واگذاری فعالیت در انجمن آماده به کار رسانه مد

larten

New Member
انجمن آماده به کار با قالب اختصاصی و لوگو اختصاصی رسانه مد به صورت توافقی برای فعالیت واگذار میشود از افرادی که مایل هستند تا این انجمن رو در اختیار خود بگیرند تقاضا میشود تا شرایط همکاری خود را ارسال کنند .

توضیحات تکمیلی این انجمن به شکل 70 در صد واگذار میشود و 30 درصد برای سایت رسانه مد باقی خواهد ماند ( دامین و هزینه های جاری سایت )

هدف استخدام فرد خاصی نیست بلکه انجمن به شکل کلی واگذار میشود و فرد مورد نظر میتواند از تبلیغات و فروش محصولات خود و ..... درامد کسب کند

از افرادی که سعی در تجارت دارند مثلا گرفتن سایت و فروش آن به شخص دیگر تقاضا میشود وارد بحث نشوند زیرا هدف بیشتر همکاری است و انگیزه دادن به افرادی که هزینه راه اندازی سایتی را ندارند

انجمن تنها به مد و لباس ختم نمیشود و در آینده افراد مجاز خواهند بود که موضوعات مختلفی را اضافه کنند

تبلیعات فرم بعد از دست گرفتن سایت و بالا رفتن باز دید فرم به مدت 6 ماه برای مدیر خواهد بود و بعد از آن 70 درصد برای مدیر است و 30 درصد برای سایت ( هزینه های جاری سایت )

البته این قوانین قابل تغییر است و شما نیز پیشنهاد های خدود رو برای ما ارسال کنید تنها تکته مهم این هست که امتیاز سایت رو در نظر داشته باشید

البته فرد میتونه نویسنده انجمن باشه بنده دنبال کسی هستم که بتونن سرفا کارشون بالا کشیدن انجمن باشه چون نویسنده هایی هستن که فقط مطلب میذارن من بیشتر مدیر میخوام و همونطور که گفتن اصلا فرصت ندارم که انجمن رو اداره و مدیریت کنم

هر فعالیت برای بهتر شدن انجمن مجاز هست ( گرافیکی - امنیتی انجمن - بن کردن کاربران بی ملاحظه و ...........................

فعالیت هایی که باعث فیلتر شدن سایت خواند شد پذیرفته نیست ( مطالب بد و بر خلاف قوانین نت ایران .توهین و..............)

اولویت برای افرادیست که وافعا مایل به این کار باشند به خصوص کسانی که وب مستر هستند و یا سابقه اداره انجمن را دارا باشند

.ب سایت مختار است در صورت تخلف و بدنام کردن انجمن و یا نزول سایت فرد مورد نظر را از کار برکنار کند .... در صورت پیشرفت امکانات بیشتری در اختیار قرار خواهد داد

برای تماس از پ.خ و یا ایمیل سایت تماس بگیرید

[email protected]

اگر پیشنهادی دارین بفرمایید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا