...وب سایت آپادانا

OMiD

Well-Known Member
با سلام خدمت همه؛ دوستان این صفحه رو با کمک جاوید درست کردیم و الان در حال حاضر در مرحله تبدیل psd به html هستیم و به زودی شاهد وبسایت زیبای آپادانا خواهیم بود. ما رو از نظراتون با خبر کنید. ممنون

پیوست ها

• APWEB_7.png
    APWEB_7.png
    58.1 کیلوبایت · بازدیدها: 116

saeed-n

Member
خیلی عالیه فقط اگه میشه سایت رو چند زبانه کنید فقط فنگلیش نباشه
ضمنا کی راه اندازی میشه؟

OMiD

Well-Known Member
دوست عزیز اگه تملپت رو دیده باشید گوشه سمت راست-بالا انتخاب زبان هم داره
دقیق نمیتونم بگم کی اماده میشه ولی الان بالاترین اولویت ما وب سایت است

+Mohammad+

Well-Known Member
ببخشید که این رو میگم اما بهتره از رنگ های روشن برای زمینه استفاده بشه...
رنگی که واسه زمینه گذاشته شده یکم تاریکه و حس گرفتگی داره ولی دکمه ها و لوگوی سایت خوب طراحی شدن
(محاسن رو هم گفتم :دی )
در ضمن ; زرد رو اصلا توی مشکی استفاده نکنید چون همخونی نداره...
یه نکته : شما منو ها رو در قسمت سمت راست به صورت عمودی چیدید ، پس اون منوهای افقی بالا سمت چپ چیه؟!
شرمنده که اینا رو گفتما...ولی خودتون گفتید نظر بدید ... و منم نظر خودمو دادم. ( شاید بعضی ها ناراحت بشن )
همین.

OMiD

Well-Known Member
خواهش میکنم !! پاپ جان من کارای شما رو تا حدودی دیدم و دنبال میکرد در این حد بت میگم که : i'm a fan of you
ببخشید که این رو میگم اما بهتره از رنگ های روشن برای زمینه استفاده بشه...
رنگی که واسه زمینه گذاشته شده یکم تاریکه و حس گرفتگی داره ولی دکمه ها و لوگوی سایت خوب طراحی شدن
(محاسن رو هم گفتم :دی )
این عقیده ی شماست که رنگ روشن استفاده بشه زیبا تر میشه یا بهتر میشه ولی تخقیقات افرادی توی این زمینه خلاف اینو مشخص میکنه چون وب سایت آپادانا برای خوندن مطالب استفاده میشه و خوندن متن توی زمینه تیره روی مونیتور بیشتر توصیه شده همونجور که خوندن متن روی زمینه ی روشن توی کاغذ توصیه شده

در ضمن ; زرد رو اصلا توی مشکی استفاده نکنید چون همخونی نداره...
تا چه جور زردی استفاده شده پاپ جان، من زرد هم استفاده نکردم و همونطور که میبینید تقریبا نارنجیه ولی زرد روی مشکی هم که باشه اگه رنگ کالیبره شده و استاندارد باشه نه تنها همخونی داره بلکه خیلی زیبا هم به نظر میرسه (توی cmyk منظورمه ولی ما اینجا rgb کار میکنیم) و توی rgb هم اگه درست ترکیب بشه مشکلی پیش نمیاد

یه نکته : شما منو ها رو در قسمت سمت راست به صورت عمودی چیدید ، پس اون منوهای افقی بالا سمت چپ چیه؟!
اون افقی برای دانلود، ویکی، انجمن، آرشیو، بلاگ، خرید، و ... استفاده میشه و لینکاشون به یه جاهای داینامیک وصل میشه اما اونا که سمت راست هستند مطالبشون ثابته

شرمنده که اینا رو گفتما...ولی خودتون گفتید نظر بدید ... و منم نظر خودمو دادم. ( شاید بعضی ها ناراحت بشن )
ممنون که نظر دادید، من طراح این هستم و به جز من کسی حق ناراحت شدن رو نداره و من نه تنها ناراحت نیستم بلکه خوشحال هم هستم. باز هم ممنون

+Mohammad+

Well-Known Member
خواهش میکنم !! پاپ جان من کارای شما رو تا حدودی دیدم و دنبال میکرد در این حد بت میگم که : I'm a fan of you
خواهش می کنم... نظر لطفت هست پژمان جان...
تا چه جور زردی استفاده شده پاپ جان، من زرد هم استفاده نکردم و همونطور که میبینید تقریبا نارنجیه ولی زرد روی مشکی هم که باشه اگه رنگ کالیبره شده و استاندارد باشه نه تنها همخونی داره بلکه خیلی زیبا هم به نظر میرسه (توی cmyk منظورمه ولی ما اینجا rgb کار میکنیم) و توی rgb هم اگه درست ترکیب بشه مشکلی پیش نمیاد
بله من هم با این حرفت موافقم...اما منظورم اون نوشت ها بود که یکمی مثل رنگ زرد هستند...
راستی اون دکمه ها رو از همه زیباتر ساختی...
میشه بپرسم با چه نرم افزاری؟
ممنون.

OMiD

Well-Known Member
نظر لطف شماست همه رو با فتوشاپ ساختم.

دوستان کار تبدیل PSD به html به کمک دوست خوبم معین به پایان رسید. در حال حاضر مرحله cms رو سپری میکنیم.

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
- با وجود نظراتی که در مورد رنگ تیره فرمودین(منبعش رو هم لطف کنید قید کنید) من کماکان عرض می کنم که این رنگ تیره مورد پسند من هم نیست. ضمن اینکه سایت آپادانا اصلا مرجعی برای خوندن نیست. یه مرجع سریع برای ارائه هست و رفع نیاز که یک بازدید کننده جز فروم اون زیاد توش زمان سپری نمی کنه.

- شما سایت رو برای نیاز مخاطب میسازی و یقین بدون بر اساس روال تست کردن اگر بین 5 الی ده نفر از اون رنگ تیره اشکال بگیرن پس حتما یک مشکلی هست. من نمی گم الان این تعداد اشکال گرفتن. خواستم یادآوری کنم که اصرار نورزید.

- تا جایی که من میدونم الان هیچ کدوم از بزرگای وب پس زمینه تیره رو انتخاب نکردن برای متون خبری و سایر متون. ویکی پدیا، خبرگزاری ها، شبکه های اجتماعی و...

- ظاهر سایت الان اصلا نیازگرا نیست. مگه مجموعه شما یا افرادی که آپادانا رو تولید می کنند چند محصول برای ارائه دارن که قسمت Products این چنینی داره؟

- حتی اگر به بودن قالب تیره اصرار دارید این نمونه رو ببنید:
http://www.themefuse.com/demo/html/SiliconApp/dark/blue/

که چطور نیاز گرا و شاخص کاربر رو سریع به هدف می رسونه. باید برخی نوشته ها و دکمه های پوسته مد نظر شما بزرگتر و شاخص تر بشن.

- توی این وب سایت دکمه های Call to Action اصلا دیده نمیشه و بر مبنای همون طراحی سنتی هست.

- اولویت بندی بخش ها به نظر من مناسب نیست و صفحه اول پاسخگوی نیاز نیست.

- با توجه به کمبود وقت شما عزیزان و هدف اصلی که برآورده کردن نیاز هست و اینکه توسعه آپادانا که در اولویت هست توصیه اکید میکنم که از CMS هایی مثل وردپرس و جوملا برای سایت استفاده کنید و قالب رو برای یکی از این دو سیستم یا سیستم های مشابه بسازید که بهره بری به حداکثر برسه.

- با هم چند سایت مشابه رو محصول نرم افزاری ارائه میدن نگاه میکنیم:

http://unity3d.com
http://www.indigorose.com/products/autoplay-media-studio
http://www.realsoftware.com/realstudio
http://www.swishzone.com/index.php?area=products&product=max
http://sheed-antivirus.com
http://www.xara.com/us
http://www.coffeecup.com
و...

OMiD

Well-Known Member
جواب شما رو توی چت یاهو دادم.

هر کاری که من و جاوید میخوایم انجام بدیم آقا حامد میپره وسط و عقیده خودشو تحمیل میکنه این برداشت من از کمکهای شماست تا به امروز...

son_games

New Member
من تعریف حامد رو از پژمان شنیدم. راست میگه، تا حالا چند بار تو کاره آپادانا موش دوونده !!! :mad:

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
جواب شما رو توی چت یاهو دادم.

هر کاری که من و جاوید میخوایم انجام بدیم آقا حامد میپره وسط و عقیده خودشو تحمیل میکنه این برداشت من از کمکهای شماست تا به امروز...

مدتی پیش جاوید توی چت در مورد آپادانا با من صحبت می کرد و من متوجه مشغله ایشون شدم و خواستم بخشی از بار رو از روی دوشش بر دارم. چون در دسترس نبودن سایت و سایر موارد به شهرت و اعتبار آپادانا لطمه وارد کرده و می کنه. در مورد وب سایت ازش پرسیدم و گفت مشکلاتی پیش اومده. منم پیش دستی کردم و گفتم حاضرم بدون چشم داشت موقتا یه سایتی رو برپا کنم. این شد که دست به کار شدم و سعی داشتم به کمک خود بچه های انجمن سایت رو سر پا نگه دارم.

