Fa ورود اتوماتیک آدرس

behjati mohamma

کاربر VIP
میخواهم به محض اجرا شدن برنامه شخصی خودمان آدرس explore ویندوز که در بالای صفحه موجوده رو تو یک رشته نمایش بده منظورم آدرس صفحه ای میباشد که در زیر برنامه ما قرار میگیرد

منظورم دریافت مثلا آدرس c:\new
نمیدونم واضح گفتم یانه
لطفا مثال هم بزنید

saadatmsg

Active Member
راستش من كه چيزي متوجه نشدم. آدرس explore ويندوز يعني چي؟ مي خواين يه فولدر جديد تو C درست بشه بعد باز بشه ؟ يا مي خواين آدرسي كه خودمون بهش مي ديم رو Explore بكنه؟

behjati mohamma

کاربر VIP
راستش من كه چيزي متوجه نشدم. آدرس explore ويندوز يعني چي؟ مي خواين يه فولدر جديد تو C درست بشه بعد باز بشه ؟ يا مي خواين آدرسي كه خودمون بهش مي ديم رو Explore بكنه؟
دوست من خیلی ساده است
مثال تمام پنجره های ویندوز رو ببندید بعد وارد درایو c میشوید بعد وارد فولدر new حالا بالای صفحه قسمت address نگاه کنید نوشته
c:\new
حالا من پروژه خودم رو باز میکنم از روی دسکتاپ حالا میخوام به شکل اتوماتیک همین آدرس بالا رو یعنی c:\new که مربوط به پنجره باز مونه رو تو برنامه فرا خوانی کنم و داخل یک متغییر نمایش بدم مثلا داخل $C

امید به کمک تمام دوستان دارم

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز فکر نکنم Multimedia Builder چنین امکانی داشته باشه آخه این کار خارج از پروژست

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
منظورتون از جمله "اين آدرس بالا رو " همون آدرس c:\new هست كه يك آدرس ثابته يا آدرس دسكتاپ ويندوزتونه كه تو سيستمهاي مختلف آدرس فرق ميكنه؟

يا كلا منظورتون اينه جايي كه برنامه شما باز ميشه رو آدرسش رو بدست بياريد و تو يك متغير بريزيد؟

saadatmsg

Active Member
نه فكر مي كنم منظورشون اينه كه آدرس پنجره اي كه در حال حاضر در ويندوز باز هست رو بدست بياره و داخل پروژشون بريزه در يه متغير

loo30fer

منم نگفتم کلا mmb این امکان نداره منظورم این بود که این قابلیت فکر کنم نداره و از محدودش خارجه وگرنه به نظر من اگه براش وقت بذاری تو mmb هرچیز غیر ممکنی ممکن میشه

saadatmsg

Active Member
البته نمي دونم پنجره اي كه باز هست چجور بايد آدرسش رو پيدا كرد ولي با كمك پلاگين Microbe Files And Folders مي توني اطلاعات خوبي از فولدري كه مي خواي بدست بياري و اون كاري كه مي خواي انجام بدي اما اين در صورتيه كه جاي فولدرو بدوني.

behjati mohamma

کاربر VIP
البته نمي دونم پنجره اي كه باز هست چجور بايد آدرسش رو پيدا كرد ولي با كمك پلاگين Microbe Files And Folders مي توني اطلاعات خوبي از فولدري كه مي خواي بدست بياري و اون كاري كه مي خواي انجام بدي اما اين در صورتيه كه جاي فولدرو بدوني.
میشه دقیق تر بفرمایید 3 تا پلاگین به اسم Microbe دیدم ولی هیچ کدوم اسمش چیزی که شما گفتید نبود لطف میکنید لینک دانلود بزارید
با تشکر

