وا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ي ... شگفت انگيزه ! ! ! ...

aff - SEvEN

Banned
سلام .. شبتون بخير باشه ...
نمي دونستم اينارو کجاي مجيد آنلاين بذارمشون تا ببينين ولي گفتم بين دوستاي گلم بذارم بهتره ...

منظورم عکس ها نيستا ... اصلا !
منظورم فايلاي خيلي کم حجمي هستش که پيوستشون کردم .
امروز عصري آقاي دمون تو يه گفتگوي کوتاه مسنجري بهم لينک اينارو دادن ... اول به نظرم مسخره اومدش ...
ولي وقتي دنلودشون کردم و بعد نشستم اجراشون کردم ... شوکه شدم .

دنلودشون کنين ... اجراشون کنين صبر کنين لود بشه کامل و با فکر دقيق به اينکه حجمشون چقد هست ... يعني 64Kb ( شصت و چهار کيلو بايت ) به دقت صحنه هارو نگاه کنين ...

دوستايي که دايلاپ هستن دسکانکت کنن و بعد انيميشن هارو ! ! ! نگاه کنن .

يعني چي ؟
مي دونين زماني قديما يه آقاي مهربوني به اسم کورل ( Corel ) يه نمونه از اين کارا گذاشتن ... اينا به مراتب جالبترن ...
راستي نمونهء آقاي کورل رو هم دوباره ميذارمش ... به اسم Magic Animation هستش و از اوناي ديگه جداش کردم .

باورتون نمي شه تا نبينين :lol:

fr019.jpg
fr08.jpg

البته اطلاعات دقيقتري هم دارم در مورد اينکه دقيقا با چي نوشته شدن ...

متشکرم .

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ويرايش مي شه ... براي حذف يکي از پيوست ها ... :lol:

پیوست ها

• fr-019-v110.rar
    63 کیلوبایت · بازدیدها: 31
  • Magic Animation.rar
    62.1 کیلوبایت · بازدیدها: 28
آخرین ویرایش:

NAKOOT

Well-Known Member
سلام ...
اینا ساخت یه شرکت آلمانی هستش ...
چیز پیچیده ای نیست (البته برای اونا که ساختنش)
درست مثل بازی های امروزی هستش ...
موفق باشی .

aff - SEvEN

Banned
... !

سلام ...
اینا ساخت یه شرکت آلمانی هستش ...
چیز پیچیده ای نیست (البته برای اونا که ساختنش)
درست مثل بازی های امروزی هستش ...
موفق باشی .

سلام آقا . صبحتون بخير باشه ...

sleeping-smiley-015.gif

bb681583a3.png

HTML:
http://produkkt.abraxas-medien.de/
sleeping-smiley-015.gif
... !

mostafa_cs

Well-Known Member
اوه اوه!
علم چقدر پیشرفت کرده.
واقعا جالب بود.
جالبترش اینه که من یه ماشین حساب با وی بی نوشتم هر چی زور زدم کمش کنم آخرش شد 3 مگابایت.:d

kambiz.elf

Member
سلام

جالب بود البته قديمي :دي

بعد بگو صحنه داره خداي نكرده عده اي تو جمهوري اسلامي زندگي ميكنن . براشون ديدين اين چيزا ايراده شرعي داره .

موفق باشيد

aff - SEvEN

Banned
سلام آقا ... شبتون بخير باشه ...

سلام

بعد بگو صحنه داره خداي نكرده عده اي تو جمهوري اسلامي زندگي ميكنن . براشون ديدين اين چيزا ايراده شرعي داره .

موفق باشيد

سلام آقا ... طبق فرمايشتون و گوشزدتون من حذف کردم اون فايل رو ...
متشکرم از توجهتون .

aff - SEvEN

Banned
درود
این که 64 کیلوبایت نیست عزیزم
این یه فایل که 2 بار پک شده و این شده حجمش

آقا بر شما هم درود ... همونطور که مي بينيد :

355018717b.png

e008617086.png

آقا همونطور که مي بينيد در بررسي اين فايل اجرايي Nomber of sections اون هست 0001 و peid نتونست پکر يکي از اين فايل هارو پيدا کنه ... در نتيجه بهيچ وجه اين فايل ها پک نشدن .

همچنين آقا ذکر اين نکته ضروري هست که Win 32 Bit Aplication شايد در مرحله اول بعد از compile و پک شدن سايزش کاهش پيدا کنه اما در مرحلهء دوم سايز بيشتر مي شه آقا . مگر اينکه از TheMida Packer و از اين دست استفاده بشه .

