والپیپر بسیار زیبا برای ویندوز 7

POP2

Member
سلام به تمام دوستان.
بعد از چندین ساعت طراحی سری دوم تصاویر زیبا برای ویندوز 7 در 5 رنگ رو تقدیم شما دوستان میکنم که انشاالله خوشتون بیاد.

[منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستم.]
- = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = -

لینک دانلود فایل:

مشاهده پیوست POP 2.rar

attachment.php

1.jpg

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    65.5 کیلوبایت · بازدیدها: 23
آخرین ویرایش:

western

Member
سلام دوست عزیز

واقعا خسته نباشید
سری دوم بسیار زیبا شده، خصوصا رنگهای آبی و نانجی

یعنی میشه منم یه روز بتونم همچین کاری بکنم :sad:

ارادتمند - محمد آشتیانی

Mahdi™

New Member
ایده کاتون بسیار عالی هستش .

ولی از ایرادات این پک که شاید بهت کمک کنه بهترش کنی :

اولش اینه که سعی کن از جند رنگ یا طیف رنگ تو اینجور وال ها استفاده کنی . اینجوری که هر کودوم رو تنها با یک رنگ زدی والپیپر مرده به نظر می رسه .

دوم اینکه یخورده وال رو سایز بزرگتر کار کن تا همه بتونن استفاده کنن . فکر نکنم دیگه کسی از این رزولیشن های کوچیک استفاده کنه با ویندوز سون . وال ها Wide باشه بهتره .

سوم اینکه براگ نیس کارت و خیلی مات به نظر می رسه . البته تو شات ها که گذاشتی براق به نظر می رسه ولی تو اصل فایل یه خورده مات هست .

در کل خوب شده .
موفق باشی %

POP2

Member
ایده کاتون بسیار عالی هستش .

ولی از ایرادات این پک که شاید بهت کمک کنه بهترش کنی :

اولش اینه که سعی کن از جند رنگ یا طیف رنگ تو اینجور وال ها استفاده کنی . اینجوری که هر کودوم رو تنها با یک رنگ زدی والپیپر مرده به نظر می رسه .

دوم اینکه یخورده وال رو سایز بزرگتر کار کن تا همه بتونن استفاده کنن . فکر نکنم دیگه کسی از این رزولیشن های کوچیک استفاده کنه با ویندوز سون . وال ها wide باشه بهتره .

سوم اینکه براگ نیس کارت و خیلی مات به نظر می رسه . البته تو شات ها که گذاشتی براق به نظر می رسه ولی تو اصل فایل یه خورده مات هست .

در کل خوب شده .
موفق باشی %

ممنون از پیشنهادات شما واقعا خوشحال شدم .:rose:

- در مورد طیف رنگ روش کار میکنم ببینم چی میشه.
- در مورد سایز هم من همینجوری سایزش رو انتخاب کردم و ایندفعه سایزش هم بزگتر میکنم.
- و درمورد نکته سومتون هم میخاستم لوگو توی کار کامل قرار بگیره و یه جورایی رویایی بشه که اینم شده با تعریف شما شاید باور نکنی من اصلا در این طرح از براش و شاپ استفاده نکردم به جز براش ابر.

جدیدترین ارسال ها

بالا