fashist جان از تو خيلي خيلي ممنونم از بقيه فقط ممنونم الان يكي ديگه ميزارم
everex Member Sep 3, 2004 #21 everex گفت: fashist جان از تو خيلي خيلي ممنونم از بقيه فقط ممنونم الان يكي ديگه ميزارم کلیک کنید تا باز شود...
everex گفت: fashist جان از تو خيلي خيلي ممنونم از بقيه فقط ممنونم الان يكي ديگه ميزارم کلیک کنید تا باز شود...
FashisT Active Member Sep 4, 2004 #24 خيلي خيلي بهتر شد حالا كارت حرفي براي گفتن داره خوشحالم از انتقاد بدت نمياد اين كارو درست ميكنه مثل همين!!!!! فعلا
خيلي خيلي بهتر شد حالا كارت حرفي براي گفتن داره خوشحالم از انتقاد بدت نمياد اين كارو درست ميكنه مثل همين!!!!! فعلا
everex Member Sep 4, 2004 #25 fashist جان از انتقاد خوب خوشم مياد و ممنون از انتقاد هاي خوبت از اين كارم انتقاد كنيد
yafatemeh Member Sep 5, 2004 #28 طرحش خيلي زيبا بود ولي به نظر من اگه روي افكت متنش بيشتر كار كني زيباتر ميشه...چون فكر مي كنم افكتهاي زيباتري غير از اين افكت شفاف و منعكس شده به طرح قشنگت مياد! موفق باشي
طرحش خيلي زيبا بود ولي به نظر من اگه روي افكت متنش بيشتر كار كني زيباتر ميشه...چون فكر مي كنم افكتهاي زيباتري غير از اين افكت شفاف و منعكس شده به طرح قشنگت مياد! موفق باشي
mostafa_az Well-Known Member Sep 5, 2004 #29 عاليه احسنت ماشاا.. ايول دست مريزاد [شوخي]دست و پا تو جمع كن بچه جان زود احساساتي نشو[/شوخي] واقعا قشنگ كار شده
عاليه احسنت ماشاا.. ايول دست مريزاد [شوخي]دست و پا تو جمع كن بچه جان زود احساساتي نشو[/شوخي] واقعا قشنگ كار شده
G ghashang Member Sep 7, 2004 #31 سلام اين دومي جالبتر شده اگر سايه هارو كمي كش ميدادي بهتر نبود البته ببخشيد من كوچكتر ازاون حرفها هستم كه ازشما وديگر دوستان بخوام ايراد بگيرم من بيشتر وقتها ميام و فقط نگاه ميكنم وحال ميبرم كه شما دوستان اينقدر قشنگ كار انجام ميديد
سلام اين دومي جالبتر شده اگر سايه هارو كمي كش ميدادي بهتر نبود البته ببخشيد من كوچكتر ازاون حرفها هستم كه ازشما وديگر دوستان بخوام ايراد بگيرم من بيشتر وقتها ميام و فقط نگاه ميكنم وحال ميبرم كه شما دوستان اينقدر قشنگ كار انجام ميديد