ورد پرس و ساب دومین

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام خدمت مجید آنلاینی های عزیز;
یه سوال فنی
من اگه تو سایتم چند تا ساب دومین بزنم و بخوام برای هر ساب دومین یه قالب خاصی بزارم
باید ورد پرس رو روی تمامی ساب ها نصب کنم یا نصب روی سایت اصلی کافیه؟
یا اصلا میشه رو ساب دومین ها قالب متفاوت بزارم؟
پیشاپیش ممنون:rose:

jeyson

Active Member
دوست عزیز منظورتون چند قالبه کردن سایت هست؟
فکر کنم از ساب دامین ها درک درستی ندارین
اگه رو هر ساب دامین یک وردپرس نصب کنید ، این ها هیچ ارتباطی با هم ندارن و مجزا عمل می کنن
برای مثال سایت وبلاگ دهی بلاگفا!
هر یوزر یک ساب دامین داره ، و در هر ساب دامین یک سیستم مدریت محتوا نصبه!
سیستم ها همه یکی هستن اما مجزا از هم عمل می کنن
در کل :
نوشته های وردپرس یک ساب با وردپرس ساب دامین دیگه قاطی نمیشه!
یعنی اگه تو یه ساب دامین یک پست بذارید ، ساب دامین های بعدی اون پست رو ندارن!!
اگه منظورتون چند قالب کردن یک سایت هست بگین در غیر این صورت منظورتون رو یکم رسا تر بگین :)

delhamid

Member
سلام دوست عزیز.

هم میشه روی هر ساب دامین یه وردپرس نصب کنید هم میشه از wpmu استفاده کنید.
موفق باشید

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
من میخوام روی سایت 4تا ساب دومین ایجاد کنم و هرکدوم
یه قالب جداگانه داشته باشه و مطالب جداگانه(کاملا مجزا)
delhamid عزیز wpmu رو یه توضیح میدین؟
ممنون:rose:

jeyson

Active Member
دوست عزیز مشکلی نداره
شما می تونید تو هر ساب دامین یک وردپرس با قالب های جداگانه و همینطور مطالب جداگانه ایجاد کنید!
کافیه رو هر ساب دامین یک بار وردپرس رو نصب کنید ، سپس همونطور که بلدین قالب های مورد علاقه رو بهشون اضافه کنید!
اگه توضیح بیشتر می خواین در خدمتم :)

Milad

Well-Known Member
همینطور که دوستان فرمودند از وردپرس شبکه استفاده بفرمایید . یک راهنمای سریع برای راه اندازی :
کد:
https://mahanhost.com/members/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=6
با وردپرس شبکه مدیریت راحت تر هست یک کلیک میکنید همه سایت ها آپدیت میشن ، یک بار افزونه نصب میکنید همه جا در دسترسند ، از یک دیتابیس پشتیبان میگیرد ، یک تم رو ویرایش میکنید و ...

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دوستان یه نتیجه گیری کردم ببینید درسته یا نه
راه اول: میشه ورد پرس رو روی هرکدام از ساب دومین ها جدا گانه نصب کرد اما برای دسترسی به هرکدام باید جداگانه کارکرد
راه دوم: میشه ورد پرس شبکه نصب کرد و اینجوری خیلی راحت تر از روش قبل به ساب دومین ها دسترسی دارم و با نصب هر افزونه ای در ورد پرس شبکه برای تمامی ساب دومین ها نصب خواهد شد
درسته؟!:)
ممنون

Milad

Well-Known Member
دقیقا همینطوره ... مثال میزنم : 4 تا سایت دارید میخواید تو همه افزونه x رو داشته باشید ، کدوم روش رو انتخاب میکنید :

وردپرس مجزا : وارد هر سایت بشید ، افزونه رو نصب و فعال کنید ( 4 بار ) ، حالا آپدیت اومده باید آپدیت کنید ... !!!

وردپرس شبکه : افزونه رو در شبکه نصب و فعال میکنید تو هر چهار سایت دسترسی دارید تو هرکدوم خواستید فعالش میکنید ، حالا آپدیت اومده ، تو مدریت شبکه میزنید به روز رسانی و تمام . دیگه خودتون باید انتخاب کنید .

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
یه سوال دیگه!
اول باید ساب دومین رو ایجاد کنم بعد وردپرس شبکه رو نصب کنم
یا
اول ورد پرس شبکه رو نصب کنم بعد ساب دومین ها رو
یا وقتی ورپرس شبکه رو نصب میکنیم امکان ایجاد ساب دومین رو خودش داره؟!

Milad

Well-Known Member
ساب دامین ها به صورت مجازی ایجاد میشند ، قبل یا بعد از راه اندازی وردپرس شبکه ( فرقی نداره ) subdomain زیر رو ایجاد کنید :

کد:
*.site.com
اگر جواب نداد ( سایت هایی که ساختید باز نشدن ) با میزبان تماس بگیرید بگید

کد:
*    14400    IN    A    SERVERIP
رو به Dns Zone دامین شما اضافه کنند .

نکته اینکه اگر موقع ساخت subdomain پیغام داد این sub وجود داره یعنی wildcard فعال هست و نیازی به انجام این کار ها نیست .

آخرین ویرایش:

dppictuer

New Member
سلام دوستان
من وردپرس رو روی ساب دامین نصب کردم . اما زمان نصب و بروز رسانی قالب به مشکل بر میخورم به گونه ای که وقتی وردپرس اطلاعات اف تی پی رو برای اتصال به پوشه wp-content نیاز داره قادر به انجام اینکار نیست و ارور میده . من تو هاست ساب دامینی دارم که پوشه ای با نام وبلاگ رو در پابلیک اچ تی ام ال ایجاد کرده محتویات وردپرس هم اونجاست اما در پوشه پابلیک اف تی پی چیزی نیست آیا باید فولدر weblog رو به اونجا منتقل کنم ؟!!! لطفا راهنمایی بفرمایید . بسیار سردر گم شدم . ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا