والپیپر بچه سوسول...!نظر یادتون نره

دوستان بهتر نيست يكم انتقاد بخرج بديد:rose:
الان طرحت مشكل زياد داره ...
اول اون گل نبايد از زير ماشين ميومد بيرون چون با وجود اون انعكاس ماشين خيلي ناجور شده:rose:
و تا حالا شئ ديديد كه هم سايه داشته باشه و هم انعكاس:green:
اون پسره هم اصلا با ماشين هم خواني نداره به بيننده يه احساس بدي دست ميده:rose:
اميدوارم از ايراد هاي من ناراحت نشده باشيد:rose:

hsajj

Member
کار تمیزی شده ، تبریک :rose:
پترن بکگراند رو هم دوس دارم .
اون بچه سوسول رو خودت اضافه کردی دیگه ؟ اگه سایه پاهاش میفتاد رو ماشین بهتر میشد !
موفق باشی .

ghasemrayaneh

Active Member
سلام به نظر من جالب شده .

خسته نباشی .

تصویر خودت که روی ماشین هستی عالیه ولی به قول دوستمون اگر سایه پاهات میفتاد روی ماشین جذابتر می شد .

در کل عالی بود .

Amir storm

Well-Known Member
جواب...!

نویسنده:sh1 graphic
طرح خوبی در اومده
ممنون لطف دارید

نویسنده:R-med
جالب شده :rose:
من که نتونستم ایرادی از توش در بیارم
خواهش میکنم چشمتون قشنگ میبینه
نویسنده:shell69
سلام بچه ها من تازه واردم میخام گارفیک رو به طور حرفه ای یاد بگیرم. سایت شمارو معرفی کردن. امیدوارم بتونم مثل شماها حرفه ای کار کنم:)
درست راهنماییت کردن من تو اینتر نت تو سایت های ایرانی به سه تاشون ایمان دارم

موفق باشی
نویسنده:masouddesign
وستان بهتر نيست يكم انتقاد بخرج بديد:rose:
الان طرحت مشكل زياد داره ...
اول اون گل نبايد از زير ماشين ميومد بيرون چون با وجود اون انعكاس ماشين خيلي ناجور شده:rose:
و تا حالا شئ ديديد كه هم سايه داشته باشه و هم انعكاس:green:
اون پسره هم اصلا با ماشين هم خواني نداره به بيننده يه احساس بدي دست ميده:rose:
اميدوارم از ايراد هاي من ناراحت نشده باشيد:rose:
درسته این یعنی حرف حساب( 1.انجمن=مجید آنلابن 2.دانلود سنتر=میهن دانلود 3.دانلود ابزار و آموزش گرافیک=پرشین جی اف ایکس
انتقاد):neutral:
انتقاد اول:نمی دونم شاید
انتقاد دوم:اون
کلک رشتیه سایه گذاشتم که برش چرخ ها معلوم نشه
انتقاد سوم:چشم
ممنون از شما
نویسنده:hsajj
کار تمیزی شده ، تبریک :rose:
پترن بکگراند رو هم دوس دارم .
اون بچه سوسول رو خودت اضافه کردی دیگه ؟ اگه سایه پاهاش میفتاد رو ماشین بهتر میشد !
موفق باشی .
ممنون نظر لطفتون هست
کاملاً درسته
خیلی ممنون
نویسنده:ghasemrayaneh
سلام به نظر من جالب شده .

خسته نباشی .

تصویر خودت که روی ماشین هستی عالیه ولی به قول دوستمون اگر سایه پاهات میفتاد روی ماشین جذابتر می شد .

در کل عالی بود .
باشه دیگه حالا ما شدیم سوسول :snap::mad::sad::green:
حق با شماست
ممنون از شما
..................................................................................................................................
..................................................................................................................................
:tavajoh:
لطفا در باره اسکلت و آتیش و شماره روی ماشین هم نظر بدید:tavajoh:

آخرین ویرایش:

moslancer2

Member
دوست عزیزم ممنونم از دعوت به این کار... کار خوبی شده... اما من هم با گفته های دوستان عزیز موافقم موردی که فراموش شده سایه ها هست موفق باشی عزیز:rose:

سلام امیرجان

ارزش هر کاری به نتیجشه... حالا دیگه برا بچه سوسولها طراحی میکنی؟
خب کارت یه حالت تلفیقی داره. عکس های لایه ای دوربر و اضافه کردن چند افکت و مونتاژ
خیلی نکته باید بگم اگه یادم نره!
اسم طراح بزرگ روی کار یعنی اینجا نمایشگاه هست یا این کتاب هست یا این پسره همون طراح هست یا این تابلو تبلیغات انتخاباتی محله هست یا یادگاری برای عکس گرفتن با یه ماشین....
جون ما با هم شوخی داریم پس کم نمیذارم :green:

امضا باید دیدنی باشه نه کنارزدنی
باید کارت بهت مربوط باشه نه اسمت روی کارت نصب بشه. این کار طراحی هست که امضا تو متنش هست نه روش... یه بچه و یه ماشین و یه نوشته ... پس امضات کو؟

وقتی بکگراند متمایز هست یعنی انتخاب شده. خب خودمونیم بک کار سوسولیه یا ماشینیه ...
اگه سوسولی بود یعنی با مد و مارک های خارجی و بافت جین و لباسای اسپرت و تتو و موج و دود و رقص نور و ...
اگه ماشینیه پس سرعت و هیجان و رد نور و حتی منظره و ...
به نظر من میشد با بافتهای خشن تر و غیرمنظرم و رنگهای مناسب یه پوسته خسته درست کرد که کنتراست خوبی هم با ماشین قشنگش ایجاد میکرد

روی پترن هایی که استفاده کردی هم همون نقد قبلی به نظرم وارده ... پترن ها کمی خشک و دوستانه هست اما اون اسکلت و آتش چیز دیگه ای میگه...

انعکاس داشتن ماشین روی زمینه یه افکت هست که جالبه ... استودیویی میکنه و ماشینو به زمین میچسبونه و میتونه نماینده یه سطح براق باشه ... اما حالا نکته ها ... این براقیت یه سایه هم زیر ماشین لازم داره. اگه زمینت براقه بک هم میتونست جور دیگه ای انتخاب بشه. اگه زمینت براق نیست هم که کلا داستان عوض میشه.

آتش نزدیک به چرخ جلو دو حالت داره: یا گرافیکی هست و افکت نقاشی و یه جور تتو رو ماشین که باید از تکشچر ماشین تبعیت کنه و لبه های معلوم و واضح و حتی محو شدگی های مناسب داشته باشه...
اگه اثر گرافیکی نمایش قدرت محرکه قوی ماشین هست هم که روی ماشین خاموش و چرخ ثابت معنی درستی نمیده.

اون قسمت 19 هم که برچسب ماشین هست باید کاملا تخت باشه که به فرم ماشین در بیاد.و سایه اصلا نداشته باشه. اگه جزئیات بیشتری رو بخوای نشون بدی میتونی براقیت اون برچسب رو یا خراشی که برداشته یا لبه های برگشته اونو نشون بدی که بدون رندر کار سختی هست و از نزدیک تفاوتش دیده میشه... اگه هم رنگه که باز سایه نداره

طرح اسکلت تا حدی خوبه اما هنوز کامل به بدنه نچسبیده شاید به خاطر رنگش باشه و افکت لایش

ماشین رو اگه دقت کنی دید از جلو نیست... یعنی کمی از بالاتر گرفته شده اما پسره جوری نشسته انگار از بالا یا حداقل روبرو داره نگاه میکنه. سایه انعکاسی ماشین هم باید دفرمه میشد...

در مورد سایه هم اگر پسره سایه داره بیننده انتظار یه سایه افتان عمومی رو تو کل طرح داره و میتونست حالت تقریبا مصنوعی لبه بدن پسر با ماشین رو به خوبی ترمیم کنه

اون دو تا پترن گل که به حالت شاخ روی ماشین هست و اون دو نوار عمودی پشت پسره احساس قدرت به کار میده. نشستن روی ماشین و انداختن پا هم حس تملک میده.ادامه گل که پایین رفته از وزن کار کم میکنه و به نظرم زائد هست.

ترکیب رنگ عمومی خونسرد و آرام و آرزومند به نظر میرسه. احساس میکنم پسره احساس خاصی نسبت به ماشین نداره. حتی ژست خاصی هم برای عکس نگرفته... اما یه جاه طلبی توی صورتش وجود داره

محل ماشین توی کادر کمی بالاست . ماشین رو دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم نسبتش به پسره کمی بزرگه.

خب خشابم فعلا خالی شد!
امیدوارم موفق باشی

یا علی

tarhe8

Well-Known Member
خوبه
بنظر من اون دوتا نوار رنگی ( سفید و قرمز ) زمینه
خیلی متمایز از بقیه کار شده ،خوبه ولی سایه اش به کار نمیاد :wink:

Amir storm

Well-Known Member
ماشاالله...!

این توماره یا نظر...
خب دیگه باید بزنیم گاراژ
ازشو خی گذشته خیلی ممنون که وقت گذاشتی نظر به این دقیقی دادی تمام نکته هات دقیقه واسه همینه که نظرات رو دوست دارم
ولی در باره اندازه راستش در باره این موضوع خیلی فکر کردم این حالت بهترین چیزی شد که به نظرم رسید
آها راستی تو که ماشا الله با آر پی جی حمله میکنی خشاب به چه کارت میاد:green:
خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون ازت
اگه وقت داری این کار رو هم یه نگاهی بنداز
البته شر منده موقع طراحی به محتواش توجه نداشتم بعد از کار فهمیدم چی کار کردم
در مورد اینکار بی رحمانه با بمب اتمی حمله کن
ممنون یا علی

Mj

Well-Known Member
خوب شده
ولی :
با وجود نور خورشید که به کاراکتر تابیده و زیر زانوش سایه افتاده همچنان ماشین توی یه فضای تاریکه
اون بچه سوسول عزیزمون اصلا روی ماشین مچ نیست و هیچ سایه ای هم روی ماشین ننداخته
floral ها که از زیر ماشین درومده خوب نشده و به طرح کلی نمیخوره
کیفیت ماشین و دادشمون کمه.
بهتر بود نوشته و معرفی گرافیست رو به صورت ریز تر و کنار تصویر میذاشتی
بهتر بود mirror تصویر ماشین کمتر باشه چون هیچ سطح آیینه ای از این زاویه تا این حد انعکاس تصویر رو نشون نمیده مگه دوربین کمی بالا تر باشه...!
در کل خسته نباشی:rose:

king75

Member
عالی عالی شده!

خیلی خوشم اومد !!!!!!

فقط اون پسره رو ماشین رو خودت طراحی کردی یا از جایی گرفتی؟

Amir storm

Well-Known Member
جوابKing75
نه من طراحی نکردم..! ولی فکر کنم معلومه که طبیعیه نه

جدیدترین ارسال ها

بالا