چند روز بعد آقای چت روز دلیل این مسئله رو از من جویا شد و گفت چرا در تدارک زدن سایت هستی؟ منم گفتم خواستم کمکی کرده باشم. در ادامه دیدم که یک قالب گذاشته شده و از بچه ها نظر خواسته شده. منم صادقانه نظرم رو دادم. و در نهایت برای اینکه اثبات بشه من بی هیچ نیاز و وابستگی به آپادانا و متعلقاتش ندارم صفحه اول سایت رو تغییر دادم تا زحمات آقای چت روز نادیده گرفته نشه و خود ایشون کار رو به پیش ببرن.

ضمنا من توی چت با آقای چت روز بحث خاصی در این مورد نداشتم و جوابی هم نگرفتم. ضمنا کسانی که معتقدند من توی کار موش دووندم ابتدا نظر شخصی خود جاوید رو جویا بشند.

در خاتمه اینکه یه حرفه ای از فرصت ها استفاده می کنه و انتقاد ها رو با دلیل پاسخ میده. جناب آقای چت روز شما که حرفه ای هستید بهتر بود جای این پاسخ، مورد به مورد انتقادهایی رو که وارد شده رد کنید یا پاسخ بدید تا هم پاسخ من رو داده باشید و هم در جلوی دیدگان همه درست از غلط مشخص بشه و اگر من نیتم بد هست همگان مطلع بشند.

Shahim

Active Member
سری که درد نمی کنه رو دستمال نبند
وقتی خودشون نمی خوان بهتر بشه ماجرا رو رها کن

---------------------------------------------------------------------

دوستان سایت رو بدمید
هر طور دوست دارین بدمید

OMiD

Well-Known Member
مسائل شخصی رو در محیطی خصوصی تر بیان کنید، لطفاً بحث فقط در رابطه با موضوع تاپیک

داش محمد من با این آقا سر جنگ که ندارم ولی ایشون ظاهرا با بنده دارند. من از انتقاد بدم همونجور که تا الان بدم نیومده نمیاد ولی یه نیگا کنید ببینید این شبیه انتقاده یا اعلام جنگ ؟؟؟؟؟؟؟؟ :

با وجود نظراتی که در مورد رنگ تیره فرمودین(منبعش رو هم لطف کنید قید کنید) من کماکان عرض می کنم که این رنگ تیره مورد پسند من هم نیست.

بنده دروغ میگم اما آقا حامد راست میگن!! آقای دکتر چشم دروغ می گن اما آقا حامد راست میگن! جناب روانشناس دروغ می گن اما...
به من میگه این سایتا رو ببینید محصول نرم افزاری دارن (تازه به صورت دسته جمعی هم دوعوت کرده بریم سیزده بدر سایت ببینیم که منظورشون با من تنها نباشه ولی ما که فهمیدیم منظورت با شخص من بود )، خیلی عذر میخوام ایشون فکر میکنن بنده گاگولم یا سایت تو عمرم ندیدم، شما شاید تعجب کنید که من اینجوری صحبت میکنم ولی واقعا چیزایی پشت پرده هست که من رو وادار کرده اینجوری برخورد کنم

- ظاهر سایت الان اصلا نیازگرا نیست. مگه مجموعه شما یا افرادی که آپادانا رو تولید می کنند چند محصول برای ارائه دارن که قسمت Products این چنینی داره؟

اولا products چه چنینی ؟؟؟؟ دوما شما چه میدونی آپادانا فقط یه محصول نیست ! نسخ مختلفی داره مثل :ultimate,lite,.... ضمن اینکه پلاگین ها و پکیج های آپادانا هم هستن که حتی شما راجع به پکیج هم چیزی نمیدونی! اینا که نمیرن تو صندوق خونه ! میرن تو قسمت پروداکتس.
اگه سوالی دارید سوالتون رو بپرسید تا بهتون پاسخ داده بشه مثل همه ! ولی ظاهرا حضرت عالی قصدت چیز دیگه ای است و همه دیگه الان فهمیدن که قبل از اینکه حتی بدونی ماجرا چیه ،و چی به چیه پیش داوری میکنی، تقصیر خودتونه که فکر میکنید همه چی رو راجع به آپادانا و برنامه های ما میدونید غافل از اینکه من و جاوید همه چیمونو گذاشتیم واسه آپادانا و حتی شما که از افرادی هستی که از اول با آپادانا بودی هیچی راجع بهش نمیدونی ....

- توی این وب سایت دکمه های Call to Action اصلا دیده نمیشه و بر مبنای همون طراحی سنتی هست.
اینش دیگه با جاویده که لی اوت رو بست ومن هم با لی اوت مشکلی ندارم و اگه نیاز به Call to action بود یا نیاز پیده شد ساخته میشه حتی این یکی از انتقاداتون که واقعا بجا بود رو به شکل درستی عنوان نکردید توی کلمه به کلمه حرفاتون تحقیر و نفرت دیده میشه.

جوابتون رو هم توی چت یاهو دادم خیلی حرفا زدم ولی نمیدونم خوندید یا نه چون عمدتا هر 100 پیامی که توی یاهو بهتون میدم یکیشون رو جواب میدید اونم ناقص !!

حالا اینجا رو :

چند روز بعد آقای چت روز دلیل این مسئله رو از من جویا شد و گفت چرا در تدارک زدن سایت هستی؟ منم گفتم خواستم کمکی کرده باشم.

من هیچ وقت نگفتمچرا در تدارک زدن سایت هستی؟ بلکه من کاملا با روی باز از کارشون استقبال کردم و با ایشون صحبت کردم و اون روز هم اهواز بودم و تا یک هفته بعدش هم بهبهان نرفتم ایشون از من خواست لوگوی آپادانا رو بهشون بدم گفتم واسه چی میخواید فرمودن واسه سایت من هم گفتم چشم، برم بهبهان میفرستم بعد دیدم که یکی از بچه ها توی انجمن لوگو رو داده به ایشون

در ادامه دیدم که یک قالب گذاشته شده و از بچه ها نظر خواسته شده.
در ادامه دیدی حامد ؟؟؟
من قبل از اینکه بزارم رو سایت دادم بهت و دیدیش ! حتی پرسیدی اینو html کردی ؟ گفتم نه هنوز، بعد گفتی خوبه ...

من عاشق بازی با کلماتتم حامد، تو که میدونی فامیل من چترروز است نه چت روز اینم نمیزارم به پای ندونستنت چون اسم و فامیل منو خیلی جاها خصوصا توی help آپادانا و سایت قدیمی دیدی و باز اصرار داری که هر جور شده توی متنت چند بار به مسخره بگیری. من که ککم هم نگزید چون میشناسم شما رو

OMiD

Well-Known Member
This website is under construction and will be available soon!

Pejman Chatrooz and his friends in Apadana development team are trying hard to manage that.

اینم متنی که گذاشته تو سایت آپادانا

-----------

سری که درد نمی کنه رو دستمال نبند
وقتی خودشون نمی خوان بهتر بشه ماجرا رو رها کن
دوست عزیز کی گفته ما از کمک بدمون میاد به خدا اینجورم نیست حامد از اول برنامه تو کار بود ولی همیشه باید حرفاش Orderوار اجرا میشد دقیق یادمه که گفت یا باید سمینارتون انگلیسی باشه یا من شرکت نمی کنم (قضیه سمینار رو بعضی ها میدونن)

قالب داره آماده میشه واسه یه cms ...

+Mohammad+

Well-Known Member
بنده خیلی عذر می خوام...
من قصد دخالت ندارم ، سو تفاهم نشه....

اما خطاب به جناب OMiD عزیز و جناب silvercover عزیز...
سعی کنید توی پروژه یه اتحاد برقرار کنید...روابط رو مستحکم نگه دارید و دوستی رو استحکام ببخشید...
ممکنه همین مساله واسه خیلیا و خیلی جاها سوژه بشه و باعث خرابی جلوه ی آپادانا در آینده بشه...

جناب silvercover عزیز ، من در حدی نیستم که بخوام این وسط قضاوت کنم یا فضولی یا .... هر چیز دیگه ای...
اما تا حدودی به صحبت های امید جان فکر کنید بد نیست...
نمیدونم شاید شما واقعا قصدی نداشتید یا...
ولی به نظر من بهتر بود این انتقادتون رو یه جور دیگه و با یه لحن دیگه ای بیان می کردید...

ضمن اینکه هر دوی شما بزرگواران جنبه ی استاد بنده رو دارید ، بنده به عنوان برادر کوچکتر از هر دوتون خواهش می کنم مساله رو از این بیشتر بازش نکنید...

باز هم از محضرتون عذر خواهی می کنم که اظهار نظر کردم...

OMiD

Well-Known Member
دوستان قالب برای دیتالایف داره آماد میشه (به طور موقت) تا زمانی که cms اختصاصیشو آماده کنیم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا