق باشین
اگر این روش هست که مشکلی نداره، فکر کردم پی اچ پی برای این کار تابع آماده داره.

آخرین ویرایش:

phpweb

Active Member
درود بر شما

اصولی ترین راهش استفاده از curl برای خوندن صفحه و بدست آوردن کد html و بعد از اون(مرحله دوم) استفاده از dom برای بیرون کشیدن مقدار تگ title ( یا حتی میشه کی ورد های اون سایت رو بدست آورد و اطلاعات آماری ارزشمندی رو جمع کرد).

راجع به curl که زیاد بحث شده توی انجمن و بخش مقالات، dom هم بهترین مرجعش همون داکیومنت سایت php هست.

موفق باشین
اگر بخوام مثل خیلی از سایتها امکان جستجوی سایت از طریق گوگل رو به امکان سایتم اضافه کنم، چه کاری باید انجام بدم و کاربر رو به چه لینکی بفرستم؟

Domanjiri

Well-Known Member
والا هیچ ارتباطی با این تاپیک نداره این مسئله ولی...

بفرمایید:
کد:
http://www.google.com/search?q=site:www.example.com words

یه جور دیگه هم میشه که فکر کنم گوگل حتی به وب مستر به خاطر استفاده از این سرچ انجین پول هم میده. به لیست خدماتی که گوگل میده مراجعه کنید (یه زمانی پرشین تولز سرچش اینطور بود، الان نمیدونم هست یا نه!)

پیروز باشی

پ.ن: راستی تو مسابقه شرکت نمی کنی؟ زیاد سخت نگیر، همینطوری دور همی ئه :>...قرار نیست حالا n ساعت وقت بزاریم..

phpweb

Active Member
والا هیچ ارتباطی با این تاپیک نداره این مسئله ولی...

بفرمایید:
کد:
http://www.google.com/search?q=site:www.example.com words
یه جور دیگه هم میشه که فکر کنم گوگل حتی به وب مستر به خاطر استفاده از این سرچ انجین پول هم میده. به لیست خدماتی که گوگل میده مراجعه کنید (یه زمانی پرشین تولز سرچش اینطور بود، الان نمیدونم هست یا نه!)

پیروز باشی

پ.ن: راستی تو مسابقه شرکت نمی کنی؟ زیاد سخت نگیر، همینطوری دور همی ئه :>...قرار نیست حالا n ساعت وقت بزاریم..
مرسی از لینکی که گذاشتید.

در مورد مسابقه هم باید بگم یکی دوبار رفتن توی تاپکهای مربوطه ولی وقت نکردم فایلهاش رو بخونم. نمی دونم چه سایتی و با چه معیاری می خوان.

مسئله مهمتر هم که علاقه نشون ندادم این بود که با وجود اساتیدی مثل شما، جایی برای رقابت کردن من باقی نمی مونه و به همین دلیل زیاد پیگیری نکردم.

جدیدترین ارسال ها

بالا