والپیپر برای کافی نت

سلام و درود.
دویتان من میخواستم یکی از دوستان برام طرحی آماده کنند که بتونیم در کافی نت شرکت در صفحه نمایش کامپیوتر ها استفاده کنیم. طرح شیک و فانتزی باشه. در دو متن میخوام. یکی ترکی و یکی فارسی.
ترکی:
کافی نت پردیس خوش گلمیسیز
فارسی:
به کافی نت پردیس خوش آمدید
اندازشو دیگه خودتون خوب میدونید که برای صفحه کامپیوتر چه اندازه ای مهم هست. اغلب کامپیوتر ها lcd 15 اینچ هستند. ویکی سری هم 17 اینچ.
در صورت امکان دوستان یک طرح شیک و فانتزی اماده کنند. ممنون میشم اگه کمکم کنید.

AMiR

Active Member
دوست عزیز الآن فصل امتحانات ئه ، هر کس به نحوی سرش شلوغ

مطمئن باشید هر کس بتونه دریغ نمی کنه

حدس میزدم اینطوری باشه. همه رو درک میکنم. چون منم مثل شما ها هستم. ولی ای کاش این شرکت فصل امتحانات و ... سرش میشد. در کل کمال تشکر رو از دوستان دارم. امیدوارم هرچه زود بتونید کمکم کنید.

فقط منم که درس و بیخیال شدم! هنوز شرکت با مرخصیم طی امتحانات موافقت نکرده! زیاد وقت نمیبره ها!. اگه کسی یک طرحی آماده کنه ممنون میشم.

من شرمندم که این همه پست اضافه میزنم. ولی دوستا خواهشن یک کاری رو آماده کنید دیگه. من لازم دارم همچین طرحی.

Mandana

Active Member
ببخشید اگه شما برای اون شرکت کار می کنید چرا خودتون طرح نمی زنید؟ فکر می کنم معقول تر باشه .بعد هم بذارید برای نظر خواهی، ایرادهاش رو میگیم و مساله به خوبی و خوشی حل میشه.
موفق باشید

aj-graphic

Member
ممنون!
خانوم مدیر راست می گه.!
فکر کنم که در این انجمن حدود 5-6 تا تاپیک در خواست طراحی داشتید!
موفق باشید!

آخه کار من طراحی نیست. در ضمن برای اطمینان از این که من در این شرکتم یا نه نمیدونم چطوری ثابت کنم. باشه اگه درخواست های من موجب ناراحتی و دردسر هست دیگه درخواست نمیدم. :cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا