وردپرس یا جوملا یا ... (خیلی ضروری)

Cisco

مدیر انجمن
سلام خدمت دوستان
من در حال حاضر دارم مراحل اولیه ساخت وبسایتم رو شروع می کنم.
وبسایت من هم درباره ی آخرین اطلاعات درباره ی اینترنت و تکنولوژیه .
روش انجمن مای بی بی هم نصب میشه..
فقط مشکل اینه هاستم یک کم در بعضی موارد با وردپرس مشکل داره.
می خواستن ببینم که شما چه سیستمی رو برای این کار پیشنهاد می کنید.
از یک طرف مهمترین افزونه ی وردپرس یعنی افزونه جمالی مشکل داره.
از طرفی وردپرس رتبه ی سایت رو خیلی بالاتر از سیستم های دیگه می بره.
از طرف دیگه ضعف ها و باگ های امنیتی جوملا هم منو می ترسونه.
شما چه پیشنهادی می کنید؟
ممنون

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
معمولا برای سایت هایی با این نوع فعالیت وردپرس توصیه می شه ولی :
از طرف دیگه ضعف ها و باگ های امنیتی جوملا هم منو می ترسونه.
نمی دونم چه کسی به شما همچین حرفی زده ، ولی سیستمی که دومین سیسم پر قدرت جهان هست این طوری نیست که خیلی راحت بره زیر سوال!!!!!!!!
افزونه جلالی چه مشکلی داره؟
موفق باشید

Cisco

مدیر انجمن
من با دو تا هکر دوست بودم که همشون جوملا رو خیلی بی امنیت فرض می کردن و گرنه من خودم یکی از طرفدار های پروپاقرص جوملا هستم.
مشکل افزونه ی جمالی هم در هاست گیگفا بدین صورته:
به دلیل مشکل جدی افزونه فعال نشد:
بعد این کدم پایینش میاد:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 122880 bytes) in /home/vol1/gigfa.com/gigfa_8399680/tahteweb.com/htdocs/wp-includes/class-simplepie.php on line 2648

با خود انتجمن وردپرس صحبت کردم گفتن باید به یکی از فایل های هاست دسترسی داشته باشی که من ندارم.

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
در مورد دوستان هکر ، باید عرض کنم جوملا و وردپرس و دروپال به صورت STOCK امنیت خوبی دارند . اما در مورد مشکل افزونه جلالی داخل فایل wp-config.php این کد رو قرار بده و تست کن ببینید درست می شه یا نه .
کد:
define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');
در مورد هاست مجانی هم توصیه نمی شه .
موفق باشید

soheil_1376

Member
به نام خدا

سلام از نشنا سی ام اس یا همون سیستم مدیریت محتوای ملی استفاده کن علاوه بر امنیت زیاد دارای بهترین ماژول ها و پلاگین است که تمام نیاز هاتو برآورده می کنه
یک انجمن هماهنگ شده با سیستم داره
نشنال ویرایش شده جوملا
راستی اگر می خوای امنیت جوملات با لا بره از سیستم های امنیتی جومینا استفاده کن
هم رایگان هم پولی

Cisco

مدیر انجمن
از پاسختون ممنونم.
داداش اینم تست کردم نشد.
فکر کنم باید بریم سراغ یار قدیمی یعنی جوملا.
دم همتون گرم

mammuot

New Member
باسلام دوست عزیز
همه جای دونیامی گن جوملا توبین سیستم های مدیریت محتوا عالیه شما می گی امنیتش کمه!
وردپرس واسه مدیریت وبلاگ بیشتر به کارمی ره اما جوملابرای مدیریت سایته مازول های جوملا که حرف نداره اما اگه می خوای یه سایت با امنیت بالا بزنی می تونی یه هاست اشیانه بگیری که امنیت هاست لینوکسش عالیه چون خودشون هکرن می دونن چه جوری باید جولوی هکراروگرفت!

Cisco

مدیر انجمن
با سلام
در مورد دوستان هکر ، باید عرض کنم جوملا و وردپرس و دروپال به صورت stock امنیت خوبی دارند . اما در مورد مشکل افزونه جلالی داخل فایل wp-config.php این کد رو قرار بده و تست کن ببینید درست می شه یا نه .
کد:
Define('wp_memory_limit', '256m');
در مورد هاست مجانی هم توصیه نمی شه .
موفق باشید

سلام از نشنا سی ام اس یا همون سیستم مدیریت محتوای ملی استفاده کن علاوه بر امنیت زیاد دارای بهترین ماژول ها و پلاگین است که تمام نیاز هاتو برآورده می کنه
یک انجمن هماهنگ شده با سیستم داره
نشنال ویرایش شده جوملا
راستی اگر می خوای امنیت جوملات با لا بره از سیستم های امنیتی جومینا استفاده کن
هم رایگان هم پولی

باسلام دوست عزیز
همه جای دونیامی گن جوملا توبین سیستم های مدیریت محتوا عالیه شما می گی امنیتش کمه!
وردپرس واسه مدیریت وبلاگ بیشتر به کارمی ره اما جوملابرای مدیریت سایته مازول های جوملا که حرف نداره اما اگه می خوای یه سایت با امنیت بالا بزنی می تونی یه هاست اشیانه بگیری که امنیت هاست لینوکسش عالیه چون خودشون هکرن می دونن چه جوری باید جولوی هکراروگرفت!

آقا از پاسخ های همه ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا