بی بی کد ورزشگاه المپیک لندن ۲۰۱۲

darklight

کاربر فعال
سلام
این کار رو از روی رفرنس ها و عکس های موجود انجام دادم البته با نمونه واقعیش یه سری تفاوت های کوچیک داره اما در کل تاجایی که تونستم دقیق درآوردمش. پلان های زیاد و کامل براش نداشتم و همچنین عکس ها هم با دید اینکه یکی دیگه بخواد از روش این ورزشگاه رو بازسازی کنه کم بود ولی تمام تلاشم رو کردم.
نرم افزار: 3ds max
پیشاپیش از نظرات شما متشکرم
در ضمن این کار به عنوان تکلیف انتخابی کلاس آکادمی استاد همت یار انجام شد.

پیوست ها

• 2b.jpg
    2b.jpg
    968.9 کیلوبایت · بازدیدها: 114

mzmz1

Member
سلام .
یه تمرین مدل سازی خیلی خوب .
یه مقدار در مورد شیوه مدل سازی و زمانی که برده توضیح بدی ممنون میشم.

darklight

کاربر فعال
توضیحات بیشتر

ممنون از لطف شما:rose:
من برای اینکار اولا اصلا برام زمان مهم نبود بلکه بیشتر یادگیری مهم بود برای همین هم از چندبار انجام دادن قسمت های مختلف کار ابایی نداشتم و تقریبا بیشتر قسمت هاش رو بیش از چند بار ساختم. در مجموع هم در طول مدت دوره (البته از زمانی که تکلیف اجرایی شد) که حدودا ۱ ماه و نیم بود کار رو به سرانجام رسوندم.
برای انجام کار هم بزرگترین چالش من شکل خاص بیضوی بود که مشکل دفرمگی را پدید می آورد که بسیار سر این موضوع مشکلات داشتم اما در نهایت با FFD دایوری یا سیلندری تونستم تا حدودی بر مشکل فائق شوم البته اگر اندازه ها و مپ دقیقی داشتم این مشکل به وجود نمی آمد اما با نداشتن اندازه ها و مپ دقیق این مسأله اجتناب ناپذیر بود.
تقریبا بیشتر اندازه ها با اندازه گیری از روی عکس ها در فوتوشاپ با خط کش به دست می آمد.
در کل پروژه ای بود که به خودم نشون داد که می تونم از پس این نوع پروژه ها بر بیام چیزی که اولش حتی خودم هم فکرش رو نمی کردم.
چالش بعدی هم تعداد پلیگون ها بود. در نهایت کار کمتر از سیصدهزار پلیگون شد که بیشترش هم به خاطر ساختار فلزی نگهدارنده کار هست که در پشت پرچم ها و زیر سکوهای نشیمنگاه قرار داره و کمتر دیده می شه. (حدود نصف این مقدار)
برای اینکه بتونم با این مقدار پلیگون کل کار رو جمع کنم تقریبا پنچ بار قسمت فلزی بیرونی رو بازطراحی کردم. (دفعه اول فقطهمین قسمت با برجهای نور حدود دویست و پنجاه هزار پلی شده بود که با بهینه سازی به حدود شصت هزار رسوندمش)

پیوست ها

• 3b.jpg
    3b.jpg
    357 کیلوبایت · بازدیدها: 45

darklight

کاربر فعال
وقتی مدل تموم میشه ادم به خودش میگه کی حالا اینا تکسچر میکنه
شما هم شب زنده داری هستید ها !!!!!! 2:49؟؟؟؟
آره اگه بخوام یه تکسچر ساده هم بدم نیاز اولیه اش یکم مدل سازی برای محوطه و زمین اصلی هستش.
شاید یه موقعی انجامش بدم . خدا رو چه دیدی ؟!؟

جدیدترین ارسال ها

بالا