والپيپر رمضان (+psd)

سلام:green:
ديروز هرچي والپيپر گذاشتم پشت لپ تاپم خوشم نيومد:green:
رفتم تو فتوشاپ اين طرحو زدم :rose: حيفم اومد اينجا نزارم شما هم استفاده نكنيد:wink:
رنگ ها به دلخواه خودم بوده ولي اگه شما خواستيد ميتونيد به راحتي تغيير بديد:rose:

attachment.php

پیوست ها

• ramadanWallpeparByMasouddesign.rar
    2.6 مگایابت · بازدیدها: 48
  • ramadanPreview2.jpg
    ramadanPreview2.jpg
    429.9 کیلوبایت · بازدیدها: 47
آخرین ویرایش:

ereshkigal

Member
چه خوشگل و خوشرنگه... همون رنگ نارنجی که انتخاب کردید خیلی عالیه. البته من نیلی انتخاب می کنم. آخه ماه رمضون شباش یه حال و هوای دیگه ای داره:):rose:

آخرین ویرایش:
چه خوشگل و خوشرنگه... همون رنگ نارنجی که انتخاب کردید خیلی عالیه. البته من نیلی انتخاب می کنم. آخه ماه رمضون شباش یه حال و هوای دیگه ای داره:):rose:
ممنون:rose:
نارنجي به خاطره اينكه موقع افطاره زمان غروب آفتاب و آبي موقع سحري زمان طلوع آفتاب وقتي آبي آسمان معلوم ميشه :green: جالبه نه:rose:من كه ار همين الان آمده ام:green:

سادگی خیلی خوبی داره
اما من بازم با نوشتش خیلی موافق نیستم.اگه یه خط غیر دیجیتال پیدا میکردی حس عمیق وطراوت و معنوی تری میداد.
سبک رو هم تا حدی میپسندم اما کارهای غیر شیشه ای هم با بافت های ... تو این جور کارا که فرم ثابت هست میشه بعد از رنگ بازی رو شخصیت دهی به فرمها و انتخاب لباس تکسچری براشون کارای متفاوتی انجام داد.
خوشحالم که سری دوم والپیپرها رو برا بزرگسالان زدی.
در مورد رنگش هم میشه شب ها و ظهرها و نزدیک غروب رنگها متفاوتی گذاشت ...
یا علی

masoucrahzani

New Member
درود بر شما.میدونم که سوالی که میخوام بپرسم باید جایی دیگه مطرح کنم ولی دیدم اینجا همه گرافیست های حرفه ای نظر میدند گفتم خوب همین جا سوالمو بپرسم.راستش حدود یک سال هست که با فتوشاپ کار میکنم و با همه ابزار ها و فیلتر های آن تغریبا آشنا هستم ولی هر کاری میکنم نمیتونم یه طرح از خودم بزن و هیچ ایده نمیتونم بدم میخواستم از شما که در طراحی حرفه ای هستید بپرسم که ایراد کار من کجاست. باتشکر فراوان بدرود

جدیدترین ارسال ها

بالا