مسائل شخصی رو در محیطی خصوصی تر بیان کنید، لطفاً بحث فقط در رابطه با موضوع تاپیک
داش محمد من با این آقا سر جنگ که ندارم ولی ایشون ظاهرا با بنده دارند. من از انتقاد بدم همونجور که تا الان بدم نیومده نمیاد ولی یه نیگا کنید ببینید این شبیه انتقاده یا اعلام جنگ ؟؟؟؟؟؟؟؟ :
با وجود نظراتی که در مورد رنگ تیره فرمودین(منبعش رو هم لطف کنید قید کنید) من کماکان عرض می کنم که این رنگ تیره مورد پسند من هم نیست.
بنده دروغ میگم اما آقا حامد راست میگن!! آقای دکتر چشم دروغ می گن اما آقا حامد راست میگن! جناب روانشناس دروغ می گن اما...
به من میگه این سایتا رو ببینید محصول نرم افزاری دارن (تازه به صورت دسته جمعی هم دوعوت کرده بریم سیزده بدر سایت ببینیم که منظورشون با من تنها نباشه ولی ما که فهمیدیم منظورت با شخص من بود )، خیلی عذر میخوام ایشون فکر میکنن بنده گاگولم یا سایت تو عمرم ندیدم، شما شاید تعجب کنید که من اینجوری صحبت میکنم ولی واقعا چیزایی پشت پرده هست که من رو وادار کرده اینجوری برخورد کنم
- ظاهر سایت الان اصلا نیازگرا نیست. مگه مجموعه شما یا افرادی که آپادانا رو تولید می کنند چند محصول برای ارائه دارن که قسمت Products این چنینی داره؟
اولا products چه چنینی ؟؟؟؟ دوما شما چه میدونی آپادانا فقط یه محصول نیست ! نسخ مختلفی داره مثل :ultimate,lite,.... ضمن اینکه پلاگین ها و پکیج های آپادانا هم هستن که حتی شما راجع به پکیج هم چیزی نمیدونی! اینا که نمیرن تو صندوق خونه ! میرن تو قسمت پروداکتس.
اگه سوالی دارید سوالتون رو بپرسید تا بهتون پاسخ داده بشه مثل همه ! ولی ظاهرا حضرت عالی قصدت چیز دیگه ای است و همه دیگه الان فهمیدن که قبل از اینکه حتی بدونی ماجرا چیه ،و چی به چیه پیش داوری میکنی، تقصیر خودتونه که فکر میکنید همه چی رو راجع به آپادانا و برنامه های ما میدونید غافل از اینکه من و جاوید همه چیمونو گذاشتیم واسه آپادانا و حتی شما که از افرادی هستی که از اول با آپادانا بودی هیچی راجع بهش نمیدونی ....
- توی این وب سایت دکمه های Call to Action اصلا دیده نمیشه و بر مبنای همون طراحی سنتی هست.
اینش دیگه با جاویده که لی اوت رو بست ومن هم با لی اوت مشکلی ندارم و اگه نیاز به Call to action بود یا نیاز پیده شد ساخته میشه حتی این یکی از انتقاداتون که واقعا بجا بود رو به شکل درستی عنوان نکردید توی کلمه به کلمه حرفاتون تحقیر و نفرت دیده میشه.
جوابتون رو هم توی چت یاهو دادم خیلی حرفا زدم ولی نمیدونم خوندید یا نه چون عمدتا هر 100 پیامی که توی یاهو بهتون میدم یکیشون رو جواب میدید اونم ناقص !!
حالا اینجا رو
:
چند روز بعد آقای چت روز دلیل این مسئله رو از من جویا شد و گفت چرا در تدارک زدن سایت هستی؟ منم گفتم خواستم کمکی کرده باشم.
من هیچ وقت نگفتم
چرا در تدارک زدن سایت هستی؟ بلکه من کاملا با روی باز از کارشون استقبال کردم و با ایشون صحبت کردم و اون روز هم اهواز بودم و تا یک هفته بعدش هم بهبهان نرفتم ایشون از من خواست لوگوی آپادانا رو بهشون بدم گفتم واسه چی میخواید فرمودن واسه سایت من هم گفتم چشم، برم بهبهان میفرستم بعد دیدم که یکی از بچه ها توی انجمن لوگو رو داده به ایشون
در ادامه دیدم که یک قالب گذاشته شده و از بچه ها نظر خواسته شده.
در ادامه دیدی حامد ؟؟؟
من قبل از اینکه بزارم رو سایت دادم بهت و دیدیش ! حتی پرسیدی اینو html کردی ؟ گفتم نه هنوز، بعد گفتی خوبه ...
من عاشق بازی با کلماتتم حامد، تو که
میدونی فامیل من چترروز است نه چت روز اینم نمیزارم به پای ندونستنت چون اسم و فامیل منو خیلی جاها خصوصا توی help آپادانا و سایت قدیمی دیدی و باز اصرار داری که هر جور شده توی متنت چند بار به مسخره بگیری. من که ککم هم نگزید چون میشناسم شما رو