والپیپر های من و مجید انلاین

zotiastu

Well-Known Member
سلام من امروز چند تا والپیپر با موضوع مجید انلاین ساختم در همه والپیپر هایی که ساختم از هیچ چیز اماده ای مثل براش پترن تکسچر و عکس اماده استفاده نکردم اگه هم چیز هایی میبینین به خاطر پلاگینه.
خلاصه بگم نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــظ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر بــــــــــــــــــــــــدیـــــــــــــــن.:paint::green:

پیوست ها

• 7tu.jpg
    7tu.jpg
    98.7 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • edyryh.jpg
    edyryh.jpg
    321.3 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • futu.jpg
    futu.jpg
    286.4 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • gjtuj.jpg
    gjtuj.jpg
    206.2 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • hffh.jpg
    hffh.jpg
    236.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15

zotiastu

Well-Known Member
اینهم چندتا دیگه.

پیوست ها

• tjho.jpg
    tjho.jpg
    235.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • sd.jpg
    sd.jpg
    274.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • hikhitgh.jpg
    hikhitgh.jpg
    120.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • hfjhg.jpg
    hfjhg.jpg
    185.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • tut8t.jpg
    tut8t.jpg
    383.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5

MOHAMMADIX

Member
ببخشید دوست عزیز ولی اگه والپیپر یه پروانه رو بذارن جلو یه آدمی که تاحالا به این سایت نرفته متوجه منظورت میشه؟

Alireza Saeedi

Active Member
خوب دوست من بهتر نبود به جای اینهمه والپیپیر وقتتو میزاشتی رو یه والپیپیر تا خوشگل تر هم بشه و ما هم بتونیم بهتر و دقیق تر نظر بدیم ؟؟

to remember sb

مدیر انجمن
سلام
ببینید من احساس میکنم می خواستید کارای متفاوت بزنید و خلاصه حرفه ای کار کنید ... ولی باید بگم نتونستید خوب کار کنید و چیز هایی زیبایی در بیارید
ببینید استفاده نکردن از براش و پترن و غیره افتخار نیست .. اینها ابزار هایی برای بهتر و زیبا تر جلوه دادن کار هستن ... بهتر بود وقتتون رو متمرکز 1 کار میکردید و بعد رو اون کار مانور میدادین
ببخشید اگر صریح نقد کردم
موفق باشید :paint:

به نظر من هم بهتره تمركز رو روي يه كار بذاريد ... و در كل كار ها پختگي لازم رو ندارن ... :wink:

Erfan

Active Member
کارهای خوش رنگ و لعابی هست.
درسته این فروم با نشان پروانه معروفه، چه خوبه که وقت بذارید روی همه جزئیات کار کنیم به فرض مثال از پایه یک کاغذدیواری رو طراحی کنیم نه صرفاً یک پروانه روی هر طرحی بذاریم و بعد ذخیره اش کنیم.

اینجوری ارزش کار پایین میاد.
:rose:

zotiastu

Well-Known Member
سلام
ببینید من احساس میکنم می خواستید کارای متفاوت بزنید و خلاصه حرفه ای کار کنید ... ولی باید بگم نتونستید خوب کار کنید و چیز هایی زیبایی در بیارید
ببینید استفاده نکردن از براش و پترن و غیره افتخار نیست .. اینها ابزار هایی برای بهتر و زیبا تر جلوه دادن کار هستن ... بهتر بود وقتتون رو متمرکز 1 کار میکردید و بعد رو اون کار مانور میدادین
ببخشید اگر صریح نقد کردم
موفق باشید :paint:
خودم هم میدونم استفاده نکردن از براش و پترن و غیره افتخار نیست من منظورم اینه که براش و پترن رو خودم ساختم.

Erfan

Active Member
دوست من، من نگفتم از چه ابزاری استفاده کردید، من سعی و تلاشم بر این هست سطح کیفی و کمی کارهاتون رو بالا ببرید چرا که افرادی که اینجا رفت و امد میکنند توقع هنریشون بالاست.

موفق باشی
:rose:

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام
دستت مرسی ولی کارهای تو و مجیدآنلاین خعلی شلوغ شدن!:دی
موفق باشیــ.

deamondisk

Member
دوست عزیز نمیدونم چجوری بگم بایدسعی کنی بیشتر پیشرفت کنی کارات جالبا
سعی کن بیشتر تمرین کنی تا بتونی با پشتکار خوبی که داری کارای سنگینتر و بهت:rose:ری درست کنی
این خیلی خوبکه بخوای طرحات رو خودت بسازی و از چیزهای اماده استفاده نکنی آفرین
موفق باشی

deamondisk

Member
دوست عزیز نمیدونم چجوری بگم بایدسعی کنی بیشتر پیشرفت کنی کارات جالبا
سعی کن بیشتر تمرین کنی تا بتونی با پشتکار خوبی که داری کارای سنگینتر و بهت:rose:ری درست کنی
این خیلی خوبکه بخوای طرحات رو خودت بسازی و از چیزهای اماده استفاده نکنی آفرین
موفق باشی

komeyl_beyk

Member
چرا يه كم از عنصري مثل تكثير، اندازه‌هاي مختلف و... در حالت‌هاي پرواز پروانه استفاده نكردي؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا