بی بی کد ورودی سالن

m.n1362

Member
سلام به همه دوستان خوب مجید انلاینی گل ...یه کار بازاری زیاد وقت نداشتم اما میخواستم خوب بشه....مشکل چند تا داره شایدم بیشتر بامپ کم شده سقفم انگار مچ نیستو....میخواستم شما هم ببینید و نظرای خوبتونم بدید در ضمن سایت خیلی خوب شده خوب بود بهتر شده از همه دوستان که واسه رونق سایت تلاش میکنن ممنون..مدل کد بود رندر وی ری 1.5 و همین مثل همیشه نورا خیلی زیادی گذاشتم با شدتای متفاوت..:rose:

پیوست ها

• 25f.jpg
    25f.jpg
    675 کیلوبایت · بازدیدها: 120
آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
سلام
خسته نباشی جیگرم...
خوبی کار بازاریه همون طور که گفتی اگرم بخوام نقدش کنم فایده نداره....:wink:
ولی چندتا راهنمایی به عنوان یه آدم کم سواد
1- من بارها و بارها به بچه ها گفتم همیشه کارشون رو با واقعیت قیاس کنن براشون بهترین نقد خوده آدم هیچ وقت نمیتونه سر خودشو کلاه بزاره...
2 - جسارت نکنم ولی از ابزار های مکس بهتر کار بکش... یو وی...
3 - همیشه اول نور صحنت و ست کن بعد کاری دیگتو انجام بده...هم رندرت راحتر میشه هم تمرکز روی قسمت های دیگه مثله متریال ها بالا میره...پست هم که دیگه مقوله جداست...

کارای بعدیت خیلی قشنگتر میدونم

علی علی

saeedmagic

Member
خیلی عالیه ایول
فقط پست پروداکشن می خواد و اگر فکوس هم داشت بهتر می شد و زاویه 90 درجه هم نداشته باشه بهتره و دید طبیعی تری میده!
نکات دیگه رو هم حامد گفت.

آخرین ویرایش:

m.n1362

Member
خیلی عالیه ایول
فقط پست پروداکشن می خواد و اگر فکوس هم داشت بهتر می شد و زاویه 90 درجه هم نداشته باشه بهتره و دید طبیعی تری میده!
نکات دیگه رو هم حامد گفت.
ممنون از نظر و وقتت ..پست رو باید انجام بدم فکوسم قبول دارم چه کنم که وقت کمو منم کم حوصله..:rose::rose:

m.n1362

Member
سلام
خسته نباشی جیگرم...
خوبی کار بازاریه همون طور که گفتی اگرم بخوام نقدش کنم فایده نداره....:wink:
ولی چندتا راهنمایی به عنوان یه آدم کم سواد
1- من بارها و بارها به بچه ها گفتم همیشه کارشون رو با واقعیت قیاس کنن براشون بهترین نقد خوده آدم هیچ وقت نمیتونه سر خودشو کلاه بزاره...
2 - جسارت نکنم ولی از ابزار های مکس بهتر کار بکش... یو وی...
3 - همیشه اول نور صحنت و ست کن بعد کاری دیگتو انجام بده...هم رندرت راحتر میشه هم تمرکز روی قسمت های دیگه مثله متریال ها بالا میره...پست هم که دیگه مقوله جداست...

کارای بعدیت خیلی قشنگتر میدونم

علی علی
سلام حامد جان....
1.رو کاملا قبول دارم..
2.این چه حرفی کارو گذاشتم که نظرتو بگی دوستم جسارت نیست لطفته
3.منم همیشه همین کارو میکنم اما واسه کارای بیروت یکم کم حوصلم..میدونم ایراد داره دیگه بر نمیگردم درست کنم که اصلا خوب نیست ممنونم :rose:

Hamed

Active Member
سلام حامد جان....
1.رو کاملا قبول دارم..
2.این چه حرفی کارو گذاشتم که نظرتو بگی دوستم جسارت نیست لطفته
3.منم همیشه همین کارو میکنم اما واسه کارای بیروت یکم کم حوصلم..میدونم ایراد داره دیگه بر نمیگردم درست کنم که اصلا خوب نیست ممنونم :rose:

من خوب متوجه نشدم شهر بیروت عرب منظورته...!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کجا کانال زدی شیطون...بوی پول میآد وای وای وای منم هستم...

علی علی

gezler

Member
کیفیت کار خیلی خوبه ها .

فقط یکی دو مورد هست .. مثلا سنگهای دکوراتیوت کمی تو ذوق میزنه . باید کمی دیسپلیس میدادی .

مورد دوم هم کف هست ، چه خوب بود که میومدی رو سرامیک کف هم مدل میکردین استاد

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
کار بیروت نه بیرون
با سلام خدمت مجید عزیز.
خوب شده کارت.به نظرم با اینکه عجله ای هست نکات خوبی داره
کم نویز هست
رنگ ها خوب شده.یعنی استفاده از بهینه از کالر مپینگ
بامپ ها خوب شده.اگه از نرم افزار شیدرمپ استفاده بکنی میتونی خیلی بامپ های باحالی بسازی.
علت اینکه بعضی اوقات تو کف یا سقف بامپ دیده نمیشه اینه که نوع نور با صحنه قاط میزنه.من بارها اینجوری شد اما نتونستم براش راه حلی بیابم!

m.n1362

Member
کار بیروت نه بیرون
با سلام خدمت مجید عزیز.
خوب شده کارت.به نظرم با اینکه عجله ای هست نکات خوبی داره
کم نویز هست
رنگ ها خوب شده.یعنی استفاده از بهینه از کالر مپینگ
بامپ ها خوب شده.اگه از نرم افزار شیدرمپ استفاده بکنی میتونی خیلی بامپ های باحالی بسازی.
علت اینکه بعضی اوقات تو کف یا سقف بامپ دیده نمیشه اینه که نوع نور با صحنه قاط میزنه.من بارها اینجوری شد اما نتونستم براش راه حلی بیابم!
سلام عارف گل..ممن.نرم افزار شیدر نمیدونم چی؟راهنماایی کنی ممنون میشم:rose:

m.n1362

Member
کیفیت کار خیلی خوبه ها .

فقط یکی دو مورد هست .. مثلا سنگهای دکوراتیوت کمی تو ذوق میزنه . باید کمی دیسپلیس میدادی .

مورد دوم هم کف هست ، چه خوب بود که میومدی رو سرامیک کف هم مدل میکردین استاد
سلام من شاگردم :green:..کاملا درسته وقت 2 ساعت داشتم نمیشد ..ممنون از نظر:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا