سلام به همگی و یه تشکر کلی
شرمنده یکم دیر اومدم
----------------
explosion
----------------
طرح قشنگی شده تبریک میگم و امیدوارم سایت پرباری بشه . ( البته صددر صد باید به فکر نسخه html هم باشی . )
طرح کلی قشنگ هستش . رنگ ها هم جالب و جذاب هستن اما به نظر من رنگ ها رو از یک خانواده استفاده کنی بهتره .
design studio ها انواع مختلفی داره که قالب های بسیاری در وب هست مخصوصا template monster .
تعدادی سبک سنگین رو انتخاب میکنن و تعدادی هم سبک شلوغ پلوغ .
راستش طرحی که شما زدی از بکگراند طوسی استفاده کردی و یک حالت شیک و سنگینی به طرحت میده . اما با استفاده از رنگ های سبز و صورتی و قرمز و قهوه ای و فیروزه ای در کنار هم یه ناهماهنگی به وجود میاد .
به نظر من در قسمت بالایی طرح از رنگ های سرد استفاده کن ببین اگه خوشت اومد عوضش کن .
در مورد نور هم با mega موافقم و اگه نقطه شروع تابش پررنگ تر باشه به نظر بهتر میرسه .
چون طرحت قشنگ بود این همه نظر دادم ( هیچ کس وقتش رو روی کارهای سطح پایین نمیزاره . )
ممنون که این قدر توجه کردی.
بخاطر رنگها به شما حق می دم چون بقیه صفهحات و ندیدید. چون هر صفحه از کارم با یک از رنگهای بالا ست شدن. صفحه اول با رنگ فیروزه ای تیره ست شده. البته تو کل کار حالت تیره و سنگین و سعی کردم حفظ کنم. اگه شد بقیه صفحاتم می ذارم شاید نظرا عوض شد.
----------------
shirani
----------------
مرسی کار شمام جالب شده ( Score Board )
---------------
yakoza
---------------
خیلی خشگل شده
با رنگ بندیش کلی حال کردم
ممنون. ایشاالله که بقیه صفحاتم بذارم و همین جواب بلکم بهتر بشنوم!
---------------
memol_515
---------------
طرح كوچيك كارت رو كه ديدم، احساس كردم اين يه دره. از اين درهاي قديمي كه از 2 طرف باز ميشن...
خيلي به نظرم اگز اونجوري كار ميكردي ناز تر ميشدو
اين مايه رنگي رو خيلي دوست دام. اما فكر ميكنم بالاي طرح با اون حالت سنتي اش به وسط كار نمياد. همون مستطيل ئه.
بالا و پايين كار هر دو واقعا قشنگن، اما به همديگه نميان. همين !
تشکر می کنم دوست عزیز.
اینم خیلی فکر جالبیه سعی می کنم یه کار اونجوری بزنم ببینم چه جوری در میاد.
اینو واقعا خوب اومدی . خیلی مرسی
----------------
sheitunak_joooon
----------------
همه به مشکل اصلی اشاره کردن
همون طرحهای ژیگول که بالای کار گذاشتی
میتونی براسون از هون رنگ زمینه و اون نور سفید استفاده کنی که کسی نگه حال نکردم به بقیه کار نمیاد (همونا که من خیلی باهاش حال کردم)
فکر کنم فضای زیادی به اون هلالی اختصاص دادی
یکم زیاد کمش کن
موفق و مؤید در پناه حق با راهنمایی دوستان
ممنون شیتونک جووووون !!!
گل گفتی. کوچیکترش کردم بهتر شد.