Silver Soft

همچین کاری در بیلدر غیر ممکن هست حتی پا پلاگین های موجود فعلی ، برای این کار باید یک برنامه نوشته بشه که بتونه با Shell سیستم عامل ارتباط بر قرار کنه و پیغام های سیستم عامل رو که بین Shell و هسته تبادل میشه هوک کنه و ازشون آدرس پنجره فعال فعلی رو به دست بیاره ، من حدود 3 ماه پیش در یک پروژه سفارشی برای یک شکرت یزرگ بنا به درخواست مشتری این امکان رو پیاده سازی کردم ( حدود 470 خط کد شد ) ، امروز به صورت پلاگین درش آوردم و جواب داد ولی چون از صاحب پروژه اجازه ندارم نمیتونم اینجا قرارش بدم ( با توجه به اینکه شرکت بزرگی هست و بنده رو در اینترنت به خوبی میشناسه و حوصله شکایت و ... شرکت رو ندارم ) ، 5 شنبه برای پشتیبانی قراره یه سری بهشون بزنم اگر اجازه دادن پلاگین رو کامل میکنم و اینجا قرار میدم .

behjati mohamma

کاربر VIP
دوست گرامی منتظر هستیم کار خوبتون رو ببینیم امیدوارم یک وقتی ما رو فراموش نکنید که شدید گیر هستم

متشکرم

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
میشه دقیق تر بفرمایید 3 تا پلاگین به اسم Microbe دیدم ولی هیچ کدوم اسمش چیزی که شما گفتید نبود لطف میکنید لینک دانلود بزارید
با تشکر
اسمش دقيقا همين هست دوست عزيز MicrobeFilesAndFolder

http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=358741&postcount=101

ضمن اينكه همونطور كه جناب Silver Soft هم گفتن اينكه تشخيص بديد explorer ي كه الان فعال هست چه مسيري داره توسط mmb امكان پذير نيست.

فكر ميكردم منظورتون اينه كه مسير وابسته يا ثابتي كه برنامه رو از طريق اون اجرا ميكنيد يا تو برنامه فراخواني كرديد رو ميخوايد تو title bar برنامتون نمايش بديد به همين جهت منتظر توضيحات بعديتون بودم تا راهنمايي كنم.

behjati mohamma

کاربر VIP
ضمن تشکر
لینک دانلود خراب است
لطف میکنید یک بار دیگر آپلودش کنید لینک بزارید
دوست من
من می خواهم از طریق راست کلید روی فولدر آدرس اون فولدر رو تو یک متغییر (input text) نمایش بدم

یک چیز دیگه آقای Silver Soft عزیز مدعی شدند که این کار رو کردن و با شناختی که من از سیلور سافت دارم حتما این کار رو کردن و شد نی است.
می گی نه صبر کن و ببین دوست من
:oops:

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ضمن تشکر
لینک دانلود خراب است
لطف میکنید یک بار دیگر آپلودش کنید لینک بزارید
دوست من
من می خواهم از طریق راست کلید روی فولدر آدرس اون فولدر رو تو یک متغییر (input text) نمایش بدم

یک چیز دیگه آقای silver soft عزیز مدعی شدند که این کار رو کردن و با شناختی که من از سیلور سافت دارم حتما این کار رو کردن و شد نی است.
می گی نه صبر کن و ببین دوست من
:oops:

پيوست شد

ضمن اينكه دوست من دقت نكرديد بنده هم مثل جناب Silver Soft عرض كردم چيزي كه مدنظر شماست توسط mmb امكان پذير نيست.

ايشون هم اين كار رو با زبان ديگه اي انجام دادن و بعد به صورت پلاگين تو mmb ميشه استفاده كرد :wink:

پیوست ها

• MFilesFolder.zip
    143 کیلوبایت · بازدیدها: 22
آخرین ویرایش:

behjati mohamma

کاربر VIP
ممنون می شوم توضیح کمی در باره همون title bar که فرمودید بدین
از کدوم بخش این پلاگین باید استفاده کرد؟؟
پلاگین جالبیه بسیار متشکرم

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ممنون می شوم توضیح کمی در باره همون title bar که فرمودید بدین
از کدوم بخش این پلاگین باید استفاده کرد؟؟
پلاگین جالبیه بسیار متشکرم

براي ايجاد تغييرات در Titel Bar اين پلاگين استفاده نميشه. از پلاگين MicrobeWindows و دستور Set_MMB_Title استفاده كنيد

Silver Soft

جدیدترین ارسال ها

بالا