آقا ... طبق اين بررسي بر پايه گوشزد شما ، بهيچ وجه حرفتون رو نمي پذيرم . مگر اينکه دليل علمي ارائه بدين .

از توجهتون متشکرم اقا .

h.khafan

Active Member
سلام

موفق باشيد

مشکل داره از همه جالب تر بود !!!!!!!!!!!!!!! چیه؟چرا اینجوری نگاه میکنید؟

آهنگشو میگم بابا . اگه دقت کرده باشید این جور اهنگها که تو مایه ها یmidi هستن توش نمیشه صدای خواننده یا همیچین چیزی وجود داشته باشه چون به صورت برنامه نویسی شده هستن. ولی ببین سازنده هاش چه مخ (یا وقت بیخودی) داشتن که نشستن با دینگ دونگهای معمولی صدای خواننده رو توش ایجاد کردن.

واقعا دستشون درست.

aff - SEvEN

Banned
مشکل داره از همه جالب تر بود !!!!!!!!!!!!!!! چیه؟چرا اینجوری نگاه میکنید؟

آهنگشو میگم بابا . اگه دقت کرده باشید این جور اهنگها که تو مایه ها یmidi هستن توش نمیشه صدای خواننده یا همیچین چیزی وجود داشته باشه چون به صورت برنامه نویسی شده هستن. ولی ببین سازنده هاش چه مخ (یا وقت بیخودی) داشتن که نشستن با دینگ دونگهای معمولی صدای خواننده رو توش ایجاد کردن.

آقا ... آقاي h.khafan ... اينقدر سخت نگيريد ! ! !

مسئله خيلي ساده تر از اين برداشت پيچيدهء شماست ... لطفا من رو هم به اون شکل نگاه نکنيد ... :lol:

باور نمي کنيد ؟ لطفا اين دو فايل کم حجم پيوست شده رو دنلود کنيد و به موزيک ها گوش بديد :wink:

شايد موزيک هاي اون انيميشن ها رو هم به شما بدم ... ! ! ! :cool:

متشکرم ... !

پیوست ها

• Music Test 1.rar
    155.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • Music Test 2.rar
    82.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7

h.khafan

Active Member
بله خوب تو ایتها هم صدای خواننده وجود داره ولی فقط چند کلمه هستکه هی تکرار میشه درسته؟و دلیل حجم کمشون اینه.

ولی اون انیمیشن رو که من دیدم البته چون وقت شام بود 1 یا 2 دقیقه بیشتر ندیدم صدای واقعی نبود و با خود اهنگ بوجود اومده بود.

ولی اینهایی که شما گذاشتی واقعا از صدا استفاده شده.

ممنون از توجهتون
حامد

aff - SEvEN

Banned
بله خوب تو ایتها هم صدای خواننده وجود داره ولی فقط چند کلمه هستکه هی تکرار میشه درسته؟و دلیل حجم کمشون اینه.
ولی اون انیمیشن رو که من دیدم البته چون وقت شام بود 1 یا 2 دقیقه بیشتر ندیدم صدای واقعی نبود و با خود اهنگ بوجود اومده بود.
ولی اینهایی که شما گذاشتی واقعا از صدا استفاده شده.

خب آقا ... اين رو به شما مي گم و موقتا انجمن رو ترک ميکنم ! ... شب بيداري واقعا خسته کننده هستش آقا .
منتظر عزيزترين دوستم بودم که نمي دونم چرا نيومد ... :sad:

آقا به اين فرمت از فايل هاي صوتي Module مي گن .
شامل فايل هاي صوتي XM ... MOD ... IT ... S3M ... MTM ... UMX مي شن ... هر کدوم مخفف يک تکنولوژي هست . در کل با اسم تجاري Fast Tracker شناخته مي شن و در مبحث کرکينگ و بازي سازي ، استفادهء عام دارن .

کلا FAST TRACKER 2 هست اين مد از موزيک ها ... موزيک اون انيميشن هم با اطمينان قريب به يقين به شما ميگم که XM هست ... همچنين هر يک از اين فرمت ها در نوع خودشون بي نظير هستن در دنيا و ثمره سال ها تحقيق و توسعهء علوم شنيداري در مبحث مهندسي نرم افزار ، که بيشتر اون ها البته در روسيه ابداع و در ايالات متحده گسترش پيدا کردن ...

متشکرم از شما و روز خوبي براتون آرزو ميکنم . :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا