وبسایت شخصی من

Amir storm

Well-Known Member
خب این وبسایت شخصی خودمه اگه میشه نظر بدید:green:
اینم آدرسشه
تو امضام هست
حتماً سایتو ببینید چون چندین صفحه هست وباهم فرق میکنن
اینم صفحه اولشه(فایل پیوست)
:rose:
..................................................................................................................................................................................
..................................................................................................................................................................................
Trash Staff کیه ؟
آخه جناب آقای دانا آقای عالم مدیر کل رئیس و....
آخه من میخوام تبلیغ وبسایت شخصی خودمو واسه کی بکنم ؟
بچه های اینجا که همه استاد ما هستن
راستی اگه عینک بزنی متوجه میشی تو امضای همه بچه ها آدرس سایتاشون و بنر سایت های مختلف هست
اونوقت من میام تبلیغ سایت استاتیک آماتورمو اینجا بکنم!!!
اگه اینجوریه تمام کسایی که تو بخش گالری طراحی وب فعالیت دارن میخوان تبلیغ کنن
جناب آقای مدیر خیلی از این رفتارتون ناراحت شدم:cry:
راستی بچه ها اگه میخواین سایتمو ببینین لینکش تو امضام هست

پیوست ها

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    487.3 کیلوبایت · بازدیدها: 46
آخرین ویرایش:

NARANJTORANJ

Well-Known Member
از رنگهای خوبی استفاده کردین
کاره خوبیه
فقط امیر جان کارو جمع کن یعنی جمع تر از اینی که هست

من اسکرییت برف رو موافق نیستم

Amir storm

Well-Known Member
سلام NARANJTORANJ خیلی ممنون از نظرت
چشم جمعش میکنیم
راستی وبسایتت چه قدر باحاله:green:
خیلی حال کردم
.
.
.
.
البته هر چی باشه به پای وبسایت توربو شارژ من نمی رسه(دروغ):lol::lol::lol:
یاعلی

سلام بر امیر محمد گل
آقا شرمنده نکن. من اگه کم بتونم بیام هم از دوستان بامرام حساب خودمو میبرم :green:
آقا ما چهار تا ایراد الکی میتونیم بگیریم که در طبق اخلاص ...
.
این داستان گله و این حرفا رو هم بیخیال دوست گل. سختش نکن. ببین من اصلا سایت ندارم :lol:
خب
من از لوگو فایروباهت خوشم نمیاد. اصلا نیاز نیست اینجوری بزرگ بزنی. یه کلاس هست ولی کلاس بالایی نداره به نظرم. رنگش هم که به صفحه نزدیک شده خوبه اما جزئیاتش یکمی خفه شده. اون بالا بودنش هم مثل کتیبه شده . کتیبه خب همون پیشونی نوشته که اصلا یه نرم افزار لیاقتشو نداره بره رو پیشونی حضرتجناب :)

و اما چیدمان اگه فایرفاکس داشته باشه طرف و یه لاین بوک مارک و یه لاین آدرس و یه لاین منو. این صفحه رو نمیتونه فیت با مانیتور 1024 ببینه. یعنی یکم درشته به نظرم با اینکه خلاصه هست یه نیم اسکرول باید بزنه. پس میگم میشه کمی کوچیکش کرد.
ولکام نوشتاری که حالت روبان داره یه حس خاص میده. اگه تصویری بود شاید بهتر و اگه نوشته هست شاید توی باکس بیاد بهتر ... برای بازی با کادرمیتونی از فرمهای اون لوگو دو رنگت استفاده کنی.

ا چه جالب. اینقدر لاغر بودی امیر جون... به نظر من اون ولکام اگه جایی تو کادر داره برای صفحه مشخصات یا صفحه اول خوبه نه تمام صفحات. توی بقیه میتونه عنوانی برای اون صفحه باشه و میتونه کادر ها حتی عوض بشه.
در مورد رنگ کلی میشه بخشی از این سفید رو به قرمز یا زرد اختصاص داد.
مستطیل کلی بازم میتونه کشیده تر بشه.
اگه از یه عکسی پترنی چیزی استفاده میکردی تو بخشی از زمینه جالب میتونست باشه.
در مورد اسکریپت هم با تمام دقت انتخاب کن. چون بدون اسکریپت میتونه بی نقص باشه اما با یه اسکریپت ناقص دیگه مطمئنا جای ایراد هست ...

آقا راضی شدی از دست ما. اجازه مرخصی میفرمایی عزیز. ببخشید که زیاد خوراک ندادی برای اذیت. کم سعادتی ماست.
راستی اون سایت پارسیها رو من بیشتر از این طراحی دوست داشتم. اما خودتو بیشتر از هر دو!
موفق باشی امیرجان
یا علی

Amir storm

Well-Known Member
سلاما علیکم و رحمت الله وبرکـ...
خیلی ممنون سعید جون
همه چی قبول ولی یک موضوعی هست
من هم رو این مو ضوع خیلی حسساسم واسه همین سایز صفحه هست 800 *600
شما مطمئنی تو 1024*768 با تولبار اضافی اسکرول میخوره؟!:shock:
ا خیلی لاغرم...!!!! آخه میدونی...رژیم دارم:lol:
خب بازم ممنون سعیدجون
یاعلی

سلاملاغر ! حالا میفهمم چرا میگفتی تو ماه رمضون دارم غش میکنم. خدا قوتت بده فشفشه! :green:
شاید از تولبارای زیاد منه اما اسکرول خورد. به هر حال من هم یه مدل مخاطب هستم!
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا