والپیپر مجید انلاین2007

امتیاز دهید:

• 1

رای: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .

reza_playmat

Active Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
امروز وقتی داشتم توی آرشیوممیگشتم ناگهان یه تصویر مربوط به مجید آنلاین دیدم که 2007 طراحیش کرده بودم و هیچ وقت تو فروم نگذاشتمش(نمیدونم چرا)
مال وقتی هستش که تازه با فتوشاپ کار میکردم به نظرم جالب اومد دوست دارم نظر شما رو هم در موردش بدونم.

پیوست ها

• MajidOnilne_Design_By_Reza_Rajaei_AGG(AftabGraphicGroup)_Www.Aftab.Blogfa.Com_C2007_1024IN768Px_.jpg
    MajidOnilne_Design_By_Reza_Rajaei_AGG(AftabGraphicGroup)_Www.Aftab.Blogfa.Com_C2007_1024IN768Px_.jpg
    135 کیلوبایت · بازدیدها: 19

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام خسته نباشی
کار خوبی شده ولی خیلی مبتدی و رنگ بندی هم خیلی مشکل داره مثلا تکست مشکی را تو بکگراند مشکی قرار داری که این امر کارتون را مرده و بی روح کرده.
ولی در کل خسته نباشی

Legend

Member
البته با نظر گيلاس عزيز موافق هستم ..
نوع و سبك كارتان جديد است ...
اين شايد نقطه عطف كار باشد ..

هر طراح از نقشي كه مي كشد داستاني در سر دارد كه شايد شما نيز در اين تصوير انگيزه هاي شخصي خود را دنبال مي كنيد كه ما قادر از درك آنها هستيم كه مي تواند با توضيحات بيشتر باعث روشن تر شدن موضوع شود ..

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
باتوجه به این که گفتین این کارو در زمانی که تازه فتوشاپ یاد گرفته بودین انجام دادین پس توقع نباید زیاد باشه .
برای اون موقع که آماتور بودین کار زیبایی می باشد .
حتما حالا دیگه خودتون هم باید بدونید که مشکل هاش چی هست .
اما دوباره میگم برای اون موقع کار زیبایی شده .
موفق باشید .

reza_playmat

Active Member
سلام خسته نباشی
کار خوبی شده ولی خیلی مبتدی و رنگ بندی هم خیلی مشکل داره مثلا تکست مشکی را تو بکگراند مشکی قرار داری که این امر کارتون را مرده و بی روح کرده.
ولی در کل خسته نباشی

شما درست میگید اگر متن رو با رنگ دیگه نوشته بودم جالبتر میشد.
البته اون موقع چیزی از فتوشاپ سر در نمیآوردم این کار رو هم خیلی اتفاقی زدم!!

جدیدترین ارسال ها

بالا